TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ako bude hrat subwoofer v plate v kratkej fabii ? mam tam uz DCX690 a chcel by som dat do stredu subwoofer...nejaky 20 az 25cm...dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ahoj rovnou ti reknu do plata ho nedavej,ja mel v plate Sony Xploid 25cm a hralo to o nicem,kufr neni uplne utesneny takze ti to bude profukovat a ozvucnice byla moc velka takze se to poradne nemohlo oprit,vyresil sem to bass boxem co mam v kufru,ted to hraje o dooost lip,kenecne sem aspon trosku spokojeny,je to jen rada delej jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No ved o taketo rady mi ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 hodim ti foto jak to vypadalo predtim,jen tak orientacne a tady je moje nove reseni http://s-talker.wz.cz/Fabia/bassbox3.jpg jen tak pro uplnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 jj asi kaslem na plato a hodim to aj ja do boxu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) dej si to do bedny bude to hrát líp a neuvidí to čórkaři navíc kdikoliv budeš potřebovat tak to vytáhneš Editováno: 15. Duben 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) trochu nepořádek Editováno: 15. Duben 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 a nebo tak, ale bedna je určitě skladnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ...ten Xplod ti nemohl v tom platu hrát proto, že to není SW typu freeair. V tomto rozměru moc freeair SW není.Za úvahu by stál SW Pioneer 305F ale je to 30cm...šel bych raději cestou boxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 SW do plata bych taky nedoporucoval. Aby SW hral, je dulezita i montaz. Plato sice udelas z MDF ale musis upravit i ty plasty na boku, jinak se ulamou. Udelat to tak aby to bylo opravdu tuhy a pevny je problem. Pokud se ti to vse povede, tak pak musis vybrat dobrej SW a to neni vzy jednoduchy. Resil bych to taky radsi boxem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Kdyz jsem se ja rozhodoval o subwooferu, tak bud box a nebo ho dat do podlahy do rezervy .. Jelikoz mam taky kratkou fabii a mista v kufru je fakt malo a porad vytahovat bednu se mi nechtelo, zvolil jsem tedy montaz do rezervy. Pry je to nejtezsi reseni, ale mi se to nakonec povedlo. Zvuk je skvely a jsem s tim velmi spokojen. Mista je v kufru porad stejne, jen je asi o 4 cm zvedla podlaha ... A vysledek: Akorat jsem samozrejme musel vytlumit prostor kolem rezervy, ale to jeste neni na fotce videt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ..není to sice Fabia, ale princip zůstává...použitý SW Pioneer TS-w307F...zvuk bude zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Pěkná práce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 lepší je box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 ...to je, ale jedině, že by ho měl na střeše...má LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 ...to je, ale jedině, že by ho měl na střeše...má LPG tak to aby mu z toho nebouchla bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twich Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 (editace) Já to vyřešil takto.. ještě sem to sice v autě neměl zapojené ale jinak to hraje super.. a místa sem taky moc nezabral.. co se týče plata.. ani omylem.. Editováno: 23. Duben 2010, autor: Twich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenny Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 hodim ti foto jak to vypadalo predtim,jen tak orientacne a tady je moje nove reseni http://s-talker.wz.c...ia/bassbox3.jpg jen tak pro uplnost ja si myslim ze BOX je asi nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) jednoznačne box, je to síce kompromis že prídeš o kufor ale freeair sw je oničom...počul som vo fabii a nehra to onič lepšie ako poriadne ovaly v plate... Editováno: 28. Duben 2010, autor: hitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Jak hraje subáč který je v tubě se zabudvaným zesikem.. je to naprd? nebo ok? např: http://www.aukro.cz/item1023533757_aktivni_subwoofer_tuba_600w_top_cena.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 ..toto mi připadá...jako by si prodávající dělal se zákazníků kozy... ...co by jsi asi čekal za tuto cenu...??...otázka jak hraje SW v tubě se zesilovače není ani tak otázka koncepce, ale použitých komponentů.Je tam jen možnost nastavení buď plné pásmo nebo jen SW.Chybí tam nastavení dělící frekvence, ale to už bych asi chtěl moc u tak low-endového SW. ...jestli chceš basy...tak přidej...a nevyhazuj zbytečně peníze http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/26-1-Fusion/75-2-SW-boxy/5/238-Fusion-EN-AT1120 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/26-1-Fusion/75-2-SW-boxy/5/240-Fusion-EN-AB1120 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/33-1-Akcni-nabidka/0/5/864-Renegade-set-2 ...je toho víc a bude to rozhodně dělat to co má než nějaký plagiát na variaci Xplód... ...je to někdy až k neuvěření co se na Aukru objevují za shity...i tak se najde pár jedinců co za ně zaplatí...je to každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Floss Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 do plata ho nedávej.mám krátkou feldu,subwoofer jsem nejdřív zkoušel dát do plata (lightning audio 40cm 350w rms)a hrálo to špatně ted jsem ho preveksloval do rezervy a maximalní spokojenost:) mám ve felde LPG a nebyl problém vešel jsem se bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.