The_DoctoR Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Prosím o tip, kde se dá nejlevněji koupit nová Fábia II Combi. Vím, že prodejců Škody existuje nezpočet, ale určitě je tu někdo, kdo by měl tip, kde toto auto sehnat nejlevněji. Konkrétně by to byl tento model: Fábia II 1,2 HTP Combi, bílá barva, výbava Active nebo Ambition (podle ceny). Jsem z Prahy, takže tipy nejlépe v okolí Prahy a Středních Čech. Díky všem... Citovat
Pawouk Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Zkus se podívat sem: http://www.skodaplus.cz/ Citovat
The_DoctoR Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Díky za info a je pro mě lepší úvěr nebo finanční leasing? Respektive, co má nižší RPSN? Nejsem moc sběhlý ve finančních produktech.. PS: Kde bych tady na foru našel, který motor Fábii II je na přestavbu LPG nejvhodnější? Citovat
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Urcite benzinak ... tak z 1,4 bys chybu neudelal Citovat
The_DoctoR Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 To je mi jasné, že benzinak, ale 1,4 už je TSI ne? Motory TSI se prý na LPG nedoporučují... Citovat
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Nene , myslel jsem klasiku , ale uz si nejsem jistej zda se vyrabely i po fejsu jinak uz zbyva jen htp Citovat
Pawouk Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 (editace) DoctoRe,FII 1.4 16V 63 kW se vyrábějí i po faceliftu. O LPG je tady celá sekce: http://forum.skodahome.cz/forum/333-lpg-neboli-propan-butan/ Editováno: 4. Březen 2013, autor: Pawouk Citovat
e1. Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Keď som kupoval Fabiu ja, tak v ČR boli Fabie o dosť drahšie ako v SR, a nebol vtedy žiaden extrémny kurz. Treba si to zrátať aj so všetkými dodatočnými nákladmi, ale určite by som predajcom v SR pár mailov s požiadavkou na cenovú ponuku poslal. Človek nikdy nevie, možno motyka vystrelí. :-) Citovat
The_DoctoR Vloženo 5. Březen 2013 Vloženo 5. Březen 2013 Můžeš mi nějaké kontakty doporučit? Existuje v SR něco podobné jako v ČR Škoda plus? Díky Citovat
e1. Vloženo 5. Březen 2013 Vloženo 5. Březen 2013 (editace) Pozri Weltauto, alebo jednoducho napíš predajcom mail a zisti že aké majú aktuálne predvádzacie vozidlá. Ja som svoje auto kupoval cez Weltauto/Porsche Inter Auto a zároveň som ho videl aj ako skladové auto cez stránku ŠA Slovensko a ešte aj v inzeráte na autobazar.eu. To podstatné som zabudol: to je fakt také ťažké pozrieť do Googla? Napíš nám ak by si potreboval niečo preložiť... http://www.skodaplus.sk/ Editováno: 5. Březen 2013, autor: Ivan Horváth Citovat
The_DoctoR Vloženo 6. Březen 2013 Vloženo 6. Březen 2013 Tak už mi stojí doma: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/12279084?goFrom=list Jediná vada je, že chybí originální gumové koberečky (nevím proč a jsou tam letní gumy (snad už nebude sněžit)...Jinak je auto ještě cítit novotou Tak teď už jen najít firmu, která mi to kvalitně přestaví na LPG.. Citovat
lukyssek Vloženo 6. Březen 2013 Vloženo 6. Březen 2013 gumové koberečky nikdy nebyly standartní výbavou auta...a co se letních pneu týče tak ty zase standartní(z fabriky) jsou 1 Citovat
orlov Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 Tak už mi stojí doma: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/12279084?goFrom=list Jediná vada je, že chybí originální gumové koberečky (nevím proč a jsou tam letní gumy (snad už nebude sněžit)...Jinak je auto ještě cítit novotou Tak teď už jen najít firmu, která mi to kvalitně přestaví na LPG.. Blahoželám, dobrá kúpa. Nech slúži k plnej spokojnosti. Citovat
JirkaBrno Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 taky gratulace.. sice jsem auto nevidel, protoze uz je stazene, ale i tak preju hodne stastnych km.. pokud chces plyn nekde u prahy, tak se bud zeptej zdejsich plynaru, nebo holt musis procist recenze.. Citovat
The_DoctoR Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 Tak tady jen malé foto, jelikož je to opravdu stažené.. Když se nějaký zdejší plynař z Prahy objeví a chtěl by poradit, tak ať dá vědět... Citovat
JirkaBrno Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 pekna... posledni dobou potkavam stale vice bilych aut... asi nejaka nova moda či co... Citovat
Crake Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 No bila je hit a proto ji skodvka ted u octavii zpoplatnila... Citovat
Blacky Vloženo 8. Březen 2013 Vloženo 8. Březen 2013 Noo bila je hit uz nekolik let. Resp. byl. Ted uz to opadava. Ale auto je pekne. Citovat
The_DoctoR Vloženo 8. Březen 2013 Vloženo 8. Březen 2013 No, tak hlavně bílá barva je bezpříplatková, tak proto Citovat
LeCarter Vloženo 8. Březen 2013 Vloženo 8. Březen 2013 V konfigurátoru mi po výběru bílé Candy na Fabii combi naskočila cena 3500,- Už asi není bez příplatku. Citovat
JirkaBrno Vloženo 8. Březen 2013 Vloženo 8. Březen 2013 tusim ale ze byla byla za priplatek u fabie vzdycky, min. posledni rok urcite Citovat
Blacky Vloženo 9. Březen 2013 Vloženo 9. Březen 2013 No to by vedel Ekkar, ale myslim, ze puvodne to bylo nejaka bila zakladni. Candy je uz jina. Navic se delali ruzny "super" bile. Ale klasika, vzroztla poptavka, tak rostla i cena. ) Citovat
bojler Vloženo 9. Březen 2013 Vloženo 9. Březen 2013 tusim ale ze byla byla za priplatek u fabie vzdycky, min. posledni rok urcite Není tomu tak. Nikdy za příplatek v novodobé historii nebyla. To se týká pouze fleetové bílé perlové. Bílá Candy je s černou Magic nejdéle stříkanou standardní barvou, už od dob Felicie. Citovat
stanmar Vloženo 9. Březen 2013 Vloženo 9. Březen 2013 Dobře se bílá barva prodává ?? Tak proč na tom nevydělat ! Mám ovšem dojem,že to není jen u Škodovky,když je bílá momentálně na čelních pozicích v prodejnosti barev. Citovat
e1. Vloženo 9. Březen 2013 Vloženo 9. Březen 2013 Pri drahých autách je biela a jej odtiene posledné roky "in", pri lacnejších autách alebo dodávkach sa zase jedná o farbu ktorá je bez príplatku a preto ju volí veľa kupujúcich. Ak ju Škoda teraz niekedy spoplatnila, tak sa začnú Fabie kupovať v inej bezpríplatkovej farbe. Pred necelým rokom (apríl 2012) boli bez príplatku biela, červená a tmavomodrá (farba pri ktorej by som platil za to aby som ju nemusel mať). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.