Arts Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Rezonuje to někde v přístrojovce před spolujezdcem. > .. jj mne to istee ale ked sa troska zohreje .. aj interier tak to zmyzne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ten zvuk čo popisujete, vydáva teleso, v ktorom je uložený ventilátor. Stačí dať dole spodný polystyrén vľavo pod schránkami a potom dlaňou buchúť do toho plastového "bubna" - mal by to byť ten istý zvuk. Ten istý zvuk počuť, keď sa zavretou päsťou udrie do záslepky vpravo vedľa ovládacieho panelu klímy. A čo sa s tým dá spraviť? Obávam sa, že nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Opravdu nic?? ani výměna nepomůže?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mě výměna pomohla, psal jsem to tady někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Chlapi, taky vám to cvrká někde v oblasti dveří řidiče?? nevíte někdo náhodou, co to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Ahoj. U mě to taky vrže, psal jsem to tady, ale nevím, co s tím. Editováno: 15. Březen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Na "rezonance" uvnitř,jako by z A sloupků mám taky postřeh : zkuste poklepat venkovní zpětná zrcátka ... mě docela pěkně drnčí i když zabouchnu dveře Jde o lakovaná zrcátka s výhřevem a ovládáním. (V práci Room praktic s černejma bez ničeho a ani nehlesnou ) Tohle je na F II combi - máte nějakou zkušenost,řešili jste to servisem ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Čaute. Pročetl jsem celé fórum o vrzání a nikde jsem nenarazil na toto. Mám FII ve sportu 1.4. Cca po 200km začalo vrzat trochu palubovka u řidiče v oblasti přechodu měkčené a tvrzené části. Je to zvuk podobný vrzání polystyrenu. Nicméně zvuk není až tak výrazný = vím že auto nemůže být 100% bez chyb a tohle je slyšet opravdu až na kostkách. Oblast vrzání je nad ovládáním světel. Co je však drsotaaa a s čím se nehodlám smířit, je nepopsatelný zvuk (žádné lupání) ale nesnesitelné vrzání až pískání - dokonce i když mám radio (dance) na 17 vol. je to slyšet. Oblast je něco jako pod airbagem, nebo nekde v přepážce motoru. Také když zavírám dveře spolujezdce i řidiče, nahlas to vrže. Jednou jsem se naštval a šel jsem bušit do přístrojovky, aby se to ozvalo a nic. Tak jsem vylezl ven a fláknul pod sloupkem do hrany blatníku, v tu chvíli to v tom stejně vrzlo (stejný zvuk) a vrch blatníku jakoby zaskočil na své místo. Od té doby to vrže cca o 15% méně, ale i tak je to hrůza. Aktuálně mám najeto 2500 km. Nelepsi se to ani, kdyz je tepleji spis naopak. To moje stará felda 1.6MPI se 170tis. byla v tomhle lepší. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Nebo nevíte, jak to vypadá pod blatníkem či mezi přepážkou, kde by se to vrzání skrývalo. Do servisu se mi moc nechce, ale kdyz na to prijde, tak tohle vrzání slyší i hluchej - takže scénu v servisu bych s tím udělat mohl. Díky předem za jakoukoliv radu. BTW: přikládám také obrázky míst. Editováno: 29. Březen 2009, autor: MikeshII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mikesh: Otvor hornú schránku, v jej hornej časti sú 2 šróby - vyšróbuj ich a vyber schránku. Otvor PP dvere, na bočnej strane prístrojovky je krytka - treba ju opatrne vypáčiť a vybrať. No a nakoniec ešte opatrne odtrhni plastový kryt A-stĺpika, ale netrhni moc, je tam repráčik, z ktorého treba odpojiť káble. Skús potom počúvať, či sa ten zvuk nejak mení... Ak to ide naozaj z niekade zvnútra pod stĺpikom a okno, mohla by to byť kovová konzola idúca naprieč autom, mohli by byť nedotiahnuté šróby. Iné ma nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Díky za radu Igore. Upřímně řečeno se mi nechce rozebírat půlka auta - to nechám na servisu, ale určitě zkusím více zapátrat. Teď bude tepleji tak prolezu i motorový prostor a uvidíme. Jinak mě to teda taky docela štve u nového auta a taková rachotina - skoro se s tím stydím vozit známí. BTW: Máš pěknou červenou fabku, taky přemýšlím o bílé střeše, barvu máme stejnou. Též se těším na letní BEAR 16" 205. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Včera se stala podivná věc. Když jsem přejížděl koleje - luplo(vrzlo) to v přepážce za přístrojovkou a zvuk se definitivně ztratil. Vypadá to, že tam něco zapomněli ve výrobě nebo nevím. Každopádně už mi to nevrže a jsem maximálně spokojenej. To je důkaz, že některý věci je lepší neřešit - vyřeší se to samo :-) Editováno: 1. Duben 2009, autor: MikeshII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta8 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) ...Tak mi něco HRKÁ v pal desce.Já jsem od novoty přesvědčený že to dělá ventilátor.Něco jak by byl vent. uvolněný nebo se hýbal.Dělá to při průjezdech nerovností,nebo taky když bouchnu do volantu,tak se ozve zvuk. Nebo když hodím spátečku tak to zesílí.Když ventilátor úplně vypnu tak se to zlepší,ale stále to hrká ale méně. Když jsem jim to předváděl v servisu tak sice říkal že to jsou někde káble uvolněné,ale já se přiklaním k tomu ventil. Pak mi řikal že by musela jít palubka ven.Tak asi si to nechám udělat při roč. prohlídce. jó je to FII elegance. 1.4 Editováno: 9. Duben 2009, autor: Franta8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jj, to by mohl být ten ventilátor, to se tu už řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdravím,tak u mého Roomstera mám taky cvrčky v palubce.V zimě to vrzalo více a nejlepší odpověď jsem dostal u prodejce: "mě to taky v autě vrže" Nevím,jestli se s tím mám smířit,anebo to zkusit dát opravit.Nicméně představa,že mi rozebírají palubku mne poněkud děsí,aby to pak nebylo ještě horší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj, tak teď mi volali ze servisu a to dunění\rezonování z místa jakoby pod airbagem spolujezdce, při přejezdu nerovností opravdu dělá ventilátor. Dělá to jen když je zapnutý, mají prý přípis ze Škodovky, že ho v tomto případě mají měnit za nový, takže už ho mám objednaný. Mám MR09, takže je zřejmě ještě novější verze ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Tak uz mam aj ja prvu reklamaciu.Volal som do servisuze mi bucha niekde od ventilatora pri prejazde nerovnosti a hned objednavaju novy ventilator.Super Servis Editováno: 21. Duben 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Super, já tam jedu dnes na tu výměnu, zkusím zjistit víc informací o tom, co s těmi ventilátory je. Editováno: 22. Duben 2009, autor: Sias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mne v servise technik hovoril nieco o vyvazovacich zavaziach ale viacej budem vediet az tam budem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vyvažovacie závažia sú ok, problém je resp. bol s dorazovou podložkou na hriadeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak uz mam za sebou vymenu ventilatora,dokonca mi menily aj stabil. tycku a aj auto gratis umyli. Teraz uz je moja fabinka upne tichucka,ziadny pazvuk.... Takto nejako to vyzeralo pri vymene: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kva , a kde ta tak rozobrali v ktorom servise , ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hilek-Malacky.Ale inak profi pracicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ... ked to tu citam s tym dunivym zvukom - rozobratou pristrojovkou a uvedomim si, ze mi to robi na oboch FII tak ma ide je... ... maju to uz vyriesene s tym novym ventilatorom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jo, nový ventilátor už neduní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ked dlanou buchnem do volantu, nemusim silno tak mi to duni a rezonuje dakde pod spol. airbagom, moze to byt ten ventilator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.