Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

teleport: Moment na dotiahnutie srobu je 30Nm. Bud ho povolis alebo strhnes len zavit. Zavit sa da aj opravit.

• 2 roky později...

Zdravím,

mám asi stržený závit u FI 2.0 (šroub se točí, ale nejde odšroubovat). Je to stejná vana jako mívají třeba TDI nebo 1.6 MPI. Nevíte, kdo to v Ostrave nebo na Ostravsku umí opravit ? Preferuju řešení pomocí vložky WÜRTH nebo něco podobného, aby to vydrželo navěky. 

Upraveno od Tycoon

Dělají to v každém autorizovaném servise Škodofky.

Fakt ? Tak to je super ... díky.

v každom nie :kol-26: ..na to dám krk  :kol-29:

Tak už jsem se v jednom autorizáku objednal. Má to stát cca 800 Kč. 

Edit: Hotovo.

Upraveno od Tycoon

• 1 rok později...

Nevite prosim Vas z jakeho auta je vypustak M16 1,5 ?? at vim co mam zitra rict v kelly .... (mam strzeny zavit a udelam M 16)...

lepší je Fabia 1,4 AME AZE , tá má 16x1,5 a je imbus , felda má veľký šesťhran a do hliníkovej vani sa dobre nevôjde, číslo nech ti nájdu v etke 

šrób N  0160281 + krúžok tesniaci N  0138481

Upraveno od libero

• 4 týdny později...

Zdravím, také potřebuji opravu strhnutého závitu olejové vany (Octavia II Combi 1.9 TDI 4x4). V mém servisu (kde jsem jinak poskojený) mi ale řekli, že sadu na opravu nemají, ani neví kde ji koupit; pokud bych si ale přinesl vlastní sadu na opravu, tak že to s ní udělají.

Takže

a ) nevíte o nějakém slušném servisu v BRNĚ kde dělají opravy těmi HELICOIL nebo WÜRTH vložkami ? Nebo,

b ) co přesně koupit a kde, abych s tím došel do svého servisu a udělali mi to s tím?

Upraveno od Oldřich Dosil

kúp tie dve veci v príspevku nad tebou a závitník M16x1,5 , lacné efektívne ,ak to nebudeš ťahať silou večné 

• 4 měsíce později...

chci  vyměnit  olej  u mého  auta  mam  poskozenej  zavit  u  vypousteciho  šroubu a  potřeboval bych  vědět jaky  je tam  zavit  děkuji  předem  

čau je tam závit M16x1,5 jestli ho máš strhlej nech si vytočit vložku je  je lepší celou opravu dělat s vanou dole ,

je tam práve M14x1,5 , dá sa to prerezať na M16x1,5 a použiť imbusový vypušťák z Fabie 1,4-44-50kw , robil som to veľa krát a ok , len to potom už treba ťahať s citom

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.