dědekpmr Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jak jste spokojeni se zvukem orig. reproduktorů? Mám rádio Dance a 8 repro originál z výroby. U některých druhů hudby se mi ozývají ze dveří nějaké rezonance. Např. u jazzu s výraznější basovkou jsou při stojícím autě slyšitelné již při volume 15, bass +7, loudnes off. Mechanická rezonance se ozývá též při hudbě typu Paul Van Dyk více či méně ze všech dveří. V jiných autech jsem slyšel i nižší a příjemější basy (bez subwooferu). Máte někdo k rádiu Dance jiné než orig. repro? Popište jak jste na tom s rezonancí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) mame radio Dance + 4 repro, zatial som ho moc "nevytacal", ale kvalita zvuku sa mi zda skor priemerna/podpriemerna - v porovnani aj so starsim autom z koncernu VW, mam pocit, ze ak by som tam dal neorigo radio/repro, zvuk by bol ovela lepsi...mozno som velmi narocny na zvuk ...Ako nad tym rozmyslam - vacsinou pocuvam radio a to je nic moc - mozno to robi antena, CD bolo v pohoode a AUX IN dost potlacena kvalita zvuku...A co sa tyka rezonancie - tu zatial skor citim ako pocujem. Editováno: 31. Březen 2007, autor: jey-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mame radio Dance + 4 repro, zatial som ho moc "nevytacal", ale kvalita zvuku sa mi zda skor priemerna/podpriemerna - v porovnani aj so starsim autom z koncernu VW, mam pocit, ze ak by som tam dal neorigo radio/repro, zvuk by bol ovela lepsi...mozno som velmi narocny na zvuk ...Ako nad tym rozmyslam - vacsinou pocuvam radio a to je nic moc - mozno to robi antena, CD bolo v pohoode a AUX IN dost potlacena kvalita zvuku...A co sa tyka rezonancie - tu zatial skor citim ako pocujem. Mám radio Dance vytáčím ho dost a jsem docela spokojen AUX IN používám na mp3 přehrávač (pouštím si angličtinu) má to v nastevení 3 možnosti žádný zázraky to nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 je škoda, že kdybys chtěl vyměnit origo repro, tak musíš shodit celý tapec. A s největší pravděpodobností ještě ty repraky budou přinýtované jako ve fabii. Nicmene vyskace bych tam nechal, ty hrajou dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Dance 4 repro, a pohoda. nesmim mit v kaslikach volny CD jinak to skace. ale poustim si obvykle nemeckou tanecni hudbu. nerezonuje nic, respektive je to takovej bengal, ze bych to asi ani neslysel. Pokud je ve skladne vic basu ,tka to nekdo kolem 15-17 volume uxz repraky prestavaj stihat.Ale to se opravdu neda dlouho vydrzet, bych ohluchnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já mám neorigo rádio a když se dá víc nahlas(nedá se to déle poslouchat riziko ohluchnutí ) tak repráky taky nestíhají. Ale neorigo má vyšší výkon oproti dance radiu tak je to tím. Ale jinak pro normální poslech je to v pohodě a kvalita zvuku se mi zdá taky dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Mam 8 repro origo, rádio Sony a vcelku spokojenost, záleží, na co jsi zvyknutý a jaké máš nároky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak sem vcera mel chut pobavit lidi kolem hudbou. Osolil sme to na 22 a parada, cistounkej zvoucek. Asi fakt zalezi na kvalite zdroje. tohle bylo original cedo, bez nejakyho extremniho basovani. Byl to takovej pohodovej trancik, z Trancemaster II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Nevíte někdo od které značky, či výrobce jsou orig. repro v Roomstru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tipuju, ze sou to blaupunkty tak jako u vsech skodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tipuju, ze sou to blaupunkty tak jako u vsech skodovek. díky, co jsem koukal tak to nikde vidět nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Všechny repro ve škodovkách jsou nyní zcela jistě TVM Accoustic z Valašského Meziříčí. vyrábějí se ve stejném areálu jako pracuji - je to sousední firma. Blaupunkt pro ně dělá pouze rádia. tipuju, ze sou to blaupunkty tak jako u vsech skodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 som videl rozobrané dvere, aj som pozeral na repráky a žiadny nápis/označenie, pripadalo mi to ako nejaké nonamy ...ale viem, že aspon staré autá mali blaupunkty a tam sa to dalo aj pekne vidieť a dovolím si povedať, že aj počuť...možno subjektivita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 hmm., aha no ono se to asi meni podle toho kolik si za to ktera firma rekne, nebo spis jakou smlouvu vyhadaj. U OI sme ty blupunkty videl na vl oci a dal sme si je i do formana. U FI taky. Je to uz ale par let. Co s tyka tech noname, tak toho bych se nebal. to se dela dost casto, ze pokud nejaka firma ve velkym kupuje nejaky produkt, tak z nej odstranujou znacku vyrobce, resp se tam vubec nedava, max si tam da logo ta firma. viz stresni systemy co skodovka dodava pro sve auta ( pricky, drzaky ap.) Je to pod znackou skoda, ale je to THULE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Pro škodovku opravdu teď dodává TVM. http://www.tvm-valmez.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Blaupunkt pro ně dělá pouze rádia. Pokial viem tak radia su GRUNDIG.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Blaupunkt pro ně dělá pouze rádia. Pokial viem tak radia su GRUNDIG.... ty novy velky nevim, ale mam jeste nekde v garazi jako stacionar., VERONA Skoda od Blaupunktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacky707 Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 nazdar... pokial mate kvalitne MP3 na disku alebo prehravaci, tak staci nastavit trebles -3, bass +1 a bude to hrat v celku slusne... na 15 aj 20 volume... netreba to zo silou volume prehanat, lebo repro zacne rezonovat, mam s tym skusenosti... staci mat nizsi volume a jemne nastavene trebles a bass... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matheus Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ahojte, chcem sa vas opytat na zvuk v novej fabii combi, kto ma 4 repro, kto 8, pls ozvite sa a aj kvalita ma zaujima, t.z. ci su tam pekne hutne basy a ciste cinkacie vysky... vdaka velmi pekne Matheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 ja som menil origo repra za hertz. a tu si nejake tie foto : vymena vyskacu v A stlpiku MDF podlozka asfaltovy plat vo dverach rozobrate dvere nove repro na mieste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tak sem vcera mel chut pobavit lidi kolem hudbou. Osolil sme to na 22 a parada, cistounkej zvoucek. Asi fakt zalezi na kvalite zdroje. tohle bylo original cedo, bez nejakyho extremniho basovani. Byl to takovej pohodovej trancik, z Trancemaster II. Občas "blbnu" úplně stejným způsobem. Volume 20 (a víc) a fabča se promění na takový malý orchestrión. E nomine,trance atd. Na kvalitu zvuku si opravdu stěžovat nemůžu,at' se jedná o orig. cd nebo o vypálené mp3 (bitrate min.192). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ja som na moje veľké prekvapenie zistil, že 2 rovnako nastavené rádiá Dance v tom istom aute vôbec nemusia hrať úplne rovnako! Čakám ešte na potvrdenie a overenie nejakých faktov a potom sem vložím malý elaborát na túto tému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 mam dotaz, pokud uz nekdo ty repraky menil. Jakou maj presne velikost? myslim ty ve dverich u FII, ale R as ii bude stejny. Kamos si je chce menit a nevi presne rozmer. Jsou to 16, nebo 16,5cm? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) ja som tam daval 16,5cm Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Blacky PLS: necituj hned navazujici prispevky, nekteri admini jsou na to alergicti. (v pravidlech to je ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.