Saatan Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ja to pochopil...jen jsem zkusil zavtipkovat Tohle jsou tricka "Letky"...ty ted zarizujes klicenky apod. po svem, ne ? Cao bratri a sestry.Ja bych dal dozadu na krk napis letky a dopredu pod nebo nad znak nick.Vse v cerne barve.Hm????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Cao bratri a sestry.Ja bych dal dozadu na krk napis letky a dopredu pod nebo nad znak nick.Vse v cerne barve.Hm????? To je sice hezke, ale kazda jedinecnost (v tomto pripade nick) se hoooodne prodrazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 To je sice hezke, ale kazda jedinecnost (v tomto pripade nick) se hoooodne prodrazi... Myslel jsem to tak,ze vepredu by byl misto napisu lety nick.Cena bude stejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Myslel jsem to tak,ze vepredu by byl misto napisu lety nick.Cena bude stejna. Ano, rozumime si...ale kazdy ma jiny nick -> jiny program na vysiti -> pravdepodobne vyssi cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 O nicku jsem přemýšlel, ale vzhledem k tomu, že už tam byl nápis Letka, tak jsem to zavrhl jako přeplácané. Můžu zkusit zjistit o kolik by to zvedlo cenu, pokud se domluvíme, že ano, ale zase jsem si říkal to staré známé jména hloupých na všech sloupech a říkal si, že možná pro začátek zvolit trička bez nicku. Ale s velkou pravděpodobností by to cenu zvedlo. Takže co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 O nicku jsem přemýšlel, ale vzhledem k tomu, že už tam byl nápis Letka, tak jsem to zavrhl jako přeplácané.Můžu zkusit zjistit o kolik by to zvedlo cenu, pokud se domluvíme, že ano, ale zase jsem si říkal to staré známé jména hloupých na všech sloupech a říkal si, že možná pro začátek zvolit trička bez nicku. Ale s velkou pravděpodobností by to cenu zvedlo. Takže co? "Rada starsich" zamita Porad trvam na svem nazoru - predem kridla, krk napis zdarska letka a jakozto akcionar s majoritnim podilem v Prvni letecke Vas vsechny prehlasuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 "Rada starsich" zamita Porad trvam na svem nazoru - predem kridla, krk napis zdarska letka a jakozto akcionar s majoritnim podilem v Prvni letecke Vas vsechny prehlasuju Dobra,dobra.Prehlasovano.Predek srdce znak a zada krk letka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No ale pak jsem tu já a bruder co jsme pro nápis Letka i vpředu. Bez něj to bude takové obyčejné, nezajímavé, a spousta lidí si řekne, že to je jen okřídlený znak škodovky, takže jsem silně pro Letku i vpředu. Je to součást znaku, líp to vypadá a bude jasno na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 No ale pak jsem tu já a bruder co jsme pro nápis Letka i vpředu. Bez něj to bude takové obyčejné, nezajímavé, a spousta lidí si řekne, že to je jen okřídlený znak škodovky, takže jsem silně pro Letku i vpředu. Je to součást znaku, líp to vypadá a bude jasno na první pohled Pojd ven.....pojd ven..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 hele, broučci a beruschky, chce to nějaký konsensus ať se hneme z místa. Psal jsem včera geoo, kokynovi a divxovi, tak snad se dočkáme nějaký odpovědi, nebo to je tak o šesti tričkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 hele, broučci a beruschky, chce to nějaký konsensus ať se hneme z místa. Psal jsem včera geoo, kokynovi a divxovi, tak snad se dočkáme nějaký odpovědi, nebo to je tak o šesti tričkách Chlapy na cem se dohodnete to bude.Ja jsem pro vsechno.Ten napis i vepredu bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 hele, broučci a beruschky, chce to nějaký konsensus ať se hneme z místa. Psal jsem včera geoo, kokynovi a divxovi, tak snad se dočkáme nějaký odpovědi, nebo to je tak o šesti tričkách Tak to tady studuju a furt tak nevím jestli je to lepší s tím nápisem nad znekem nebo bez něj... Asi se mi taky líbí víc varianta bez něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak snad by slo udelat trika zvlast pro ty co chteji bez napisu vepredu a zvlast pro ty co budou chtit napis i vepredu.Ale bylo by fajn mit to jednotny.Hlasovani.Ja bych byl radsi pro napis i vepredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Šlo by to, ale nevím jak moc to bude komplikovat výrobu, cenu. Ještě by se k tomu měli vyjádřit další dva, tak uvidíme pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Zatímco se tady nemůžeme domluvit ani na tričku, nelenil jsem a vyzkoušel místní firmu. Nebojí se ničeho a tohle je výsledek. Sice lehce pokonili háčky a čárky, ale už jsem to pořešili a myslím, že si nechám nějaké udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Zatímco se tady nemůžeme domluvit ani na tričku, nelenil jsem a vyzkoušel místní firmu. Nebojí se ničeho a tohle je výsledek. Sice lehce pokonili háčky a čárky, ale už jsem to pořešili a myslím, že si nechám nějaké udělat No dobry.... mistni firmu myslis jako ze tam nejakej turbanec vozi na kole sici stroj a masti vysivky onlajn ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, a ještě k tomu má PC a scanner... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, a ještě k tomu má PC a scanner... Cece, to jsem teda mel o ty krajine jinou predstavu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, sice se tu střílí na počkání, viz. pondělí, ale v některých věcecho jdou s dobou Co ta trička? Pořád nic? Možná bych to mohl zařídit právě tady, nedělá jim problém každé jinak, jen nevím jestli seženu kvalitní podklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 bez nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 bez nej Jestli to je jako bez ně, bez nápisu, tak je to pokud dobře počítám 3:3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Ještě byste zrovna mohli psát o kolik těch triček máte zájem, prt. i to má vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Zatím co vy se tady hádáte Luděček má jasno NÁPIS VPŘEDU I VZADU. A navíc mám jedno PŘEKVÁPKO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jakej nápis brudře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jakej nápis brudře? No Žďárská Letka nad znakem. Jinak budem vypadat jak vobyčejný nechoši vod Škodovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky