Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdraví, vyskytl se mi malý problém koupil jsem si 16,5 cm repráky,mám škodu fabii sedan, byl jsem dost nemile překvapen, když jsem pracně sundal plato a zjistil jsem že tam není dost místa, bojím se řezat do příčky pod platem, co s tím

...pokud by vadila jen montážní hlouba tak se to dá vyřešit kroužkem z MDF....dělal,jsem tak i Vectru

jo jo přesně tak udělej si redukci z mdf desky nebo se dá i koupit nic na tom není B)

jo jo přesně tak udělej si redukci z mdf desky nebo se dá i koupit nic na tom není B)

dovolte mi laickou a možná i blbou otázku co to je "mdf" :(

Upraveno od Malta

Historie

Jedná se o desky vyráběné z vysušených dřevitých vláken. Do těchto vláken se přidávají syntetická pojiva a potom se vlákna formují do koberce. Koberec se lisuje za tepla na hustotu 700 až 870 kg/m3 a následně se leští povrch.

Desky MDF vznikly jako další krok rozvoje výroby desek DVD střední hustoty lisovaných za sucha. Název MDF vznikl složením prvních písmen z anglického názvu Medium Density Fibreboard.

Výroba desek MDF je orientována především na nábytkářský průmysl. Průmyslová výroba začala v USA v 1966 roce. V roce 1975 se ve světě vyrobilo MDF 380 tis. metrů kubických. Zdokonalování technologického procesu výroby MDF je spojeno především se švédskou firmou Sunds Defibrator. Na konci roku 1990 ve světě pracovalo 74 závodů s celkovým objemem výroby 6,8 mil. metrů kubických.

V podstatě MDF konkuruje dřevotřískovým deskám, což dokumentuje snižování růstu vyroby DTD. Jestliže se předpokládá na příštích 10 let celkový růst výroby DTD okolo 2%, tak u MDF se odhaduje růst výroby řádově vyšší. Dle prognozy v Evropě je tendence ke zvyšování objemu výroby od roku 2000 z výchozích 7,1 mil.m3 až o 25% ročně. Ve světě se nyní vyrábí okolo 20 mil. m3.

-_-

Zkus to tady, třeba ti pomůže.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...21&hl=MDF+deska

Upraveno od Jarekk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.