JasteR Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor no to jo no, ale tak myslim, ze RS je lepsi, vem si budiky do 240...asi jak tady nekdo uz pise, bude to zivejsi, ale ne tak rychly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor no to jo no, ale tak myslim, ze RS je lepsi, vem si budiky do 240...asi jak tady nekdo uz pise, bude to zivejsi, ale ne tak rychly... Tak já nemám zapotřebí jezdit 260,ono ani u nás není kde,no a v Německu si myslím,že se na 220 rozjede úplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor no to jo no, ale tak myslim, ze RS je lepsi, vem si budiky do 240...asi jak tady nekdo uz pise, bude to zivejsi, ale ne tak rychly... Tak já nemám zapotřebí jezdit 260,ono ani u nás není kde,no a v Německu si myslím,že se na 220 rozjede úplně v pohodě jj, dyt v pohode, ja jen konstatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor no to jo no, ale tak myslim, ze RS je lepsi, vem si budiky do 240...asi jak tady nekdo uz pise, bude to zivejsi, ale ne tak rychly... Tak já nemám zapotřebí jezdit 260,ono ani u nás není kde,no a v Německu si myslím,že se na 220 rozjede úplně v pohodě jj, dyt v pohode, ja jen konstatuju... Vždyť já nic neříkám,neber to jako nějaký rejpání .Každopádně musím zjistit,jestli by jedna nemohla zůstat v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jasny, pohoda! no prinejhorsim by se dala dotahnout z Recka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jasny, pohoda! no prinejhorsim by se dala dotahnout z Recka, ne? No jo,ale já vůbec nevím jak se to dělá a přijde mi to zbytečný,když se to vyrábí v Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) no tak spis - nez + oproti RSu myslel sem si, ze intos bude minimalne stejnej, stejne tak budiky, atd...no ale treba se to tak Rekum libi... No ona taky stojí jenom 590 tisíc,tak se to někde projevit musí.Já bych ji vzal hned,víc než o intoš by mi šlo o motor no to jo no, ale tak myslim, ze RS je lepsi, vem si budiky do 240...asi jak tady nekdo uz pise, bude to zivejsi, ale ne tak rychly... Protoze tam je asi 1,8 z TT a kratsima prevodama, jak psal škodik, bude spise na sprinty, zavodeni atd., ale v.max ma "jen" 220km-h takze na dalnici pomalejsi. Vypadato ze ma sedacky ze Sportpaketu, ty jsou shodne s RS, pedaly si koupis za par stovek, a polepy RS taky, kdyby se prodavala i v CR a za naky fajne love, treba 550tis. tak je to dobra koupe nova, je nova, jen mit love. A taky kolik tady jezdi Octavii GT a kolik VRS Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) jasny, pohoda! no prinejhorsim by se dala dotahnout z Recka, ne? No jo,ale já vůbec nevím jak se to dělá a přijde mi to zbytečný,když se to vyrábí v Bolce Jenze jde o to jsetli se tam vozej cely auta, nebo jen konstrukce a kompletuje az tam, tak se tusim vozej di Indie kuli celnim poplatkum. Ale podle me je realny, ze by se dala koupit i tady Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.