Březen 26, 200718 r Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-))))
Březen 27, 200718 r Tak to mne by uplne postacovalo polovicu vykonu z tejto fabky . ........... aj ked origo spojka hmmmmm KUWA to musi klouzat jak v zime na lyziach po snehu RELEWACYJNY SAMOCHOD
Březen 28, 200718 r Yealous Martin's written this post becouse that ugly JC Fabia'd beaten him on speedway at 290km/h using original clutch
Březen 28, 200718 r Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři
Březen 28, 200718 r Autor Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Upraveno Březen 28, 200718 r od Grygy
Březen 28, 200718 r Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Ja nemyslel přímo toto ale obecně jak psal Hoblík
Březen 28, 200718 r Autor Acha, sorac=)) V Polsku jim taky skoro nikdo neveri, ten vykon pry maj akorat na sve brzde=))NA druhe maj o 100ps mene
Duben 4, 200718 r příšerný je jak to má druhy litáku a dost mě pobavili ty závodácký rukavice na palubovce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.