Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hello

Po zmene casu sa mi vyskytol maly problem a sice mi nejde zmenit cas na palubnom PC. Malo by to ist manualne s tym tlacitkom doprava hodiny dolava minuty...zial ani jedno nejde.. V manuale pisu, ze sa to tlacitko moze poskodit, ak nan tlacite..mozno som v minulosti zatlacil a vsimol som si to az teraz... da sa to nejako opravit? Pripadne nastavit cas cez VAG?

Dik

Vloženo

dik za radu..ale nejde to..aj to cvakne, ze prehodilo a nic sa nezmeni..ale ak to ide na vagu tak to necham az budem mat nejaky iny problem a potom to necham nastavit..je to takova prkotina, ale ked na to pozeras tak to stve :-))) nevies, kolko vlastne je :-)))

Vloženo
Pokud mikrospínače cvakají....tak odpoj AKU a nech to resetovat potom připoj a nastav......samozřejmě může být neco vadného na desce......

M. :D

Tohle zkus, já už jsem tady tohle jednou psal. Přesně tohle mi pomohlo. Odpojit baterii a pak to šlo. Někdo se tomu smál, že je to jako reset compu, ale mě pomohlo přesně tohle, co píše Martin.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...