Publikováno Duben 9, 200718 r Ahoj panove, chtel bych se zeptat, nevite nekdo, kolik stoji nove tyto koberecky a jestli se daji poridit samostatne, nebo jen v cele sade? diky moc!
Duben 9, 200718 r 4 koberce do fab RS - prodavaji se zvlast, takze to ma ctyri cisla - cena cca 1600 s DPH za komplet
Duben 9, 200718 r Autor 4 koberce do fab RS - prodavaji se zvlast, takze to ma ctyri cisla - cena cca 1600 s DPH za komplet aha, diky, takze kdyz chci jenom predni dva, tak ta cena bude cca nekde kolem 1000,- vid?
Duben 9, 200718 r novi37: jasně,proste tam bež řekni že chceš koberečky předni do Fab. RS a oni ti je bud daj nebo objednaj
Duben 9, 200718 r Autor novi37: jasně,proste tam bež řekni že chceš koberečky předni do Fab. RS a oni ti je bud daj nebo objednaj tak to je parada, díky moc!!!
Duben 9, 200718 r neni zaco ja sem je vyhodil a koupil org od nich takovy vany gumovy,jsou 100x lepši jak ty org to otřeš a maš čisto ..
Duben 9, 200718 r Za 1535 ,- Kč s DPH máš přesný koberce i s nápisem jakej chceš http://www.tepichy.eu
Duben 9, 200718 r mno nevim to se mi moc nelibi No ten obrázek jsem tam dal jen jako demo, ale myslel jsem tím, že si můžeš vybrat materiál, barvu obšití, znak automobilky, nápisy a tak, prostě vytvořit si origo koberce
Duben 9, 200718 r jo ty Tepichy EU vypadaji dobre nevite nakolik prijdou original velurove koberce do F combika? si sem slepej ale nejak to na netu nemuzu najit
Duben 9, 200718 r nevim nevim jak rikal kodemi,ja mam taky radsi ty gumove,takove ty vany a sem spokojenej,staci oplachnout a jsou jak nove
Duben 9, 200718 r Když mám pěkné auto z venku, tak chci aby bylo pěkné i ze vnitř. A ne aby to v něm vypadalo jak ve starém žigulovi.Tam byla taky samá guma. A nedělá mi probém ty textilní koberce jednou za čas vysát,nebo vytepovat. Gumové mám pouze na zimu, kdy ten bordel do toho auta nanosíš ať chceš nebo ne.
Duben 9, 200718 r Tak bych se taky zeptal k těm kobercum látkovým, ať už origo nebo z toho EU. Jakým způsobem je přichytavate v autech. Ja teď mmám tež ty pgumové vany a nemam tam pod nima žadne uchytky pro ty latkové.
Duben 9, 200718 r na zimu mam gumove to je jasne (uchycene sou jen predni dvouma sroubkama nebo co toje a na leto prave chci nejake poradne koberecky at to vypada a ne gumu Upraveno Duben 9, 200718 r od ReWegar
Duben 9, 200718 r jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu .. a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! + kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy) Upraveno Duben 9, 200718 r od kodemi
Duben 9, 200718 r Autor jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu ..a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! + kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy) mas rs koberecky na prodej?
Duben 9, 200718 r novi37: mozná,nevim jesi je mam vubec dat.. mozna bych je tam casem chtel vratit kdo vý
Duben 9, 200718 r Autor novi37: mozná,nevim jesi je mam vubec dat.. mozna bych je tam casem chtel vratit kdo vý no tak to je na tobe, vid....
Duben 10, 200718 r Ty voe gumový koberce v létě to je na udělení varování a k tomu kdo víííí s tvrdym Y... kdo mu ho dá?
Duben 10, 200718 r tak ty co ma kodemi jsou super ale jen na zimu na nic jinyho v lete jedine koberecky... ted budeme s OC si nechavat delat koberce u tepichy.eu a jelikoz bereme cca. 20 sad tak je cena hooodne moc zajimava a uz jen zalezi jak to bude kvalitni
Duben 10, 200718 r taky nad tim tepichem uvazuju staci V8 a sedivej okraj ps: muze sem nekdo hodit foto RS koberecku jak vypadaj? nejak je nemuzu najit dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.