Publikováno Březen 17, 200718 r Ahoj, chci se zeptat, když jedu do Vídně přes Mikulov, potřebuji Rakouskou dálniční známku?
Březen 17, 200718 r Z Mikulova do Vídně dálnice není.Aspoň do loňska nebyla a pochybuju,že by to za těch pár měsíců stihli
Březen 17, 200718 r Do Vídně přes Mikulov není třeba. Jinak super recept jak známku použít vícekrát- přelepit na jiné auto. Před nalepením samolepicí vrstvu namaž indulonou, pak se známka dá lehce sthnou a nalepit znovu.
Březen 18, 200718 r Do Vídně přes Mikulov není třeba. Jinak super recept jak známku použít vícekrát- přelepit na jiné auto. Před nalepením samolepicí vrstvu namaž indulonou, pak se známka dá lehce sthnou a nalepit znovu. no, na tom parkingu u Wörglu (Rosenhaim -Brenner) dost často odklánějí dopravu přes parkoviště, kde kontrolují právě známky a dokonce mi ji zkoušeli jestli drží nebo jestli není na nějaký další fólii, takže ... osobně si kupuju když protřebuju
Březen 19, 200718 r Do Vídně přes Mikulov není třeba. Jinak super recept jak známku použít vícekrát- přelepit na jiné auto. Před nalepením samolepicí vrstvu namaž indulonou, pak se známka dá lehce sthnou a nalepit znovu. staci treba nalepit jen na kalhoty aby na ni byl trosku bordel a pak na okno...jde pak taky dobre odlepit
Březen 19, 200718 r Do Vídně přes Mikulov není třeba. Jinak super recept jak známku použít vícekrát- přelepit na jiné auto. Před nalepením samolepicí vrstvu namaž indulonou, pak se známka dá lehce sthnou a nalepit znovu. staci treba nalepit jen na kalhoty aby na ni byl trosku bordel a pak na okno...jde pak taky dobre odlepit jj, přesně takhle (ale přes svetr) lepím všechny známky, nebaví mě je totiž při sundávání drápat škrabkou nebo nožem
Březen 19, 200718 r no ja ji takhle taky jednou jenom lehce přilípnul a celník mi ji tam normálně dolepil
Březen 19, 200718 r je to v poho - bez dalnice az do Vidne. ALE! ve Vidni pozor, protoze rakusaci jsou cakli a vnitrni ring Vidne VYZADUJE dalnicni znamku!!! Takze bacha! Obecne je oceneni za auto bez znamky asi €100 ale max muze byt €3000 :-/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.