Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám problém s otáčkami při volnoběhu. Někdy když vyřadím a zastavím, tak se motor začne klepat a vydávat zvláštní zvuky.

Když se podívám na ručičku ukazatele otáček, tak také kolísá. Dělá to při teplém i studeném motoru.

Jinak motor jede super, mám 1,9 TDI 81KW r.v.98

Dík za pomoc, jsem z toho vážně na nervy :help::help::help:

Vloženo
Ahoj,

mám problém s otáčkami při volnoběhu. Někdy když vyřadím a zastavím, tak se motor začne klepat a vydávat zvláštní zvuky.

Když se podívám na ručičku ukazatele otáček, tak také kolísá. Dělá to při teplém i studeném motoru.

Jinak motor jede super, mám 1,9 TDI 81KW r.v.98

Dík za pomoc, jsem z toho vážně na nervy :help::help::help:

Napíchnout a zkontrolovat....

Vloženo

No zvaž co dál, takhle na dálku se to špatně identifikuje. Chce to dobrého mechanika a hlavně se vyhnout škoda servisu, protože to s tebou šlehne, až ti řeknou cenu. Dvouhmotový setrváky jsou prostě na h.... a sypou se. Hledej tady na fóru nebo na dieselpower fóru. Teď jsem tam viděl na prodej celé sady(setrvák, lamela, přítlačák) okolo 10t.

Vloženo (editace)
Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí...

Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit.

Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... ;)

Editováno: , autor: sitic
Vloženo

No, ale my se tady bavíme trošku o něčem jiném... Žádny model se jménem setrvák Škodovka zatím nenabízí lol

Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí...

Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit.

Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... ;)

Vloženo
No, ale my se tady bavíme trošku o něčem jiném... Žádny model se jménem setrvák Škodovka zatím nenabízí lol

Sorry, byl jsem včera myšlenkami jinde :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...