Červen 16, 201312 r především u faceliftu nejsou okna napojená na komfortku, ale komunikují spolu přímo přes LIN. Pokud DO posílá impuls do komfortky, tak je mu to prd platné, ta s okny nic neudělá..
Červen 16, 201312 r Asi to tak bude. Ale když odemykám klíčem, okna se jím dají ovládat... Od zámku nejspíš povede drát do komfortky a jinej do jednotky od oken a ten bych potřeboval najít a napíchnout ho. Upraveno Červen 16, 201312 r od Jirka RCK
Srpen 11, 201312 r Je někdo okolí Přerov,Prostějov,Hranice-kdo by dodělal okna na DO?Termín 25-31.8.Děkuji
Říjen 1, 201311 r Nabízím nastavení stahování oken na DO v Plzeňském kraji (Domažlicko, Tachovsko) Více přes SZ nebo mail zvysenivykonu@email.cz
Říjen 2, 201311 r vyzkoušeno na 6Q0 959 433E a 1J0 959 799 AH , příp. další jednotky na dotaz Upraveno Říjen 3, 201311 r od tuto
Listopad 4, 201311 r nekdo ze stredoceskeho kraje ? .... presneji okr. KUTNA HORA, KOLIN ci neni problem i PRAHA kdo to umi udelat z fleku a bez problemu diky za odpovedi Upraveno Listopad 4, 201311 r od Lukason
Listopad 21, 201311 r Ahoj-te, pár let zpátky jsem někde na netu zavadil o návod jak souhrou událostí aktivovat dojezdy na oknech... např.: 1, zapnout zapalovní 2, stáhnout najednou všechny okna 3, vytáhnout okna a vypnout klíč už nevím jaký byl přesně postup a na jaké vozy konkrétně to bylo a už to nemůžu nikde najít... Ani strýček google mi nepomohl ... existuje něco takového použitelného? Mám octavii r.v. 2002... děkuji...
Listopad 21, 201311 r Tohle mi spíš připomíná nastavení dojezdů oken - stáhnout okna dolů a podržet ještě pár vteřin stahování, to samé v opačném směru. Také se to dá udělat s klíčkem v zámku. To se používá, pokud okna "zapomenou" krajní polohy a při druhé poloze ovladače oken nevyjedou automaticky. To je ale něco jiného, než bys chtěl, pokud chceš dle názvu tématu aktivovat stahování oken pomocí dálkového ovladače...
Listopad 21, 201311 r Ano, chci aktivovat otevírání a zavírání oken pomocí DO. Když je klíč ve dveřích tak to chodí ok. Jde mi o to, jestli to jde nastavit nějakým takovýmto postupem, nebo to jde jen přez vag nebo tyhle věci ke kterým přístup nemám...
Listopad 22, 201311 r kdyby to šlo takhle primitivně tak se tu přece neřeší 20 stran o tom, jak to aktivovat..
Prosinec 2, 201311 r OT: mi se líbí jak tady polovina lidí má v těch ŘJ bordel a šíří ho dál, místo aby si přečetli pár stránek...
Květen 15, 201411 r Cus chlapci, tak ja teda nevim. Jde to u toho faceliftu nebo ne. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, tak bych to bral. Diky
Květen 16, 201411 r Cus chlapci, tak ja teda nevim. Jde to u toho faceliftu nebo ne. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, tak bych to bral. Diky No taky z tohodle vlákna nejsem nijak moudrej, ale jinak kdyby tu byl někdo z Liberecka (nejlépe Frýdlantsko) kdo by to dokázal na mé Fabce, vyrobené v září 2007, ať se ozve, taky bych tuhle funkci uvítal. A ještě, kde najdu to číslo řídící jednotky?
Květen 18, 201411 r Našlo se spousta lidí co to umí,ale ode mne daleko.Jeden co by to uměl se už neozval-kousek ode mne,tak ani nevím,zda to dělá nebo ne-takže po 2letém hledání kdo to udělá jsem to vzdal :-))
Květen 28, 201411 r Po trošce pátrání mám dotazy. Stahování a vytahování oken přes klíček jde tedy jen u před face a přes VAS ? Pouze zavírání oken při zamčení auta se dá pořešit přes prodlužovač impulsu ? Kam se zapojuje ? Díky.
Červen 1, 201411 r zavírání a otevírání přes klíček jde u všech snad z výroby.. Automatické zavření oken při zamčení jde přes nějakou third-party krabičku, která tam pošle impulz. Zavírání a otevírání oken pomocí origo dálky jde pouze u předface při překódování ŘJ ve dveřích..
Srpen 24, 201411 r zdravim.vie niekto nastavit dotahovanie okien pomocou DO v okoli Bratislavy, samozrejme za peniaze .dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.