barbarosa Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 čaute dneska jsem si nechal aktivovat samouzamykání dveří po rozjetí auta. Zhruba po překročení 20 km/h se dveře auta zamknou a když zastavím po vytáhnutí klíčku ze zapalování se opět odemknou. Do města je to super, neobere mě v koloně nebo někde na křižovatce žádný "zmrd". Doteď jsem se zamykat většinou zapomínal, viděl jsem to na Fabii co si kupovali kámošovi rodiče, ti na autě mají ještě nastaveno, že pokud otevře jakékoli dveře a má klíč v zapalování automaticky mu začnou blikat 4 blinkry. co na to říkáte...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Já si to na mojí původní oktě nechal aktivovat taky, teď mám novou a neuvažuju o tom: zamknout se, když je potřeba, nezapomenu ani teď a nedočkaví vystupující se mi už aspoň nebudou pokoušet o urvání kliky, když dostatečně rychle neodemknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 čautedneska jsem si nechal aktivovat samouzamykání dveří po rozjetí auta. Zhruba po překročení 20 km/h se dveře auta zamknou a když zastavím po vytáhnutí klíčku ze zapalování se opět odemknou. Do města je to super, neobere mě v koloně nebo někde na křižovatce žádný "zmrd". Doteď jsem se zamykat většinou zapomínal, viděl jsem to na Fabii co si kupovali kámošovi rodiče, ti na autě mají ještě nastaveno, že pokud otevře jakékoli dveře a má klíč v zapalování automaticky mu začnou blikat 4 blinkry. co na to říkáte...... Taky mam tuto funkci - teda muzu si ji aktivovat - funkce alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 nevíte zda to jde aktivovat u 2,5 generace a jak.Rád bych si to aktivoval,tedy zda to jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Ale neni to funkce origo alaramu - ja mam tento http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 stačí když ti někdo auto napíchne na Vag a nastaví to v komfortní jednotce, pokud jí nemáš je to v řídící jednotce zákmů. MR 2001 a výš by měl mít i více funkcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 stačí když ti někdo auto napíchne na Vag a nastaví to v komfortní jednotce, pokud jí nemáš je to v řídící jednotce zákmů. MR 2001 a výš by měl mít i více funkcí. Tak o tom nic nevim - at se tu nekdo ozve kdo to ma v komfortce Ja to muzu nakodovat na neorigo alarmu - ne pres diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 v komfortce jde nastavit samozamykání odemykání při vytažení klíčku odemykání jednotlivých dveří bliknutí či nebliknutí při odemčení/ zamčení počet bliknutí při odemčení/ zamčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 v komfortce jde nastavit samozamykání odemykání při vytažení klíčku odemykání jednotlivých dveří bliknutí či nebliknutí při odemčení/ zamčení počet bliknutí při odemčení/ zamčení Jde nekde nastavit, aby se auto napr. 30sec po vytazeni klicku automaticky zamklo ? U Fabie jsem to takto videl fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 v komfortce jde nastavit samozamykání odemykání při vytažení klíčku odemykání jednotlivých dveří bliknutí či nebliknutí při odemčení/ zamčení počet bliknutí při odemčení/ zamčení Jde nekde nastavit, aby se auto napr. 30sec po vytazeni klicku automaticky zamklo ? U Fabie jsem to takto videl fungovat... Ještě u orig. alarmu jde zapnout pipnutí sirény při odemčení nebo zamčení. Jinak zamčení po 30 sec po vyp. klíče, to si myslím, že to byla věc dodělaného, nějakého alarmu. U komfortu Fabie nebo Octavie jsem to nikdy neviděl. Myslím, že orig centrál právě nedovolí cokoliv udělat dřív, než jsou dveře zavřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 ano vetsinou dodelavane alarmy maji vice funkci nez origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Auto sa nezamkne samo po vytiahnutí klúča po 30s a zamknuť sa ani neda pokial sú vodičove dvere otvorené, jediné čo viem že sa zamyká samo je po odomknutí a nenastúpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 pokud omylem odemk. vuz - a nevlezses do nej - sam se zase uzamkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 tak tak pokud omylem odemk. vuz - a nevlezses do nej - sam se zase uzamkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 je mozne tuto funkciu samouzamknutia pri rychlosti 15km/h a odomknutia po vytiahnuti kluciku aktivovat aj na fabiu? vyrobena: november 2003, vybava elegance, maxidot nie je. za odpoved dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ano stejně jak u OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vantenda Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Pocuj Vaso, O1 MR2003 aktivoval som si niektore funkcie pomocou toho softu z motordiag. Funguje vsetko (dotahovanie cez dialku, alarm, akusticka signalizacia zamknutia) okrem automatickeho zamykania. Nemas ideu co moze chybat/byt zle ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Automaticke zamykanie myslis to pri rozbehnuti sa? To aktivujes najjednoduchsie VAGom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vantenda Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Jo presne zamknutie pri rozbehu ( a samozrejme aj odomknutie po vytiahnuti kluca ) som mal na mysli. Z VAGom sa zatial nekamaratim, ale asi sa budeme musiet zoznamit :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 muze sem nekdo hodit popis jak toto aktivovat? To mi hrozne na O1 chybi. VAG mam ale co presne a kde zapsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 používej funkci HLEDAT http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=nastavit http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=nastavit http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=nastavit http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=nastavit http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 ako to je so zamknutym autom a dopravnou nehodou? auta sa pri nehode samo odomkne, alebo posadka zostane zamknuta v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 i v návodu k autu je napsáno, že v případě nehody a aktivace systému AIRBAG dojde k odemknutí centrálního zamykání (originálního) a pokud je stropní světlo přepnuté na dveře, tak se rozsvítí i to. Některé vozy OI mají i odpojení palivového čerpadla - benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Čauec, byl by někdo tak laskavej a v okolí Blanska (Jedovnic) mě auto napíchl na vag a nastavil to samozamykání dveří při rozjezdu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Čau, já mám možnost to udělat (protivanov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.