Boleslavák Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Jo táák on se z toho vyklubal služebák. Já scháním něco takového, ale za trochu lepší cenu. https://www.sbazar.cz/havlickova.andrejka/detail/86535582-skoda-felicie-13-lx-15450-km-muzejni-kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Ano, je to služebák (tomu odpovídá i ta výbava), po ŠA a. a. s. je tam jediný vlastník doteď. Už mám i další foto + doklady apod., vše sedí. 1 to asi nikdy nebude, ale nevypadá špatně (chtěl bych s ní i trochu jezdit) - uvidíme, jak bude vypadat v reálu. Jojo, to auto jsem viděl už dávno, myslím, že možná začínali i na nižší ceně (129?), je to samozřejmě jiný kafe a ten stav je krásný. V takovém stavu mám uloženou FRSI v modré race, takže tam jsem uspokojen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 (editace) Nedávno jsem na ten inzerát koukal, mi se líbí?Chválím motor 1.6? @Boleslavák tobě vážně přijde necelých 70 000km moc?? Co mám říkat já se svými 195tkm Editováno: 10. Říjen 2019, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Je pěkná, původní kupní smlouva, dobové záznamy ze servisu, vše fajn...ale na cebii jsem objevil záznam o poškození (bohužel není k dispozici detail). Tak jsem pánovi napsal oč jde s tím, že pokud je zatím výměna čelního skla, tak je to OK, i kosmetické vady jsou ok, horší by bylo poškození / výměna lakovanych části - to na ulozenku není. Výměnu skla potvrdil, ohledně zbytku se však už neozval téměř celý den. Tak uvidíme. Pak by i cena byla jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 já nevím, ale ty sedačky se mi na 70T moc nezdají, aby to nemělo náhodou najeto více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 před 4 hodinami, Ondra16V napsal: Nedávno jsem na ten inzerát koukal, mi se líbí?Chválím motor 1.6? @Boleslavák tobě vážně přijde necelých 70 000km moc?? Co mám říkat já se svými 195tkm Pokud chci auto tzv na chov, tak je tomoc. Ten vůz jezdil prokazatelně v zimě pak také do myčky. Stačí se namátkou podívat třeba na tu milimetrovou vrstvu prachu v interiéru ve ventilacích pak na rezavé šrouby na výztuze v motorovém prostoru a mám hned jasno, ale každý to hold vidíme trochu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Tady souhlas s Boleslavakem - auto v zimě určitě jezdilo, minimálně, když bylo ve vlastnictví SA - jak jsem psal výše, není, a nikdy to nebude jednička, ale pěkná 2 až 3, se kterou se bude dat jezdit a současně potěší oko. Měl to starší pan (1932) moc nejezdil, pak to v dědictví přešlo na syna a ten už to vzdal úplně. Kosmetické vady má, čištění bude určitě potřeba. Už mám potvrzeno i to, že díly nejsou lakovane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 (editace) Psal jsem pouze o kilometrech, o tom, že auto mělo/nemělo jezdit do myčky a v zimě jsem nepsal ani slovo. @Vytlacil koukej https://www.sbazar.cz/petr.cihak/detail/90640862-skoda-felicia-16400-km-top-stav https://www.sbazar.cz/havlickova.andrejka/detail/90858502-skoda-felicia-13-lx-top-stav-pekny-kousek Editováno: 12. Říjen 2019, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Díky moc! Ta druhá - červená - stejná "paní" jako v případě inzerátu od boleslavaka, takže zjevně vylepšuje a dává do dalšího prodeje... Mimochodem, na youtube jsem zaznamenal jednoho nadšence, který má 2x mystery (v majovce), sice mystery čte jako majstery (?) a má v tom trochu nesrovnalosti (ohledně výbavy), ale auta hezká - nějaká pěkná mystery by byla pecka! Málem to bylo mé první vlastní auto, ale přednost dostala fabia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Jojo, videa od Erbos jsou super, rád ho sleduju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Ano, to je on! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 @Vytlacil https://auto.bazos.cz/inzerat/110723493/skoda-felicia-16-mpi-13k-najeto-garazovana.php koukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Díky, na tu jsem koukal, ale cena trochu moc... Jinak dnes jsem se byl podívat na LK, je na bazosi. Výbava komplet, nic nechybí, ale hnije na obvyklých místech, naštěstí jen zvenčí. Přemýšlím, zda se vyplatí renovace nebo ne...LK mnoho není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 A co kůže? V jakém je stavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Před hodinou, Ondra16V napsal: Kůže je v pořádku, jak sedačky, tak výplně dveří. Trochu péče a jsou jako nové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Tak L&K (prozatím) padla. Nebyl problém cena, ale spíše organizace. Nechtěli s tím mít už žádnou starost a bylo potřeba zařídit STK a vše potřebné s převodem související, na co jsem teď neměl úplně čas. Pokud se nedomluví s někým jiným (ale zájemci tam jsou a myslím, že se určitě domluví), tak se ozvou. Zítra se jedu podívat na tu zelenou 1.6 GLX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Tak jsme se s pánem domluvili (a příjemně o všem popovídali), jakmile auto bude, tak založím vlastní téma... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Tak gratulace k pořízení vozu no snad se mi také podaří něco sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Gratulace, ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Ještě nemáme podepsáno, ale vše (míněno papíry) jsem připravil už v pátek. Předpokládám, že zrealizujeme během 2 až 3 týdnů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 V 23. 10. 2019 na 14:35, Vytlacil napsal: Tak L&K (prozatím) padla. Nebyl problém cena, ale spíše organizace. Nechtěli s tím mít už žádnou starost a bylo potřeba zařídit STK a vše potřebné s převodem související, na co jsem teď neměl úplně čas. Pokud se nedomluví s někým jiným (ale zájemci tam jsou a myslím, že se určitě domluví), tak se ozvou. Zítra se jedu podívat na tu zelenou 1.6 GLX... Tak ta L&K se minulý rok na Vánoce prodala (tipnul bych tak do 30 tis Kč) a už je opět na prodej, tentokrát za 99 tis Kč :-) https://auto.bazos.cz/inzerat/121059566/felicia-13-bmm-laurin-klement-pouze-96-tkm.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.