AADIO Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Vag neumí,ale jiný SW co jde pod WINDOWS USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tak i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shela Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ahoj je nekdo z Prahy kdo by upravil to otvirani oken pomoci dalkoveho ovladi. V tehle vecech se vazne vubec nevyznam Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Dnes se mi taky podařilo ... stahování oken pomocí D.O. už mně také funguje ... Velký dííík patří JaKrovi a Bobíkovi za cenné informace a raduJen mám trochu pochybnost ... Bobík uvádí, že hodnota 8A(hexadecimálně) se má odečtením 8-čky přepsat na 83, mně to ovšem vychází na hodnotu 82. Co si o tom myslíte??? Jo, máš pravdu, je to jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/Pujde to timto programem aktivovat i na fabii? Pisou o komfortnich jednotkach treti generace, coz ma kazda fabie, takze by to jit melo. Jde to,udělal jsem tímhle programem ty okna asi na 15ti autech včetně VW passat B5 ,Octavky kolem roku 2002 jsem měl taky možnost. Jestli to někomu nejde,tak to bud neumí,nemo nemá v pořádku kabel Editováno: 13. Červen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daworis Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ale neuděláš to na všech verzích komfortních jednotek např. 433E na konci to tímhle programem nende , jde to, ale plnou verzi mají jen vyvolení .... já samozřejmě mezi ně nepatřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Ale neuděláš to na všech verzích komfortních jednotek např. 433E na konci to tímhle programem nende , jde to, ale plnou verzi mají jen vyvolení .... já samozřejmě mezi ně nepatřím Já ji naštěstí mám,takže jediný omezení tam je ještě že nejdou nastavit nějaký další funkce,ale určitě to není omezený typem komfortky. Já na žádným autě něměl jedinej problém.Tady je seznam,je tam i ta Tvoje 433 E Komfortní jednotky: 1J0 959 799 S, 1J0 959 799 AH, 1J0 959 799 AJ, 1J0 959 799 J, 1J0 959 799, 6N0 959 799, 1C0 959 799..., 6Q0 959 433... Všichni co si u mě koupí kabel KKL tak mají i ten program k tomu + ještě nějakých pár věcí co se občas můžou hodit Editováno: 13. Červen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daworis Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 takze ty mas uz tu full verzi komfort manageru ? Zatim je na stahnuti lite verze a ta neumi vsechny komforty. Mno nic budu si muset pockat nebo koupit od tebe kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) takze ty mas uz tu full verzi komfort manageru ? Zatim je na stahnuti lite verze a ta neumi vsechny komforty. Mno nic budu si muset pockat nebo koupit od tebe kabel. E e,full verzi tý lite,ale jak jsem psal,ten seznam komfortek je pro tuhle verzi Lite,aspoň podle všeho. Těžko si vybavím,zda jsem zrovna dělal nějakou 433. Editováno: 14. Červen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 No schválne ako to ide vo Vag Com, ale predpokladám že si necháš zaplatiť než by si to tu napísal...leby si myslím že to nejde. No a kukám že predsa si tú 433 nerobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) No schválne ako to ide vo Vag Com, ale predpokladám že si necháš zaplatiť než by si to tu napísal...leby si myslím že to nejde.No a kukám že predsa si tú 433 nerobil... Je to popsaný ve VISu,není to žádný tajemství.Přes VAG to jde na 100%!!!!!!Dokonce podle VISu jdou i komfortky 1 a 2 generace. Editováno: 14. Červen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak kde to vo VISe je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Je to popsaný ve VISu,není to žádný tajemství.Přes VAG to jde na 100%!!!!!!Dokonce podle VISu jdou i komfortky 1 a 2 generace. Jinak ke kabelu dávám i kompletní seznam kódů,kterej jak tak koukám není a ve VISu . Ti co si ode mě koupily tak to mají. Jasně, hoď sem kuchařku jak na to VAGem a budeš KING. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 a né jen tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) VAGEM????No to asi těžko.Leda možná starým Vagem v dosu Editováno: 14. Červen 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) E E,Vagem to nejde,máte pravdu,ty kódy co mám jsou na to ale tu funkci nezapnou. Ale MKM jde i komfort 433,aspoň co říkal kolega,kterej ji sám má v autě. Měl jsem za to,že cesta vede tudy. Editováno: 14. Červen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 ..Ďalšia overená informácia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ted jsem jen tak zkušebně ,stáhl 1.2 MKM a připojil a akorát to našlo komfortku 433E a když jsem dal aktivovat okna ,tak to napsalo ,že to umí plná verze.Tak jestli víš jak to tam dostat ,tak porad.Jestli to jde přes to kodování dole,nebo já už nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ted jsem jen tak zkušebně ,stáhl 1.2 MKM a připojil a akorát to našlo komfortku 433E a když jsem dal aktivovat okna ,tak to napsalo ,že to umí plná verze.Tak jestli víš jak to tam dostat ,tak porad.Jestli to jde přes to kodování dole,nebo já už nevim. A máš tu verzi aktivovanou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 napsal jsem tam kod ,co jsem dostal na mail a je tam napsano aktivováno. Tak asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 E E,Vagem to nejde,máte pravdu,ty kódy co mám jsou na to ale tu funkci nezapnou. Ale MKM jde i komfort 433,aspoň co říkal kolega,kterej ji sám má v autě. Měl jsem za to,že cesta vede tudy. asi nevíš o co jde.To co jsi tu dal je obyčejné kódování komfortky a se stahováném oken pomocí DO to nemá nic společné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Přesně tak. A já už si myslel, že se dozvíme něco novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 asi nevíš o co jde.To co jsi tu dal je obyčejné kódování komfortky a se stahováném oken pomocí DO to nemá nic společné Právě že vím o co jde,jen jsem měl za to,že to nakódování bude s tou funkcí automaticky ........není,já tohle dělám s MKM. Promiňte pane neomylný Myslím že nemá dál cenu to pitvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 juke.box: no bil jsi se tu v prsou, že jsme tu div banda jelimanů nebo co viz: Jde to,udělal jsem tímhle programem ty okna asi na 15ti autech včetně VW passat B5 ,Octavky kolem roku 2002 jsem měl taky možnost. Jestli to někomu nejde,tak to bud neumí,nemo nemá v pořádku kabel pár lidí s tímto zde pěkně dlouho špekulovalo jak to zprovoznit na 433E, tak zase úplná paka nejsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Už jsem si myslel ,že jsem pako a jupí najsem to já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.