Květen 17, 200817 r je to fakt easy mám je tak dva roky a ani náznak odlepení,a to celkem pravidelně myčkuju
Květen 17, 200817 r Zdravím. Zajímá mě,jestli se také prodávají stříbrné lišty kolem oken na sedan. Díky na odpověď ,zatím jsem je nikde neviděl.
Květen 17, 200817 r myslíš něco jak maj passaty?,no mozny to je ale asi bych do toho nešel.viděl jsem nejak takhle upravenou O2 a bylo to pěkně znechucující takle polepit hezký auto.ale každej má jinej vkus mno
Červenec 30, 200817 r Koukám, že Milotec - toť firma do pranice...někdo je spokojen jiný nadává.... já bych jim chtěl v brzké době přenechat svých "pár" pracně naspořených zlaťáčků za tyhle zkrášlovací vychytávky, ale po přečtení zdejších příspěvků.... nevím... poraďte , prosím , máte - li zkušenosti..... kryt madla 5.dveří kryty klik děrované kryty pod kliky velké chrom lišta masky lišta zadní kombi rámečky zadních světel ofuky zadní ofuky přední bratru za cca 7000,-Kč tomuhle se říká otuzit auto, to je děs
Září 22, 200816 r Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky
Září 26, 200816 r Zdar lidi. Tak jsem si koupil zadní lampy od Milotecu na OI to jsou ty bodovky. Líbí se mi to, po rozbalení jsem žasnul, jak je to hezké. Hodil sem to do barvy auta. No a pak jsem to začal pasovat na auto levá lampa jaksi nepasovala. Tedy přesněji jeden otvor pro šroub byl mimo. Tak jsem vzal vrtačku a udělal otvor větší a ted to drží. Ale při zapojování elektriky jsem byl taky zaražen, bylo chybné zapojení drátů. Místo potkávaček tam bylo zapojené brzdové světlo, takže bylo potřeba rozdělat na světle dráty a přehodit je. Milotec by si měl ve své firmě také vytvořit oddělení s názvem "kontrola výrobků kvality" pokud někdo má a prodává přední světla bodová na OI tak jsem vážný zájemce
Září 26, 200816 r Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky To fakt nikdo nemá??
Září 26, 200816 r já si chci koupit ten jejich SPORT PAKET, nebo jen přední a zadní nárazníky ale teda nevím nemá to někdo nebo budou s tím taky problémy???
Září 27, 200816 r Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky Mám lištu na 5.dveřích,už dost dlouho a drží jak přišitá.Přední mám podobnou ,ale ta je od Autostyl Janko. http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d..._chladice_rz_rs Ta je taky v poho.S boční zkušenost nemám.
Září 28, 200816 r Díky,a ta přední je z plastu s povrchem chromu?Ta co je od milotecu tak ta je chrom fólie zalitá v polyuretanu a myslím že to za čas nebude hezký.
Září 28, 200816 r Myslel jsem tím,že není ta plastová folie kterou prodává Milotec,ale chrom,mám ho několik let a drží stejně jako rámeček masky.
Září 28, 200816 r Ty máš ale RS ,asi něco objednám,doufám že to bude stejnej materiál a že vydrží,díky za informace
Září 28, 200816 r Čau. Mám v podstatě to samé ale né RS cca 1,5 roku a naprostá spokojenost,drží i vypadá http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23332&st=0
Září 29, 200816 r No já sem si tam chtěl objednat tu menší,ale odpověděli že se už nevyrábí a nabídli tuhle,asi do ní pujdu
Říjen 8, 200816 r zdravim vas pani. chcem sa opytat ake mate skusenosti od Milotecu s krytkami na stlpyky dveri Skoda Octavia tieto : http://www.milotec.net/kryty-dvernich-slou...a-limousine.htm alebo co ine by ste mi vedeli odporucit. dakujem
Listopad 2, 200816 r Uvažoval jsem o karbonových podkladech pod kliky od Milotecu ,ty se mi celkem líbí nemáte s nima někdo zkušenost?Pasujou nebo se mám na ně vykašlat?
Listopad 18, 200816 r Chlapy ,shanim rozmery chromovich krouzku na budiky (Milotec). Nebo popr. jejich presny rozmer obkresleny 1:1. Diky
Březen 18, 200916 r tak bohužel ani mě na O1 facelift nesedí maska od Milotecu ,mezi maskou a světly je mezera jako prase a vůbec to nevypadá hezky.....světla nejdou moc poladit (myslím do stran) nemáte někdo fígl,co by se s tím dalo udělat? díky
Duben 16, 200916 r Zdar nema nekdo zkusenosti s temito svetli pro skodu octavii... libej se me daleko vic nez ty s tim denim sviceni ale cena je uplne jinde a tak by me zajimalo jestli bych to poridil namontovat na octavku r.v 00 jeste pred Face... mam takovej dojem ze je nekdo ma na oktavce v Trauci ... videl sem ji stat u hypernov y ale tomuj autu to moc sluselo ... diky za odpoved http://www.milotec.net/bodova-svetla-predn...ia-facelift.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.