Dave33 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Nejel jsi náhodou 30.12 po D1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Crake: Sice jsi hroznej rejpal, ale mas pravdu Podle foto to vypada, ze ress ma sedou Satin. Jinak modra Storm rika pane i mymu tatovi... Popel na mou hlavu, mate samozrejme pravdu. Jinak v technicaku je modroseda stredni metaliza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ress: Mohol by som poprosiť o detailnejšie foto kufra? Zaujíma ma totiž položka v cenníku s názvom "funkčný paket". Nikde to nie je vysvetlené, jedine v predajnom programe je len nasledovný popis: - otevřené odkládací schránky za zadními podběhy - pružná odkládací schránka, 2 sklopné háčky - odkládací kapsy ve výplních zadních dveří - výklopná odkládací schránka pod sedadlem řidiče a spolujezdce - schránka na brýle - 2 čtecí světla vpředu, 1 vzadu (kromě 5451*) - víko odkládací schránky spolujezdce s osvětlením (pro 5451*) Nie je tam však napísané, v ktorej výbave je už čo z toho započítané - menia sa akurát príplatky (od Classica za 2200 Sk až po Elegance za 300 Sk). Takže nejak logicky by každá výbava mala mať niektoré veci z toho funkčného paketu štandardne už v cene... A takto nejak vyzerajú tie zalomené strechy. Na fotke je Roomster, lepšiu fotku na webe som nenašiel. Bolo by ok, keby sa takto strecha zalomila pri kotrmelcoch (lepšie by ale bolo zalomenie smerom von), no videl som už auto, ktoré dostalo čiastočný náraz na LP blatník, došlo k posunu A-stĺpika a strecha sa zalomila tak, ako na tomto obrázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) A navypadala podobně šedá-stone? Už v těch odstínech mám hokej... Jinak pěkné.....fotky sem...taky se na jaře budu poohlížet po novém autí. Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Camron: Áno, šedá stone bola "predchodkyňa" šedej satin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Kufr je prakticky stejný, mám pocit, že narostl hlavně do výšky a lehce do hloubky. Co nevidět ho ale naláduji kočárkem a dětským příslušenstvím a to pak přesně poznám, kde narostl.Co se týče výměny - není to žádný velký skok, který by člověka měl donutit prodat starou a koupit novou. Osobně mě ale potěšilo následující: - větší vnitřní prostor - subjektivně lepší rozhled díky vyššímu posezu - lépe připnu dětskou sedačku díky delšímu pásu - pravé koleno není v tak velkém konfliktu se středovou konzolí - lépe se nasedá Více či méně jde o drobnosti, které ale hodně potěší. Docela mě to zajímá jak to bude vypadat když tam nacpeš kočárek.Taky plánujeme koupit FIIC a nebo Roomster,ale když jsem viděl kufr kombika tak mi přišlo že ho vyhnaly do výšky.I podle těch rozměrů je to vidět,ale kolikrát jezdí člověk s plným kufrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Camron: Áno, šedá stone bola "predchodkyňa" šedej satin. Kontroloval jsem předávací protokol a potvrzuji šedou satin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Nejel jsi náhodou 30.12 po D1 ? To jsem D1 jen přejížděl u Brna. Po D1 jsme se pohybovali 27 a 28.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) Ress: Mohol by som poprosiť o detailnejšie foto kufra? Zaujíma ma totiž položka v cenníku s názvom "funkčný paket". Nikde to nie je vysvetlené, jedine v predajnom programe je len nasledovný popis:- otevřené odkládací schránky za zadními podběhy - pružná odkládací schránka, 2 sklopné háčky - odkládací kapsy ve výplních zadních dveří - výklopná odkládací schránka pod sedadlem řidiče a spolujezdce - schránka na brýle - 2 čtecí světla vpředu, 1 vzadu (kromě 5451*) - víko odkládací schránky spolujezdce s osvětlením (pro 5451*) Nie je tam však napísané, v ktorej výbave je už čo z toho započítané - menia sa akurát príplatky (od Classica za 2200 Sk až po Elegance za 300 Sk). Takže nejak logicky by každá výbava mala mať niektoré veci z toho funkčného paketu štandardne už v cene... Kufr včetně kočárku snad nafotím za chvíli, zatím přidávám vyjádření k funkčnímu paketu, resp. co je součástí výbavy Ambiente. Je součástí - 2 čtecí světla vpředu, 1 vzadu (kromě 5451*) VZADU NENÍ - víko odkládací schránky spolujezdce s osvětlením (pro 5451*) SVĚTLO JEŠTĚ OVĚŘÍM Není součástí - otevřené odkládací schránky za zadními podběhy - pružná odkládací schránka, 2 sklopné háčky - odkládací kapsy ve výplních zadních dveří - výklopná odkládací schránka pod sedadlem řidiče a spolujezdce - schránka na brýle Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: ress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) Crake: Sice jsi hroznej rejpal, ale mas pravdu Podle foto to vypada, ze ress ma sedou Satin. Jinak modra Storm rika pane i mymu tatovi... Maverick: Sorry za OT, ale je to pekna barvicka... Ress: docela jsem se bal, ze tu storm zmenili, ale hlavni je, ze se to vyjasnilo... Nic to na to nemeni, ze se mi FIIC moc libi a tesim se na ni jakozto pokracovatele stavajiciho vozitka Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Můžu se zeptat na kolik tě vyšla a jestli ti dali nějakou slevu.A jaké bylo chování prodejců a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 + vyššia bezpečnosť (hlavové airbagy, 5* vs 4*) 5* v crash testoch? ja som zatial cital ze 4*. dobre vysledky podla vsetkeho boli pri bocnych narazovych skuskach (okrem nejakych deformacii zadnych dveri) ale piata hviezda usla kvoli moznym poraneniam noh pri celnom naraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Pokud vim, Fabia II ziskala 32 bodu, coz znamena 4*, za 33 bodu je jiz 5*. Rozhodujici jedinej bod ztratila Fabia za chybu na zamku dveri pri bocnim narazu, kdy zamek neudrzel dvere v uplne zavrene poloze, ale dovolil jim "odskocit", za to Fabia prisla o 1 bod, ktery nakonec chybel. Na druhou stranu za celni naraz ziskala 13 z 16 bodu hlavne kvuli kontaktu nohou se stredovou konzolou. I tady tedy prisla o cenne body... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ta středová konzola mě překvapila, když sedím v FII, tak mám koleno jen kousek před ní a napadlo mě, co to asi udělá s tím kolenem při nárazu a dotyku s tím tvrdým plastem konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) ress. pekna farba musi to vypadat skvele .. myslim ze v tejto farbe dobre vypada aj kratka, (v tejto farbe kratka stoji u nas na parkovisku a vypada fakt dobre) Editováno: 1. leden 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jo, jo, seda Satin vypadala dobre uz na FI Combi, tahle barva je proste slusiva. Vnejsi vzhled v poho, osobne bych dal jen 16" kola Atria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Výsledek akce "kufr": - žádná velká změna oproti původní verzi - nárůst je hlavně do výšky - krokem zpět je plastové čalounění podběhů, koberec se neodře zato plast ano - madlo zasunuté roletky nelze úplně zaklopit, trčí nahoru a trochu zavazí ve výhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Velká škoda, že už nejdou zakrýt ty kapsy po stranách jako ve FI Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 na podlahu kufru si kup gumovou vanu - ve škocně bude stát něco kolem 1tkč když otevíráš dveře, tak nejdřív omeť sníh okolo - nenapadá tam a neroztaje a nebude z něj voda, která když nevyschne, tak v koberci pěkně hnije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 ress: Vďaka za fotky! Takže úchyty na siete v kufri sú, paráda - takže siete pred predajom z auta vyberám a nechám si ich V rámci toho fuknčného paketu by teda do Ambiente pribudli tie 2 polovičné kryty na kapsy, sklopné háčiky a tá pružná prepážka... Dave33: Áno, to je škoda, že nie je možné tie bočné kapsy úplne zavrieť. Teraz som tam mal nahádzané lano, rukavice, lekárničku a ďaľšie veci. Xman: No, podľa mojich informácií sa aj FIIC chystá na absolvovanie crash testov a keďže kombi má iný tvar zadných bočných dverí aj uchytenie, je veľmi pravdepodobné, že 5* nakoniec bude Maverick: Áno, šedá satin vyzerá veľmi dobre, hlavne na fotkách. Naživo som z nej bol trocha sklamaný, pretože na promo fotkách z media servera vyzerala úplne nádherne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jak říká Bobík gumová vana je super dobře se udžuje a chrání koberec v kufru. Igor: já tam mám taky věci, který se už nevejdou k rezervě a nelítaj po kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 proč nejsou proboha oplastované páté dveře okolo okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 proč nejsou proboha oplastované páté dveře okolo okna K cemu je to dobre? ...krome vrzani v zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 K cemu je to dobre? ...krome vrzani v zime. neznám zatím nikoho komu by to vrzalo, když už něco vrže tak ne tohle, a hlavně to líp vypadá, za chvíli budou lakované i dveře pod oknem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) proč nejsou proboha oplastované páté dveře okolo okna To je to šetření-bohužel na nesprávném místě, vypadá to hrozně. Editováno: 2. leden 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.