Březen 14, 200718 r Nevíte jaké jsou rozdíly mezi nápravami u Juniora a zbytku fábií?? Junior nemá posilovač tedy servořízení
Březen 14, 200718 r Autor Nevíte jaké jsou rozdíly mezi nápravami u Juniora a zbytku fábií?? Junior nemá posilovač tedy servořízení Nemá stabilizátory..a prý jsou ještě jiné poloosy...nevíte o tom někdo něco??
Březen 14, 200718 r Junior má jiné ložiska předních kol s nábojem. Resp auta bez posilovače mají vnitřní průměr náboje 66mm a s posilovačem 72mm. Tím pádem jsou i jiné poloosy. Je tam jiná těhlice protože jsou jiné - menší kotouče 239x18mm a dívám se do etky i jiné brzdiče. Nápravnice a ty hliníkové vzpěry a držáky jsou stejné pro všechny, resp dělí se to ale už jen podle motoru. Je toho dost....
Březen 15, 200718 r Autor Co vsechno je potreba teda u juniora vymenit,aby to bylo jako u jinych??dikes
Březen 17, 200718 r ja si myslim ze ak by si chcel vymenit vsetko to co maju ostatne tak sa to cenovo vobec neoplati to radsej predat juniora a kupit normalnu fabiu.
Březen 21, 200718 r S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto...
Březen 23, 200718 r S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal?
Březen 23, 200718 r S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal? Ne nedodělával, nechal jsem si ho tam dát z výroby + k tomu dali automaticky 14" kola.. Upraveno Březen 23, 200718 r od Thomas
Březen 23, 200718 r Asi tak tohle nemá cenu, montáž bude nákladnější nežli by to tam bylo originoš. Ale to je tak u všeho, co se do auta přidává a není to tam z výroby.
Březen 23, 200718 r S tím jsem se něco natrápil, mám Juniora s posilovačem a objednal jsem si ložisko na Juniora ještě jsem pánovi říkal že mam posilovač,samožřejmě mě přišlo to malé viz. foto... Thomas a ty si tam ten posilovač dorabal alebo si ho mal? Ne nedodělával, nechal jsem si ho tam dát z výroby + k tomu dali automaticky 14" kola.. Myslel som si to!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.