Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele, co dělám špatně? Spustím VDS-PRO, spojím se s 46, zadám login 19283, objeví se Result: OK, ale 27 - zápis do eeprom nikde nevidím. Do dělám špatně?

post-152-1219931005_thumb.jpg post-152-1219931015_thumb.jpg post-152-1219931023_thumb.jpg

No tebe tá obrazovka vyzerá inak ako mne tu na predošlej strane

Hele, co dělám špatně? Spustím VDS-PRO, spojím se s 46, zadám login 19283, objeví se Result: OK, ale 27 - zápis do eeprom nikde nevidím. Do dělám špatně?

Tipnul bych to na špatnou verzi VDS-PRO. Taky jsem to řešil, že si mi po správném loginu neobjevila možnost 27.

jednoznačně špatná verze programu - chybí ti tam skoro půlka menu. Také jsem tohle měl, asi je to nějaké demo

V menu jsou speciální funkce napiš 27 a zbytek se otevře. B)

EDIT: necituj příspěvky s obrázky

Upraveno od Standis

jednoznačně špatná verze programu - chybí ti tam skoro půlka menu. Také jsem tohle měl, asi je to nějaké demo

A nemáš odkaz na stažení plné verze?

Upraveno od Maluch

už nemám, ale tá se to vygooglovat

není zač ;)

Tobě tenhle funguje? Z něj jsou výše uvedené screny. Nicméně už jsem sehnal jiný, funkční a je to OK.

Jaky soft si sehnal jak se zminuješ a je funkční.

Linky na soft si prosím posielajte cez FM

• 2 týdny později...

Ahoj-24.září jedu do Prahy-byl by někdo ochoten mě udělat stahování oken pomocí DO?

Nebo někdo blíž směrem nad Prahou-K.Vary :feve:

Upraveno od bobo

ono vedel niekto otom ze ked sa predlzi zamykaci alebo odomykaci impulz tak okna idu dolu alebo hore tak isto jak ked sa vopcha kluc a drzi sa v hornej ci dolnej polohe

zak ze volaco by sa dalo poriesit s komfortkami 3 generacie aj bez prepalenia eepromky

a odkut jsi bobo?

ono vedel niekto otom ze ked sa predlzi zamykaci alebo odomykaci impulz tak okna idu dolu alebo hore tak isto jak ked sa vopcha kluc a drzi sa v hornej ci dolnej polohe

zak ze volaco by sa dalo poriesit s komfortkami 3 generacie aj bez prepalenia eepromky

no teď si nejsem jistý, že zcela chápu příspěvek, ale stahování oken pomocí klíčku v zámku je popsáno v návodu k vozu.

no teď si nejsem jistý, že zcela chápu příspěvek, ale stahování oken pomocí klíčku v zámku je popsáno v návodu k vozu.

ved to je jasne...ja len vravim ze ked predlzis priklad zamykaci inpuls na cca 15s tak okno ti vide hore...to znamena ked stlacis do musi byt cca 15s impulz

ved to je jasne...ja len vravim ze ked predlzis priklad zamykaci inpuls na cca 15s tak okno ti vide hore...to znamena ked stlacis do musi byt cca 15s impulz

furt nějak nechápu. To jako, že když 15 sekund podržím stisknutý čudlík na DO, tak otevřu okna, aniž bych před tím musel přepsat údaje v jednotkách dveří?

furt nějak nechápu. To jako, že když 15 sekund podržím stisknutý čudlík na DO, tak otevřu okna, aniž bych před tím musel přepsat údaje v jednotkách dveří?

samozrejme ze ten alarm nato musis prisposobit ale komfortko kodovat nemusis

Tak to je všeobecně známý, že když alarm umí prodloužený impuls zamykání, tak ti zavře okna. Ale to vůbec nesouvisí s tady probíraným otevíráním přes DO. ;)

• 2 týdny později...

Ahoj a co takhle dojezd na nadrz neumí nekdo

tady jsi v sekci Fabia a téma je naprosto jiné.

Dnes se mi taky podařilo ... stahování oken pomocí D.O. už mně také funguje ... Velký dííík patří JaKrovi a Bobíkovi za cenné informace a radu

Jen mám trochu pochybnost ... Bobík uvádí, že hodnota 8A(hexadecimálně) se má odečtením 8-čky přepsat na 83, mně to ovšem vychází na hodnotu 82. Co si o tom myslíte???

Tak čím přepsat ? 82 ? Ještě tady někdo psal že nepřepisoval první tři adresy a ty si je přepsal?

Podle tohodle mi fungují už dvě auta. Takže tak.

okna_DO.pdf

Díky zítra to zkusím.

EDIT:je zakázáno citovat poslední příspěvky

Upraveno od Standis

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.