Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Konecne zadny problemy s osvetlenym na zadny spz.

mame tady ted ramecek jakej prosvity znacku a timpadem clovek uz nepotrebuje

zadny svetilka na spz, to znamena ze si muzeme vzadu krasne hrat. a je to povoleny.

a to ted kdyz mam hotovy viko kufru, to kdybych vedel tak to zavarim komplet a muzu si udelat magneticky sundavaci spz.

Konecne zadny problemy s osvetlenym na zadny spz.

mame tady ted ramecek jakej prosvity znacku a timpadem clovek uz nepotrebuje

zadny svetilka na spz, to znamena ze si muzeme vzadu krasne hrat. a je to povoleny.

a to ted kdyz mam hotovy viko kufru, to kdybych vedel tak to zavarim komplet a muzu si udelat magneticky sundavaci spz.

Tak to ukaz... -_--_-

jak to funguje?

a co to stoji?? je to zaujimave

A dá se to objednat i k nám? Nebo popř. kde koupit v NDR?

Tak nějak marně přemýšlím nad výhodou této RZ?! Že je jí lépe vidět neberu jako moc velké plus...

To ja sem naopak rad ze kolikrat neni skoro videt :laugh.gif

To ja sem naopak rad ze kolikrat neni skoro videt :<!--emo&lol:-->laugh.gif<!--endemo-->

Pirát silnic :D :D :smich::smich:

Tak nějak marně přemýšlím nad výhodou této RZ?! Že je jí lépe vidět neberu jako moc velké plus...

No vzdyt to Schlump psal, kdyz chces upravovat prdel, nemusis porad premejslet, kam das osvetleni RZ, protoze sviti sama o sobe...

To ja sem naopak rad ze kolikrat neni skoro videt :<!--emo&lol:-->laugh.gif<!--endemo-->

Když budou chtít, tak tě stejně lapí, ať je svítící nebo v šeru, ne :p ?

Zadna vyhoda, pouze efekt.

PS: Pokud se nemylim, jediny auto melo takovyhle osvetleni v serii - VW Phaeton. Jestli to bylo ale udelane stejnou technologii - netusim.

přesně. Neexistuje něco, co by jí pořádně zatemnilo i ve dne ? lol

nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů.

nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů.

jj natom neco bude a co kdyz te chytej, ze nemas RZ? :huh:

jj natom neco bude a co kdyz te chytej, ze nemas RZ? :huh:

Budes delat ze vo tom nevis, budes se strasne divit a premejslet jesi ti ji nekdo ukrad nebo jesis ji nekde ztratil. Hlavne nerikat ze o tom vis :)

Jezdil jsem bez přední SPZ asi půl roku a jebali mě jenom jednou, pak jsem si tam nalepil samolepku SPZ a to je sralo nejvíc :) to mě stavěli pořád a dávali pokuty... asi je lepší tam nic nemít.. :D

Ale teď v době bodového systému nevím nevím, tenkrát to bylo jedno...

Upraveno od Speedy20V

Body za to, že ti během jízdy upadla SPZ, protože ti jí někdo poladil koulí? podívej se nejdřív, za co můžeš dostat body. Není šroubovaná, je na plastové podložce, nelze vyloučit, že před jízdou tam byla, a nebo to právě jedu nahlásit, že mi zmizela na příslušné oddělení PČR :-)

Tak já už jí mám :smich:

Já to chcuuuuu :smich:

Kdyz by se na ty oranzovy bunde taky neodrazelo svetlo, tak by se tomu i dalo verit :D;)

Kdyz by se na ty oranzovy bunde taky neodrazelo svetlo, tak by se tomu i dalo verit :D;)

Opraveno lol

post-18-1173476063_thumb.jpg

:smich::smich:

Znáš to: Chytrému napověz...

Jen :blbec: by si dal svítící RZ i dopředu :smich: takže jsem se nenmáhal s tím ani upravovat :p

A proč bys tak jenom jezdil? :p Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju lol

Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám :fakac:B)

Upraveno od Jirik.DC

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.