Publikováno Březen 31, 200718 r Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl...
Březen 31, 200718 r pekna reklama pro Milotec...jak byla stara?? Měl jsem jí tam asi 4. den... no tak to nic moc...hold jsi zrovna chytnul asi spatnej kousek
Duben 1, 200718 r Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací.
Duben 1, 200718 r Autor Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací. Docela mě to překvapilo, ale proto že jsem jí musel vrtat, měla malou díru, tak těžko něco reklamuju. V tom jednom o-kroužku je spoj, takže trochu lepidla na šrouby to spraví, spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... Jinak s věcma od Milotecu jsem nikdy problémy neměl.
Duben 1, 200718 r Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu
Duben 1, 200718 r ... spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... To není odlehčení, to je tajný úložný prostor pro kontraband...
Duben 1, 200718 r Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací. Docela mě to překvapilo, ale proto že jsem jí musel vrtat, měla malou díru, tak těžko něco reklamuju. V tom jednom o-kroužku je spoj, takže trochu lepidla na šrouby to spraví, spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... Jinak s věcma od Milotecu jsem nikdy problémy neměl. Jéje,po tédle řadičce jsem toužil a až jsem si ji chtěl obědnat,tak mi řekli,že to na 1.6/55kw nejde. můžeš mi présím popstat,nebo nafotit,jaks to upravoval?
Duben 1, 200718 r Autor Jéje,po tédle řadičce jsem toužil a až jsem si ji chtěl obědnat,tak mi řekli,že to na 1.6/55kw nejde. můžeš mi présím popstat,nebo nafotit,jaks to upravoval? Opatrně přes pásek hliníkovýho plechu jsem to upnul do soustruhu, vyrovnal podle hrotu a pomalu vrtal, já měl průměr klacku v autě 20mm to budeš mít asi taky, takže jen o něco málo větším vrtákem, ale potom se i ty zajišťovací červíci musej převrtat, bohužel do viditelný části, ale při jejich velikosti a při použití stříbrnejch se to ztratí.
Duben 1, 200718 r Autor Myslíš,že by se to dalo zvládnout i vrtačkou?Asi ne,že?Už je to moc velkej průměr. To ne, to by sis to zničil, dej to nějakýmu strojařovi...ono to přecejen není nic levnýho...
Duben 1, 200718 r Nevíš prosimtě,kde se dá ještě sehnat?Milotec už tu stejnou nemá v nabýdce. zkus nějaký tuněný autodoplňky, tyto drobnosti mívají skladem...
Duben 2, 200718 r Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá
Duben 2, 200718 r Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá
Duben 2, 200718 r Autor Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Jen abys neměl v rukách nasráno ty, troubo...
Duben 3, 200718 r Autor Alebo ma eroticke ruce, co chyti, to po- Další pošuk... Smažte někdo ty přiblblý příspěvky, please. (I s tímhle ať to dává smysl)
Duben 6, 200718 r Když jsem lezl do tohoto tématu tak jsem myslel že to bude o radící páce ....ale jak tak koukám tak se tu někdo pomalu ale jistě dostává to jiného tématu
Duben 7, 200718 r Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Jen abys neměl v rukách nasráno ty, troubo... To už se mi také stalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.