Publikováno Březen 1, 200718 r http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-com-s3581431 nemate je nekdo na aute? diky
Březen 1, 200718 r http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-com-s3581431nemate je nekdo na aute? diky Celkem pěkný zaty prachy.
Březen 2, 200718 r zde fotomontaz, ocekavam komentare udelal sis to pekne,ale podle me jsou hezci ty origo
Březen 2, 200718 r Ja jelikoz jsem priznivec cirych "poutovych" lamp a tyto na combi se mi libi vazne dost (na fotce, snad nebude takovy rozdil v realu) tak rikam - ANO, SUP TAM S NIMA!!!
Březen 5, 200718 r A jsou objednany, musim mazlikovy neco na jaro taky koupit novyho! No asi bych mazlíkovi koupil něco jiného. Ale každého věc vkusu. Dej sem pak foto, jak to vypadá v reálu
Březen 6, 200718 r Ne Nekomu se libeji taky zarostly bobry a nekdo preferuje holatka... Si nevyberes...
Březen 6, 200718 r Ne Nekomu se libeji taky zarostly bobry a nekdo preferuje holatka... Si nevyberes...
Březen 6, 200718 r Autor No asi bych mazlíkovi koupil něco jiného. Ale každého věc vkusu. Dej sem pak foto, jak to vypadá v reálu Jo hochu, ono se to lehko rekne, ale hur provede! Za 3 roky jsem na nic kloudnyho nenarazil! Milotec ty jeho kulaty Hella nejsou spatny, ale davaj to i na autobusy a hlavne couvacku a mlhovku musis davat nekam na zadni okno! Stribrny se na to nehodej a jinak jsem fakt nic nenasel!
Březen 6, 200718 r Jo hochu, ono se to lehko rekne, ale hur provede! Za 3 roky jsem na nic kloudnyho nenarazil! Milotec ty jeho kulaty Hella nejsou spatny, ale davaj to i na autobusy a hlavne couvacku a mlhovku musis davat nekam na zadni okno! Stribrny se na to nehodej a jinak jsem fakt nic nenasel! Tyjo tak tohle jsem netušil a to mě teda pěkně nasrali. Nad těmi světly jsem uvažoval, ale mít světla za oknem ??? hnus. Upraveno Březen 6, 200718 r od DKx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.