Přejít na obsah

Slevy od prodejců


banán

Doporučené příspěvky

bungeland: Neviem presne, ako je to teraz, ale ak mám dobré info, tak Škoda aktuálne v Poľsku nič nevyrába - opravte ma niekto od zdroja, ak sa mýlim. FII sa v Poľsku nikdy ani nerobila, robí sa jedine v CZ, na Ukrajine a v Indii. Do predaja v Európe sa dostávajú len autá vyrobené v Čechách. Vo vin kóde to zistíš tak, že 7. znak sprava je číslo.

Ešte čo sa týka cien, má byť koncom leta drobná zmena v cenníkoch - konečne klesnú ceny o 500 €, o ktoré boli umelo navýšené pri 2. vlne šrotovného! O akciových cenách na 1.4 u nás nikto nič nevie, aspoň zatiaľ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No u nás to tiež vyzeralo tak, že nezdvihne, ale náš súdruh vodca vymyslel v 2. vlne šrotovného, že predajca musí poskytnúť zľavu nie 1000 ale až 1500 @. A keďže importéri nie sú blbí, všetci zdvihli ceny o 500 €, aby mali z čoho dať tú ďaľšiu zľavu 500 €... Vôbec sa nemyslelo na tých, ktorý kupovali auto bez využitia šrotovného, týto ľudia žiadnu zľavu nedostali, ale naopak museli zaplatiť tých 500 € v navýšenej cene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuálně platí snížení ceny na R následovně:

Roomster Roomster Plus 1.4/63kW 299 900 (-40 000, o 10 víc než dosud)

Roomster Style Plus 1.4/63kW 314 900 (-40 000, o 10 víc než dosud)

ostatní verze "až" 35 000 (tady nemám přesné info)

Fabia

zřejmě platí stejné podmínky jako dosud, ale všechny informace nemám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně prodejce tvrdí, že FII musel zdražit o 9 000,- že na ně už nedostává podporu od ŠA.

Uvidíme, v září prý dojdou peníze v Německu na šrotovné a už Jahn prohlásil, že bude propad prodeje a bude dlouho trvat, než se výrobci dostanou na prodeje roku 2007.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takove slevy lze realne dostat hlavne na skladova auta nebo starsi MR. Na nove auto do vyroby velmi tezko. Tech 12,5% pokud nekdo dava, tak musi mit velmi dobre bonusy a jet za naprostou nulu.

Jinak se ted treba zacinaji lisit marze prodejcu nejenom podle modelu, ale u nekterych rad i podle vybav/motorizaci.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poptával jsem krátkou verzi, dle ceníku a konfigurátoru stojí 295 tis., nabídka v červnu 260 tis., nyní 270 tis.

Neboli pokud byli ochotni mi nabídnout cenu o 10 tis. menší, tak předpokládám, že v budoucnu jí nabídnou taky.

Pokud v září dojdou prachy na šrotovné v Německu, tak se výroba aut v ŠA opět zpomalí a slevy zase budou.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabie a 2x oktavka se zadavala vždy do výroby (barva,xenony,kola) takové nikde nebylo skladem... -10% nabídl i Vistacar v tydnu sem byl v Araveru v Hradišti a ceny mijí taky super. Třeba novou Ibizu -20% z ceníkových cen. 1.6 16V ibiza na 17 kolech vybava Sport ceníková 410tis sleva na 330tis!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se podíval do konfigurátoru a vidím, že balíček Ambiente Plus je už automaticky v ceně u výbavy Ambiente, čekal jsem, kdy mi ho konfigurátor nabídne a pořád nic a pak jsem zjistil, že Sunset a klimatizaci už mám v ceně i konfiguraci automaticky.

Takže dle konfigurátoru mě to vyšlo 285 tis. Na jakou slevu se mohu tak dostat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

David C3: Ja vychazim z informaci o zakladnich marzich, dodatecnych marzich pro cilove skupiny a pripadne cilove bonusy. To co udavas jsou slevy zarhnujici snad uplne vsechno a jeste za dobrych okolnosti. Pokud jde o ty xenony, to mohlo byt treba v ramci safety paketu apod.

Pandora: nejsou v cene Ambiente, byly vytvoreny dve nove vybavy Classic Plus a Ambiente Plus, jde o pokracovani stavu trvajiciho posledni tri mesice, jenom se to zverejnilo. driv byl bonus 10 000Kc na motory HTP a 15 000Kc na nonHTP. ted jsou vytvoreny ty dve vybavy, jak je to u ostatnich motorizaci a vybav nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po všech zkušenostech už do nového nejdu. Po totálce našeho Rumíka jsem se rozhodl jít do tzv. Ročního vozu Škoda. Po delším rozhodování jsem v Bruntálském zastoupení Škody vybral R 1.2 51kW Style, černá met., 17tis.km, do provozu 3/08 za 219tis Kč na úvěr od ŠkoFinu. Auto je jak nové, vše ok. Původní cena cca 390tis...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ročních vozů jsem si také všimnul, ale u FII stojí 219 tis. a nová, více vybavená stojí 260 tis., což není takový rozdíl, ty referenční nemají hlavové airbagy, což chci. A mají středový panel z Dance radia, což zase nechci.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlavně se k nim těch prvních 20 tisíc km přistupuje podle toho, že kolem tohoto nájezdu půjdou jako ojetina pryč. což sám nevim, jestli se vymstí nebo ne. sám sem uvažoval o referentském autě, ale byl jsem varován. cena je samozřejmě hezká, je to ojetina se vším všudy a po prvním roce cena klesá samozřejmě nejvíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...