Wittmann Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 s tímhle štěstí ve Fabii nepořídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 s tímhle štěstí ve Fabii nepořídí Tak už jsem tady těch 12 stránek přelouskal asi 10x a jsem z toho volaaký zmetený .Mám F1RS 2003/9 komforku 433E kodování 00067 a okýnka samozřejmě dovírají jen klíčkem a trojtlačítkovým vystřelovákem ani náhodou.Při návštěvě u člověka,která mi dělal čip a má spoustu zajímavých programů a letitou praxi ,jsem ho požádal o dotahování-do.Pustil do toho tušín program dlouhého kodování-od motordiagu a stále nic.U superba 2002 to šlo bez problemů vagem.Tady píšete,že to jde do roku 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Tohle je demo, které nekomunikuje s Fabiáckými komfortkami. Pokud vím, tak ostrá verze (které by to měla zvládnout) nikdy nebyla uvolněna do oběhu. Aktivace oken v supu je úplně o něčem jiném. Pokud chceš stahovat okna dálkou, tak VDS-pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) JA SI MYSLIM ZE JE TOHO TADY DOST Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Tohle je demo, které nekomunikuje s Fabiáckými komfortkami. Pokud vím, tak ostrá verze (které by to měla zvládnout) nikdy nebyla uvolněna do oběhu. Aktivace oken v supu je úplně o něčem jiném. Pokud chceš stahovat okna dálkou, tak VDS-pro Mám zakoupen koding kalkulátor od motordiagu za1131kč .Zítra budu instalovat do notase a hrát si.Co to je VDS-pro? a tím to jde?A to co mám od motordiagu je k ničemu?Dík za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Mám zakoupen koding kalkulátor od motordiagu za1131kč .Zítra budu instalovat do notase a hrát si.Co to je VDS-pro? a tím to jde?A to co mám od motordiagu je k ničemu?Dík za objasnění. VDS -PRO JE NA UPRAVU ADRES V KOMFORTCE.KODING.KALKULATOR JE NA FABII K NICEMU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 VDS -PRO JE NA UPRAVU ADRES V KOMFORTCE.KODING.KALKULATOR JE NA FABII K NICEMU. Moc děkuji za objasnění.Zas jsem o něco chytřejší .A kde a zač se nechá pořídit ten VDS-pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Doporučuji trochu číst a prosurfovat toto téma. Zdar. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 coding calk. je ti u Fabie naprosto k ničmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 coding calk. je ti u Fabie naprosto k ničmu Asi jsem opravdu počítačová lama.Už to studuju půl roku a efect nic moc.Mám vag kabel, počítačů několik ,ale použít to umí syn já moc ne.Ono to při věku 52 moc nejde.Ti mladší se učili počítač ve škole.To mi samozřejmně neomlouvá-musím se stále učit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Asi jsem opravdu počítačová lama.Už to studuju půl roku a efect nic moc.Mám vag kabel, počítačů několik ,ale použít to umí syn já moc ne.Ono to při věku 52 moc nejde.Ti mladší se učili počítač ve škole.To mi samozřejmně neomlouvá-musím se stále učit. NEJLESI JE NEKOHO NAJIT KDO TI TO UDELA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 ale prostě to nechápu, proč se s tím tajnůstkařilo...VAS, ale třeba to jde i přes něco jinýho, vyzkoušej se připojit a jestli ti to po odemknutí 11 povolí v 27 přepis jednotlivejch adres... Ahoj, poradte prosim amaterovi - mám zapujcenou tuto diagnostiku (1. obr), dostanu se v adrese 46 az na 27 a tam to posledni okno (2. obr) mi je nejasne. Prvni adresa by mela byt (predpokladam, ze to po mne chce uvedene DEC) 138. Po zadani tohoto cisla a kliknuti na "cteni" se nic nedeje. Login zadanim 19283 ohlasil OK. Znamena to, ze to s timto zarizenim nelze? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Jestli Ti můžu poradit, tak si nejdříve načti Eepromu na 26 a opiš hodnoty na určitých dresách, které budeš přepisovat. Ja třeba mám jiný počet bitů než je zde udáváno a jak my zdělil Cosby, vždy musíš příčit určený počet k danému číslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Opis hodnoty na adresach pak ti zkusime poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Problém je ten, že i na adrese 26 nezjistím nic - buď je to bez odezvy anebo ohlásí nedostupnost. A taky nechápu ten druhý řádek - počet bytů - co za hodnotu tam mám zadat? Asi to dělám špatně - jestli to někdo znáte, prosím o blbuvzdorný popis postupu. Děkuji všem předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) Tak už jsem tady těch 12 stránek přelouskal asi 10x a jsem z toho volaaký zmetený .Mám F1RS 2003/9 komforku 433E kodování 00067 a okýnka samozřejmě dovírají jen klíčkem a trojtlačítkovým vystřelovákem ani náhodou.Při návštěvě u člověka,která mi dělal čip a má spoustu zajímavých programů a letitou praxi ,jsem ho požádal o dotahování-do.Pustil do toho tušín program dlouhého kodování-od motordiagu a stále nic.U superba 2002 to šlo bez problemů vagem.Tady píšete,že to jde do roku 2005. Od 8/2004 má Fabka LIN-BUS. (datum opraveno) Editováno: 8. Září 2009, autor: ivomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Od 8/2005 má Fabka LIN-BUS. Jestli dobre chapu ty mas komunikaci LIN???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Má LIn a tam to nejde.Asi nečte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jestli dobre chapu ty mas komunikaci LIN???? Nemam, to bylo jen na upresneni predesleho prispevku. Urcite mam CAN - vim, co jsem dodelaval a navic mam r.v. 2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Problém je ten, že i na adrese 26 nezjistím nic - buď je to bez odezvy anebo ohlásí nedostupnost. A taky nechápu ten druhý řádek - počet bytů - co za hodnotu tam mám zadat? Asi to dělám špatně - jestli to někdo znáte, prosím o blbuvzdorný popis postupu. Děkuji všem předem. Je divne ze nic neprectes na adresach bud ten pristroj je nanic nebo nechapes o co jde kde se co ma prepsat.Neber to osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Je divne ze nic neprectes na adresach bud ten pristroj je nanic nebo nechapes o co jde kde se co ma prepsat.Neber to osobne. Nejsem sice odbornik, par krat jsem vsak pracoval s VAG i VAS - bezne veci, vymaz chyb, nastaveni zapipani centralu a pod. Ale toto je pro mne uplne nove, hlavne ten radek - pocet bytu. Tak kto poradi? Ani obrazky nic nenapovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) NEJLEPSI JE NA TO VDS-PRO Editováno: 6. Září 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Problém je ten, že i na adrese 26 nezjistím nic - buď je to bez odezvy anebo ohlásí nedostupnost. A taky nechápu ten druhý řádek - počet bytů - co za hodnotu tam mám zadat? Asi to dělám špatně - jestli to někdo znáte, prosím o blbuvzdorný popis postupu. Děkuji všem předem. já bych řekl, že ta věcička prostě neumí číst/psát do paměti fabiácký komfortky. Nahoru se podle mě píše adresa a dolu hodnota pro tuto adresu Editováno: 8. Září 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Kucí, hotovo. Použito staré dobré VAG. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Tak už mám také hotovo,po několikaměsíčním studování nás dnes VDS-pro pustil až tam kam jsme potřebovali.Už se někomu stalo,že v komfortce to bylo přepsané ale v dveřních jednotkách ne? Já to tak měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.