Publikováno Březen 6, 200718 r Zdravím všechny, protože si chci udělat takový jakože "jarní uklid v autě" potřebuji demontovat přední sedala, abych si ve fabce pořádně vyluxoval. Dříve jsem měl vw Vento a tam to bylo velmi jednoduché, stačilo jen vyndat pojistný kolík a sedadlo vydělat z kolejniček. Jak je to u fabky. Nějak se to šroubuje, nebo snad nějaká finta???? Nechci si sedadlo poškodit, tak se raději přeptám. Za odpovědi děkuji.
Březen 6, 200718 r Povolis to klicem oznacenym Torx 50. mhm da sa to aj Torxom, ale presny orech na to XZN 10 (ma dvojnasobok zarezov)
Březen 6, 200718 r Povolis to klicem oznacenym Torx 50. mhm da sa to aj Torxom, ale presny orech na to XZN 10 (ma dvojnasobok zarezov) Jenom bych dodal: pokud ještě šrouby nebyly povolované tak si raději sežeň ten dvanactihran - v letě jsme řešili problem kdy torx v šroubu přeskočil a zhobloval i ostatni zářezy - šrouby jsou totiž z tzv. Tuflok povrchem a když se povede tak drží jak c.p.
Březen 6, 200718 r povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo
Březen 6, 200718 r povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo ale zase lepčí torxem než jiný nápady s inbusem
Březen 6, 200718 r povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo ale zase lepčí torxem než jiný nápady s inbusem jj - pamatuji časy když tady torxy byly rarita a když bylo třeba něco povolit tak se vybrušovaly imbusy
Březen 12, 200718 r tak už jen odkaz... )) http://www.toolshop.mihu.cz/index.php?idvyrb=648&akc=detail myslel jsem že je tam těch šroubů víc..
Únor 28, 201114 r zajeď do škodovky oni ti je taky prodají jsou tam takové divné samořezky s jiným stoupáním závitu.
Červen 17, 201114 r Nechtělo se mi tam kvůli dvěma šroubům, tak jsem to vyřešil tak, že jsem prostrčil tenčí šroubek z domácích zásob a dal matičku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.