Publikováno Duben 5, 200718 r Kucííííí please o radu. Zadní pružiny zapluly jak do maminy, ale s předkama bych potřeboval trocha helpnout: jsou k nim takové kroužky s červíkem, prý na omezení rejdu v řízení. Ale kam s nima? Máte někto zkušenost? Upraveno Duben 5, 200718 r od Jirkasss V//RS
Duben 6, 200718 r Autor ...nakonec myslím, že to ani není potřeba cpát tam tyhle kroužky... Co mě ale zaráží? Vzadu to ihned kleslo o slibovaných -25mm, ale vpředu jen cca o 5-7mm :-( Tak nevím, zda-li si to bude ještě sedat... ale o tolik? To je divné
Duben 7, 200718 r Autor ...nakonec jsem kroužky neřešil a myslím, že vpoho. Dnes jsem byl na Renocaru v Brně a bez problémů, jooo a předek si fakt sedl postupem času, teda kilometrů... Jen musím ještě jednu stranu rozhodit, vyjela mi zvrchu prachovka :-( Upraveno Duben 7, 200718 r od Jirkasss V//RS
Duben 7, 200718 r Autor ...myslíš??? To by bolo skvělé, nějak se mi zas nechce vytahovat tlumič, ale i vrch jde? Spodek vpoho, to je jasný, ale i vrch???
Duben 8, 200718 r ta prachovka drží jen nahoře ve vybrání horního uložení, zvedni to na hever a prstíkama přes pružinu to najustuj a postupným otáčením prachovky to zaklesneš do vybrání po celém obvodu - dělal jsem to
Duben 9, 200718 r Autor Tož jsem to zkoušel a celým obvodem jí tam za boha nedostanu, tak ale je tam alespoň polovinou obvodu, tak lepší než spadená... ještě se o to budu muset pokusit jak bude čas.
Duben 9, 200718 r to máš dané na rs? jak se změnly jízdní vlastnosti a jak to vypadá snížené? hod foto. a taky cenu
Duben 10, 200718 r Autor Jo jo na RS. V rejdech super!!! Ale jinak na delší cesty je to pěkná tvrdost! Záleží na cestách, jsou-li pěkné, tak to je supr, ale jak se jede samá díra, vyjetý koleje atd. tak to teda žádnej zážitek a pak docílíš i dobré spotřeby, včera jsem jel z Pacova 200 km, fakt hrozný cesty, ale spotřeba 4,6 l Naopak v sobotu z Brna a to bylo tam pak byla spotřeba 6,0 l A cena? Bez 2 kaček 4000 v Renocaru. Upraveno Květen 12, 201114 r od Standis
Duben 10, 200718 r a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta?
Duben 10, 200718 r Nevim jestli se to tu psalo ale zajima me od jake značky co dela sport.pružiny se mužu spolehnou na dane sniženi ktere udavaji?nevite nekdo?
Duben 11, 200718 r Autor Těžko říct, mě bylo slibeno -25 mm, zadek nachlup přesně, předek se lepší, tak si pomalu nějak sedá, ale k 25 mm ještě kus chybí, ale opticky tomu dalo hodně... Upraveno Květen 12, 201114 r od Standis
Duben 11, 200718 r Autor a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta? Přímo na RS, normálně je tuším -30 mm, RS je už z výroby -15 oproti klasické fabii a k tomu těchto -25 mm více na: http://www.eibach.cz/vypis.php?par_id=1124&cat_id=1125
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.