Maluch Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Hele, co dělám špatně? Spustím VDS-PRO, spojím se s 46, zadám login 19283, objeví se Result: OK, ale 27 - zápis do eeprom nikde nevidím. Do dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 No tebe tá obrazovka vyzerá inak ako mne tu na predošlej strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Hele, co dělám špatně? Spustím VDS-PRO, spojím se s 46, zadám login 19283, objeví se Result: OK, ale 27 - zápis do eeprom nikde nevidím. Do dělám špatně? Tipnul bych to na špatnou verzi VDS-PRO. Taky jsem to řešil, že si mi po správném loginu neobjevila možnost 27. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 jednoznačně špatná verze programu - chybí ti tam skoro půlka menu. Také jsem tohle měl, asi je to nějaké demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Hele, co dělám špatně? Spustím VDS-PRO, spojím se s 46, zadám login 19283, objeví se Result: OK, ale 27 - zápis do eeprom nikde nevidím. Do dělám špatně? V menu jsou speciální funkce napiš 27 a zbytek se otevře. EDIT: necituj příspěvky s obrázky Editováno: 8. Září 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) jednoznačně špatná verze programu - chybí ti tam skoro půlka menu. Také jsem tohle měl, asi je to nějaké demo A nemáš odkaz na stažení plné verze? Editováno: 7. Září 2008, autor: Maluch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 už nemám, ale tá se to vygooglovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 A nemáš odkaz na stažení plné verze? http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/13489/_.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/13489/_.html Tobě tenhle funguje? Z něj jsou výše uvedené screny. Nicméně už jsem sehnal jiný, funkční a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tobě tenhle funguje? Z něj jsou výše uvedené screny. Nicméně už jsem sehnal jiný, funkční a je to OK. Jaky soft si sehnal jak se zminuješ a je funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Linky na soft si prosím posielajte cez FM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Ahoj-24.září jedu do Prahy-byl by někdo ochoten mě udělat stahování oken pomocí DO? Nebo někdo blíž směrem nad Prahou-K.Vary Editováno: 23. Září 2008, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibino Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ono vedel niekto otom ze ked sa predlzi zamykaci alebo odomykaci impulz tak okna idu dolu alebo hore tak isto jak ked sa vopcha kluc a drzi sa v hornej ci dolnej polohe zak ze volaco by sa dalo poriesit s komfortkami 3 generacie aj bez prepalenia eepromky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 a odkut jsi bobo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ono vedel niekto otom ze ked sa predlzi zamykaci alebo odomykaci impulz tak okna idu dolu alebo hore tak isto jak ked sa vopcha kluc a drzi sa v hornej ci dolnej polohezak ze volaco by sa dalo poriesit s komfortkami 3 generacie aj bez prepalenia eepromky no teď si nejsem jistý, že zcela chápu příspěvek, ale stahování oken pomocí klíčku v zámku je popsáno v návodu k vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibino Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 no teď si nejsem jistý, že zcela chápu příspěvek, ale stahování oken pomocí klíčku v zámku je popsáno v návodu k vozu. ved to je jasne...ja len vravim ze ked predlzis priklad zamykaci inpuls na cca 15s tak okno ti vide hore...to znamena ked stlacis do musi byt cca 15s impulz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 ved to je jasne...ja len vravim ze ked predlzis priklad zamykaci inpuls na cca 15s tak okno ti vide hore...to znamena ked stlacis do musi byt cca 15s impulz furt nějak nechápu. To jako, že když 15 sekund podržím stisknutý čudlík na DO, tak otevřu okna, aniž bych před tím musel přepsat údaje v jednotkách dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibino Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 furt nějak nechápu. To jako, že když 15 sekund podržím stisknutý čudlík na DO, tak otevřu okna, aniž bych před tím musel přepsat údaje v jednotkách dveří? samozrejme ze ten alarm nato musis prisposobit ale komfortko kodovat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak to je všeobecně známý, že když alarm umí prodloužený impuls zamykání, tak ti zavře okna. Ale to vůbec nesouvisí s tady probíraným otevíráním přes DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ahoj a co takhle dojezd na nadrz neumí nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 tady jsi v sekci Fabia a téma je naprosto jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfig Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Dnes se mi taky podařilo ... stahování oken pomocí D.O. už mně také funguje ... Velký dííík patří JaKrovi a Bobíkovi za cenné informace a raduJen mám trochu pochybnost ... Bobík uvádí, že hodnota 8A(hexadecimálně) se má odečtením 8-čky přepsat na 83, mně to ovšem vychází na hodnotu 82. Co si o tom myslíte??? Tak čím přepsat ? 82 ? Ještě tady někdo psal že nepřepisoval první tři adresy a ty si je přepsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Podle tohodle mi fungují už dvě auta. Takže tak. okna_DO.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfig Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Díky zítra to zkusím. EDIT:je zakázáno citovat poslední příspěvky Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.