Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Prosím o tip, kde se dá nejlevněji koupit nová Fábia II Combi. Vím, že prodejců Škody existuje nezpočet, ale určitě je tu někdo, kdo by měl tip, kde toto auto sehnat nejlevněji. Konkrétně by to byl tento model: Fábia II 1,2 HTP Combi, bílá barva, výbava Active nebo Ambition (podle ceny). Jsem z Prahy, takže tipy nejlépe v okolí Prahy a Středních Čech. Díky všem...

Díky za info a je pro mě lepší úvěr nebo finanční leasing? Respektive, co má nižší RPSN? Nejsem moc sběhlý ve finančních produktech..

PS: Kde bych tady na foru našel, který motor Fábii II je na přestavbu LPG nejvhodnější?

Urcite benzinak :D ... tak z 1,4 bys chybu neudelal ;)

To je mi jasné, že benzinak, ale 1,4 už je TSI ne? Motory TSI se prý na LPG nedoporučují...

Nene , myslel jsem klasiku , ale uz si nejsem jistej zda se vyrabely i po fejsu :( jinak uz zbyva jen htp ;)

Keď som kupoval Fabiu ja, tak v ČR boli Fabie o dosť drahšie ako v SR, a nebol vtedy žiaden extrémny kurz. Treba si to zrátať aj so všetkými dodatočnými nákladmi, ale určite by som predajcom v SR pár mailov s požiadavkou na cenovú ponuku poslal. Človek nikdy nevie, možno motyka vystrelí. :-)

Můžeš mi nějaké kontakty doporučit? Existuje v SR něco podobné jako v ČR Škoda plus? Díky

Pozri Weltauto, alebo jednoducho napíš predajcom mail a zisti že aké majú aktuálne predvádzacie vozidlá.

Ja som svoje auto kupoval cez Weltauto/Porsche Inter Auto a zároveň som ho videl aj ako skladové auto cez stránku ŠA Slovensko a ešte aj v inzeráte na autobazar.eu. :)

To podstatné som zabudol: to je fakt také ťažké pozrieť do Googla? Napíš nám ak by si potreboval niečo preložiť... http://www.skodaplus.sk/

Upraveno od Ivan Horváth

gumové koberečky nikdy nebyly standartní výbavou auta...a co se letních pneu týče tak ty zase standartní(z fabriky) jsou

Tak už mi stojí doma: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/12279084?goFrom=list

Jediná vada je, že chybí originální gumové koberečky (nevím proč a jsou tam letní gumy (snad už nebude sněžit)...Jinak je auto ještě cítit novotou :) Tak teď už jen najít firmu, která mi to kvalitně přestaví na LPG..

Blahoželám, dobrá kúpa. Nech slúži k plnej spokojnosti.

taky gratulace.. sice jsem auto nevidel, protoze uz je stazene, ale i tak preju hodne stastnych km.. pokud chces plyn nekde u prahy, tak se bud zeptej zdejsich plynaru, nebo holt musis procist recenze..

Tak tady jen malé foto, jelikož je to opravdu stažené..

Když se nějaký zdejší plynař z Prahy objeví a chtěl by poradit, tak ať dá vědět...:)

post-82677-0-23543700-1362678641_thumb.j

pekna... posledni dobou potkavam stale vice bilych aut... asi nejaka nova moda či co...

No bila je hit a proto ji skodvka ted u octavii zpoplatnila...

Noo bila je hit uz nekolik let. Resp. byl. Ted uz to opadava. Ale auto je pekne. :kol-47:

No, tak hlavně bílá barva je bezpříplatková, tak proto :D

V konfigurátoru mi po výběru bílé Candy na Fabii combi naskočila cena 3500,- :kol-32: Už asi není bez příplatku.

tusim ale ze byla byla za priplatek u fabie vzdycky, min. posledni rok urcite

No to by vedel Ekkar, ale myslim, ze puvodne to bylo nejaka bila zakladni. Candy je uz jina. Navic se delali ruzny "super" bile. Ale klasika, vzroztla poptavka, tak rostla i cena. :o)

tusim ale ze byla byla za priplatek u fabie vzdycky, min. posledni rok urcite

Není tomu tak. Nikdy za příplatek v novodobé historii nebyla. To se týká pouze fleetové bílé perlové. Bílá Candy je s černou Magic nejdéle stříkanou standardní barvou, už od dob Felicie.

Dobře se bílá barva prodává ?? Tak proč na tom nevydělat !

Mám ovšem dojem,že to není jen u Škodovky,když je bílá momentálně na čelních pozicích v prodejnosti barev.

Pri drahých autách je biela a jej odtiene posledné roky "in", pri lacnejších autách alebo dodávkach sa zase jedná o farbu ktorá je bez príplatku a preto ju volí veľa kupujúcich. Ak ju Škoda teraz niekedy spoplatnila, tak sa začnú Fabie kupovať v inej bezpríplatkovej farbe. Pred necelým rokom (apríl 2012) boli bez príplatku biela, červená a tmavomodrá (farba pri ktorej by som platil za to aby som ju nemusel mať).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.