carmain Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 je to fakt easy mám je tak dva roky a ani náznak odlepení,a to celkem pravidelně myčkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K*g Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdravím. Zajímá mě,jestli se také prodávají stříbrné lišty kolem oken na sedan. Díky na odpověď ,zatím jsem je nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 myslíš něco jak maj passaty?,no mozny to je ale asi bych do toho nešel.viděl jsem nejak takhle upravenou O2 a bylo to pěkně znechucující takle polepit hezký auto.ale každej má jinej vkus mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Koukám, že Milotec - toť firma do pranice...někdo je spokojen jiný nadává.... já bych jim chtěl v brzké době přenechat svých "pár" pracně naspořených zlaťáčků za tyhle zkrášlovací vychytávky, ale po přečtení zdejších příspěvků.... nevím... poraďte , prosím , máte - li zkušenosti..... kryt madla 5.dveří kryty klik děrované kryty pod kliky velké chrom lišta masky lišta zadní kombi rámečky zadních světel ofuky zadní ofuky přední bratru za cca 7000,-Kč tomuhle se říká otuzit auto, to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Jestli si chces udělat ze své octavie cirkus car...vrele do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 tomuhle se říká otuzit auto, to je děs tot velebnosti,du blejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Zdar lidi. Tak jsem si koupil zadní lampy od Milotecu na OI to jsou ty bodovky. Líbí se mi to, po rozbalení jsem žasnul, jak je to hezké. Hodil sem to do barvy auta. No a pak jsem to začal pasovat na auto levá lampa jaksi nepasovala. Tedy přesněji jeden otvor pro šroub byl mimo. Tak jsem vzal vrtačku a udělal otvor větší a ted to drží. Ale při zapojování elektriky jsem byl taky zaražen, bylo chybné zapojení drátů. Místo potkávaček tam bylo zapojené brzdové světlo, takže bylo potřeba rozdělat na světle dráty a přehodit je. Milotec by si měl ve své firmě také vytvořit oddělení s názvem "kontrola výrobků kvality" pokud někdo má a prodává přední světla bodová na OI tak jsem vážný zájemce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky To fakt nikdo nemá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 já si chci koupit ten jejich SPORT PAKET, nebo jen přední a zadní nárazníky ale teda nevím nemá to někdo nebo budou s tím taky problémy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky Mám lištu na 5.dveřích,už dost dlouho a drží jak přišitá.Přední mám podobnou ,ale ta je od Autostyl Janko. http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d..._chladice_rz_rs Ta je taky v poho.S boční zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Díky,a ta přední je z plastu s povrchem chromu?Ta co je od milotecu tak ta je chrom fólie zalitá v polyuretanu a myslím že to za čas nebude hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Autostyl je pochromovaná kovová,žádný plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Je tam napsaný ABS - chrom,tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Myslel jsem tím,že není ta plastová folie kterou prodává Milotec,ale chrom,mám ho několik let a drží stejně jako rámeček masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Ty máš ale RS ,asi něco objednám,doufám že to bude stejnej materiál a že vydrží,díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Čau. Mám v podstatě to samé ale né RS cca 1,5 roku a naprostá spokojenost,drží i vypadá http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23332&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 No já sem si tam chtěl objednat tu menší,ale odpověděli že se už nevyrábí a nabídli tuhle,asi do ní pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 zdravim vas pani. chcem sa opytat ake mate skusenosti od Milotecu s krytkami na stlpyky dveri Skoda Octavia tieto : http://www.milotec.net/kryty-dvernich-slou...a-limousine.htm alebo co ine by ste mi vedeli odporucit. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Uvažoval jsem o karbonových podkladech pod kliky od Milotecu ,ty se mi celkem líbí nemáte s nima někdo zkušenost?Pasujou nebo se mám na ně vykašlat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Chlapy ,shanim rozmery chromovich krouzku na budiky (Milotec). Nebo popr. jejich presny rozmer obkresleny 1:1. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nemá tady někdo ta rozměry těch chromovejch kroužků?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak bohužel ani mě na O1 facelift nesedí maska od Milotecu ,mezi maskou a světly je mezera jako prase a vůbec to nevypadá hezky.....světla nejdou moc poladit (myslím do stran) nemáte někdo fígl,co by se s tím dalo udělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freelanders Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdar nema nekdo zkusenosti s temito svetli pro skodu octavii... libej se me daleko vic nez ty s tim denim sviceni ale cena je uplne jinde a tak by me zajimalo jestli bych to poridil namontovat na octavku r.v 00 jeste pred Face... mam takovej dojem ze je nekdo ma na oktavce v Trauci ... videl sem ji stat u hypernov y ale tomuj autu to moc sluselo ... diky za odpoved http://www.milotec.net/bodova-svetla-predn...ia-facelift.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.