Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kucííííí please o radu. Zadní pružiny zapluly jak do maminy, ale s předkama bych potřeboval trocha helpnout: jsou k nim takové kroužky s červíkem, prý na omezení rejdu v řízení. Ale kam s nima? Máte někto zkušenost?

post-2673-1175757363_thumb.jpg

Upraveno od Jirkasss V//RS

• Autor

...nakonec myslím, že to ani není potřeba cpát tam tyhle kroužky...

Co mě ale zaráží? Vzadu to ihned kleslo o slibovaných -25mm, ale vpředu jen cca o 5-7mm :-( Tak nevím, zda-li si to bude ještě sedat... ale o tolik? To je divné

s kroužkama nevim co, ale pravda je že si pérka ještě většinou trochu sednou :)

• Autor

...nakonec jsem kroužky neřešil a myslím, že vpoho. Dnes jsem byl na Renocaru v Brně a bez problémů, jooo a předek si fakt sedl postupem času, teda kilometrů... Jen musím ještě jednu stranu rozhodit, vyjela mi zvrchu prachovka :-(

Upraveno od Jirkasss V//RS

ta prachovka tam jde bez rozdělání, jen na heveru

• Autor

...myslíš??? To by bolo skvělé, nějak se mi zas nechce vytahovat tlumič, ale i vrch jde? Spodek vpoho, to je jasný, ale i vrch???

ta prachovka drží jen nahoře ve vybrání horního uložení, zvedni to na hever a prstíkama přes pružinu to najustuj a postupným otáčením prachovky to zaklesneš do vybrání po celém obvodu - dělal jsem to

• Autor

Tož jsem to zkoušel a celým obvodem jí tam za boha nedostanu, tak ale je tam alespoň polovinou obvodu, tak lepší než spadená... ještě se o to budu muset pokusit jak bude čas.

to máš dané na rs? jak se změnly jízdní vlastnosti a jak to vypadá snížené? hod foto. a taky cenu :palec2:

• Autor

Jo jo na RS. V rejdech super!!! Ale jinak na delší cesty je to pěkná tvrdost! Záleží na cestách, jsou-li pěkné, tak to je supr, ale jak se jede samá díra, vyjetý koleje atd. tak to teda žádnej zážitek a pak docílíš i dobré spotřeby, včera jsem jel z Pacova 200 km, fakt hrozný cesty, ale spotřeba 4,6 l :) Naopak v sobotu z Brna a to bylo :palec2: tam pak byla spotřeba 6,0 l :) A cena? Bez 2 kaček 4000 v Renocaru.

post-2673-1176182513_thumb.jpg

post-2673-1176183089_thumb.jpg

Upraveno od Standis

a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta?

Nevim jestli se to tu psalo ale zajima me od jake značky co dela sport.pružiny se mužu spolehnou na dane sniženi ktere udavaji?nevite nekdo?

• Autor

Těžko říct, mě bylo slibeno -25 mm, zadek nachlup přesně, předek se lepší, tak si pomalu nějak sedá, ale k 25 mm ještě kus chybí, ale opticky tomu dalo hodně...

Upraveno od Standis

• Autor
a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta?

Přímo na RS, normálně je tuším -30 mm, RS je už z výroby -15 oproti klasické fabii a k tomu těchto -25 mm

více na: http://www.eibach.cz/vypis.php?par_id=1124&cat_id=1125

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.