Přejít na obsah

Šablona na polep sloupku


Davon

Doporučené příspěvky

Panove, docela nutne shanim sablonu na polep sloupku, treba jak jsou od Skody ty original, nebo mozna Milotec - nevidel jsem. Potreboval bych od nekoho, kdo je treba ma doma, nebo se CHYSTA JE KOUPIT, zda by mi mohl dat vedet. Potreboval bych sluzbicku. Dekuji moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

copak se stalo?

Nestalo se nic, jen se mi tyto puvodni krabati, mam v planu to strhat a udelat si svoje z jineho matrialu nez je tento na doporuceni jednoho clena ! ;) Ale jednodussi by bylo sehnat treba jen zbytkovy papir z tech polepu a obkreslit si to a vystrihnout presne takto, aby to zalezalo pod tesnici gumy, ale to asi nikdo nepomuze... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem je kupoval v Praze, celou sadu, cca 250,- a drží jak žíd. v.

Někde v práci mam na ně kontakt.

Thomas

To jo, material mam a chi si to jen obkreslit abych to nemusel merit a postupne se k tomu prostrihavat... Nechci to kupovat, kupoval jsem uz jednou a nikdy vice!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
jestli vymyslíš jak mi to vrátíš tak ti to po někom z besídky pošlu,mám to v autě :D

Jedine co me napada, ze bych ti to pote poslal doporuceny balik pojisteny... To by bylo super, kdyby to slo. Mel bych to presne tak jak to ma byt... :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes bez problemu predano ;)

je videt ze ten OC a jeho predseda jsou solidni :D:smich:

Mensi problem tam byl... a to ten, ze jsem malem zboril Fabii ve stejne barve jako ma... Proste jsečm si nevsiml. Jinak to mam, koupim tapetu, obkreslim a s dikem posilam Z5 carlosovi. Timto mu verejne dekuji! kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...