.Viki Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Možná taky dorazím ale nevím kde to tam najdu někde na předchozích stránkách najdeš mapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4l4 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 taky bych možná dorazil, teda pokud vám nebude vadit stará škodovka, zrovna trochu rozdělaná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 někde na předchozích stránkách najdeš mapku Tak už vím,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Mužu na tebe počkat pod Humburákem na bojišti..měl by jsi to s doprovodem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Mužu na tebe počkat pod Humburákem na bojišti..měl by jsi to s doprovodem... Ty voe,to bych musel vědět kde je Humburák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Když přijíždíšš do Trutnova od Jaroměře tak sjíždíš z poměrně prudkého a dlouhého kopce... je to muj testovací kopec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 najmis:jak testovací kopec???tam jsem dostal v zimě s liazkou hodiny jak kráva...kvůli nějakýmu dědulovi co to nemohl zespoda vyjet a tak se tam rozhodl otáčet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jak jak...?prostě testovací kopec... když je sníh tak jedu pomalu néé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) podle předpovědi má být v sobotu celkem pěkně tak se to snad nezmění, a sejde se nás dost Editováno: 13. Duben 2008, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Uplně vidím parkoviště plný škodovek. To je sen. Rád bych to zažil, ale musím jít hákovat. Tak mě napadá. Nechcete jít místo mě někdo do práce, a já bych Vám pak krásně vyprávěl, jaký byl sraz. Co? Prosííííím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Jo ja taky dorazím... jinak vadilo by kdyby se pripojil i jeden koncernovy VW IV ?? Kolik nas teda bude?? Chtelo by to taky nejakou octavii...zatim to vypada ze to bude bez nich?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 určitě koncernový VW vadit nebude, klidně ať dorazí, sám nevím kolik nás bude, necháme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kolik nás tam bude? nechce to tady někdo sepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kolik nás tam bude? nechce to tady někdo sepsat? tak se každej přihlásí, já se hlásím první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 pokud každej,kdo psal že dorazí přijede. bude nás tam celkem dost...měla by dorazit i žlutá FRS z Brna nebo nebezpečně ledovej bílej kombík....černá slečna...a další.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Takže já už vím asi o pěti lidech... Já, najmis, Viki, Losky, Maxifaby, a dál? Jinak to vypadá na docela slušnou účast.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 no kdyby opravdu dorazili všichni co psali bylo by nás dost, necháme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 jj, my taky dorazíme s Péééťanem a spolem:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Chlapi co se kde děje?? Možná bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Když přijíždíšš do Trutnova od Jaroměře tak sjíždíš z poměrně prudkého a dlouhého kopce... je to muj testovací kopec.... Já jedu Najmis:Jo, pod kopcem a v kolik se tam sejdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 ok,dik,ja tam taky urcite budu a kamos s golfem IV,mohlo by nas byt dost...snad! Jirka RS: Taková malá seslost skodovek v Trutnově,tak klidne taky doraz! Mapka mista je o par stranek zpatky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Kuci a na me ste zapomeli pokud bude krasne jedu pokud ne tak ne nechci to spinit a radsi zamakam na auti .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 počasí by mělo být celkem dobrý tak snad dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Kdyz bude pekne rad se projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Datum?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.