Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj panove, chtel bych se zeptat, nevite nekdo, kolik stoji nove tyto koberecky a jestli se daji poridit samostatne, nebo jen v cele sade? diky moc! ;)

4 koberce do fab RS - prodavaji se zvlast, takze to ma ctyri cisla - cena cca 1600 s DPH za komplet

• Autor
4 koberce do fab RS - prodavaji se zvlast, takze to ma ctyri cisla - cena cca 1600 s DPH za komplet

aha, diky, takze kdyz chci jenom predni dva, tak ta cena bude cca nekde kolem 1000,- vid? ;)

novi37: jasně,proste tam bež řekni že chceš koberečky předni do Fab. RS a oni ti je bud daj nebo objednaj :)

• Autor
novi37: jasně,proste tam bež řekni že chceš koberečky předni do Fab. RS a oni ti je bud daj nebo objednaj :)

tak to je parada, díky moc!!! ;)

neni zaco :) ja sem je vyhodil a koupil org od nich takovy vany gumovy,jsou 100x lepši jak ty org to otřeš a maš čisto .. :)

mno nevim to se mi moc nelibi

mno nevim to se mi moc nelibi

No ten obrázek jsem tam dal jen jako demo, ale myslel jsem tím, že si můžeš vybrat materiál, barvu obšití, znak automobilky, nápisy a tak, prostě vytvořit si origo koberce :kol-78:

jo ty Tepichy EU vypadaji dobre

nevite nakolik prijdou original velurove koberce do F combika? si sem slepej ale nejak to na netu nemuzu najit

no +- o 500kč vic jak od tech euců (aspon podle ceny rsackejch)

nevim nevim jak rikal kodemi,ja mam taky radsi ty gumove,takove ty vany a sem spokojenej,staci oplachnout a jsou jak nove :palec2:

Když mám pěkné auto z venku, tak chci aby bylo pěkné i ze vnitř. A ne aby to v něm vypadalo jak ve starém žigulovi.Tam byla taky samá guma. A nedělá mi probém ty textilní koberce jednou za čas vysát,nebo vytepovat. Gumové mám pouze na zimu, kdy ten bordel do toho auta nanosíš ať chceš nebo ne.

Tak bych se taky zeptal k těm kobercum látkovým, ať už origo nebo z toho EU. Jakým způsobem je přichytavate v autech. Ja teď mmám tež ty pgumové vany a nemam tam pod nima žadne uchytky pro ty latkové.

na zimu mam gumove to je jasne (uchycene sou jen predni dvouma sroubkama nebo co toje :)

a na leto prave chci nejake poradne koberecky at to vypada a ne gumu :p

Upraveno od ReWegar

jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu ..

a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne :) sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! :D

+ kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy)

post-3022-1176138849_thumb.jpg

Upraveno od kodemi

dobře no, tak to vypadá jak ve staré 100!!!!! nba léto nebrat.

• Autor
jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu ..

a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne :) sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! :D

+ kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy)

mas rs koberecky na prodej? ;)

novi37: mozná,nevim jesi je mam vubec dat.. mozna bych je tam casem chtel vratit kdo vý :)

• Autor
novi37: mozná,nevim jesi je mam vubec dat.. mozna bych je tam casem chtel vratit kdo vý :)

no tak to je na tobe, vid....:)

Ty voe gumový koberce v létě to je na udělení varování lol

Ty voe gumový koberce v létě to je na udělení varování lol

a k tomu kdo víííí s tvrdym Y... kdo mu ho dá? lol

tak ty co ma kodemi jsou super ale jen na zimu na nic jinyho v lete jedine koberecky...

ted budeme s OC si nechavat delat koberce u tepichy.eu a jelikoz bereme cca. 20 sad tak je cena hooodne moc zajimava a uz jen zalezi jak to bude kvalitni

taky nad tim tepichem uvazuju staci V8 a sedivej okraj :)

ps: muze sem nekdo hodit foto RS koberecku jak vypadaj? nejak je nemuzu najit dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.