Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Boli by v mojej OCTE pekne. Ale este 18 dni. Tam bude cena okolo ....... No uvidime. Ale su fajn.

<_<

Musí být "nádhera" s tím jet v noci na dovolenou do Chorvatska. Myslím, že bych si místo koupání v moři celou dovolenou léčil oči.

Me se teda vic libi podsviceni ala Audi ...stejne mam v aute... a taky modry budiky a zbytek zelenej nic neresi...

Upraveno od JasteR

Taky sem na ně dneska koukal vypadaj fajnově ale bohužel jsou nejspíš jen v jednom provedení a mě by nepásli na budíky :(

NO SILA ALE NENI NA KRASNE ZEL PODSVICENI... :fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::prc::prc::prc::prc:

NO SILA ALE NENI NA KRASNE ZEL PODSVICENI... :fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::prc::prc::prc::prc:

Hmmm koukam ze nekdo neumi vypnout Caps Lock a je uchvacenej ze smajliku....

nádhera, škoda že jenom jeden kousek

Jo jsou dobré ale souhlasím v tom že jenom na chvilku ...nechtěl bych do nich kokat dlouho při celonoční cestě B)

Boli by v mojej OCTE pekne. Ale este 18 dni. Tam bude cena okolo ....... No uvidime. Ale su fajn.

<_<

je to pod polozkou - KUP TED. To znamena, ze to muzes koupit kdykoli behem tech 8 dni a cena zustava stejna. Tady plati pravidlo, ze kdo prvni prijde, ten i prvni....no znas to.

Tak pokud je chces, nemusis cekat a hned to priklepni....

Vypadá to na vskutku pěknou masírku...ale jak už tu zmínil Octavianus...jet s tim třeba na dovču do Chorvatska kol114...no ale kdybych si k tomu vzal třeba svářecký brejle... :D

Známej je má na audi je tam regulace a pak je to v pho mne už putují domů...

• 4 týdny později...

Psal jsem si s tim typkem, ma to regulaci, kterou si muzes nekam vyvest.

Jinak ma pres 100ks, takze se da cekat, ze cena se menit moce nebude.

Nema nekdo REAL fotku ? Moc by me zajimala, typek pry zadnou nema a nejak tomu moc neverim ...

Psal jsem si s tim typkem, ma to regulaci, kterou si muzes nekam vyvest.

Jinak ma pres 100ks, takze se da cekat, ze cena se menit moce nebude.

Nema nekdo REAL fotku ? Moc by me zajimala, typek pry zadnou nema a nejak tomu moc neverim ...

jj real fotka by byla suuuper

Tak ty plasma budíky nabízejí v Olomouckém Autofamu, myslím kolem 1500,-!!! Určitě to i montují. Chodím tam dost často, ale na budíky jsem se ještě neptal :-)

• 2 týdny později...

Svítí to krásně, rozhodně originálně, přestože mi barvy nevyhovují.

Nicméně nikde není ukázáno, jak to vypadá ve dne, dle všeho se to dává přes originální placky, čili tam budou uprostřed černé kolca, k tomu ty modré nápisy .. no nevím tedy :huh:

• 11 měsíců později...
  • Autor

tak fotky kluci nemate? :(

Já to neviděl :(

• Autor

muze nekdo hodit fotky,jen tak pro zajimavost ale fotky ne nejaky z netu vtčka nebo tak prez psko,corela a buh vy prez co jeste delany

muze nekdo hodit fotky,jen tak pro zajimavost ale fotky ne nejaky z netu vtčka nebo tak prez psko,corela a buh vy prez co jeste delany

pár fotek plasma budíků jsem našel, prodávaj se jen pro facelift za 1499,-

post-18984-1211050537_thumb.jpg

post-18984-1211050546_thumb.jpg

post-18984-1211050552_thumb.jpg

post-18984-1211050557_thumb.jpg

• Autor

mno ja myslel treba fotky od nejakyho clena pac tady to kluci rikal i ze jej maj uz objednany apod.

vim, ale někdo psal, že to na tom aukru neviděl, tak aspoň něco pro představu

• 2 týdny později...
  • Autor

aha, mno ja bych to chtel videt na zivo :-( hh

to já taky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.