Tomin. Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Čau, nějak mi přestaly svítit světla v kufru a vzhledem k tomu, že často jezdím v noci a vozím věci v kufru, rozhodl sem se tyto světla opravit. Ale ouha - žárovky jsou v pořádku, pojistka, která má tyhle světla na starosti je v pořádku a tak sem si myslel, že to bude spínačem ve dveřích. Hledám hledám, ale marně. Takže otázka zní: Jak ten křáp německej pozná, že má otevřený dveře? Jedná se mi teď konkrétně o pátý dveře. Díky moc za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Čau, nějak mi přestaly svítit světla v kufru a vzhledem k tomu, že často jezdím v noci a vozím věci v kufru, rozhodl sem se tyto světla opravit. Ale ouha - žárovky jsou v pořádku, pojistka, která má tyhle světla na starosti je v pořádku a tak sem si myslel, že to bude spínačem ve dveřích. Hledám hledám, ale marně. Takže otázka zní:Jak ten křáp německej pozná, že má otevřený dveře? Jedná se mi teď konkrétně o pátý dveře. Díky moc za odpovědi :-) Tak to jsem už taky hledal a podle mě to má spínač někde v zámku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 mikrospínač v zámku.zkus hledat třeba se to tu řešilo,tušímale že opravit nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 je to mikrospínač opravit jde (u mě stačilo přitlačení do původní polohy z které se uvolnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin. Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 No teda tak sem se dneska cestou do prace koukl na zamek a nic sem tam nevidel.... nemate nekdo nekde fotku kde bych to mel asitak hledat? Mozna o vikendu oddelam plasty z vika a mrknu kam vedou draty :-) nemcouri jak to maji vychytany... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 No teda tak sem se dneska cestou do prace koukl na zamek a nic sem tam nevidel.... nemate nekdo nekde fotku kde bych to mel asitak hledat? Mozna o vikendu oddelam plasty z vika a mrknu kam vedou draty :-) nemcouri jak to maji vychytany... :-) mě to vychytaný nepřijde,strá dobrá klasika bylobyčejný dveřní spínač,s tímhle sou jen potíže nejsi první.fotku spíš Vaša tak mu pošli SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 je to uvnitř zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Ahoj, dotaz na všechny co už měli ven vyndaný zámek řidičových dveří - v knize mouder Jak na to píšou že se musí demontovat nejdřív stahování oken (mám elektrický). Je to pravda? nebo jste to dostali ven i bez toho. Mikrospínače mají celkem tři vývody - při stlačení se dva rozepnou a dva sepnou - vlastně přepínač. Předpokládám že ve dveřích spínač zavřených dveří je zapojen tak že když jsou dveře zavřeny spínač je sepnut - tj vede el proud. Je to tak? Díkes za zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 zámek vyndáš i bez demontáže stahovačky mikrospínač (na signalizaci otevřených dveří je jen jeden) má zapojen jen dva vývody pži otevřených dveřích je sepnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Díkes Vašo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Čau, nějak mi přestaly svítit světla v kufru a vzhledem k tomu, že často jezdím v noci a vozím věci v kufru, rozhodl sem se tyto světla opravit. Ale ouha - žárovky jsou v pořádku, pojistka, která má tyhle světla na starosti je v pořádku a tak sem si myslel, že to bude spínačem ve dveřích. Hledám hledám, ale marně. Takže otázka zní:Jak ten křáp německej pozná, že má otevřený dveře? Jedná se mi teď konkrétně o pátý dveře. Díky moc za odpovědi :-) Tak to jsem už taky hledal a podle mě to má spínač někde v zámku... Určitě je to v zámku. Já měl problém, že mi stále svítilo v kufru světlo. A šlo o to, že se mi kufr zavíral jen na jedno cvaknutí. Když jsem zámek s kufrem otevřeným dokořán zavřel šroubovákem na 2 cvaky tak světlo zhaslo. Na 100% to musí být v zámku, poloha dveří nerozhoduje. Aspoň na kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Čau, nějak mi přestaly svítit světla v kufru a vzhledem k tomu, že často jezdím v noci a vozím věci v kufru, rozhodl sem se tyto světla opravit. Ale ouha - žárovky jsou v pořádku, pojistka, která má tyhle světla na starosti je v pořádku a tak sem si myslel, že to bude spínačem ve dveřích. Hledám hledám, ale marně. Takže otázka zní:Jak ten křáp německej pozná, že má otevřený dveře? Jedná se mi teď konkrétně o pátý dveře. Díky moc za odpovědi :-) Tak to jsem už taky hledal a podle mě to má spínač někde v zámku... Určitě je to v zámku. Já měl problém, že mi stále svítilo v kufru světlo. A šlo o to, že se mi kufr zavíral jen na jedno cvaknutí. Když jsem zámek s kufrem otevřeným dokořán zavřel šroubovákem na 2 cvaky tak světlo zhaslo. Na 100% to musí být v zámku, poloha dveří nerozhoduje. Aspoň na kufru. Mikrospínač je v zámku a stačí ten zamek vyčistit a namazat. Někdy se stane, že praskne hadička od ostřikovače a potom zoxiduje i konektor v zámku. V otevřeném stavu je mikrosp. sepnutý. Barva drátu do komfortu je hnědočerný tenký. Mikrospínač se dá vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 takový nápad když zapneš vnitřní osvětlení v autě do polohy - rosvítit při otevření dveří - všechny dveře zavřeš a otevřeš kufr uvidíš jestli se ti světlo ve vozidle rosvítí, pokud ano mikrospínač bude v pořádku a chybu bych hledal v kabeláži - kontaktech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.