Uďa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Pětikolo je dobrý,my jsme měli před léty šestikoloběžku a můžu říct,že ubrzdit ji z nějakýho kopce byl vždycky horor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zdarec, nejezdí tu někdo v okolí Brna bajk? mrkni na www.bike-forum.cz a tam sa dokonca aj usporiadavaju nejake zrazy a bajkerov s okolia brna je tam dost dokonca tusim aj nejaka bikerka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdarec, nejezdí tu někdo v okolí Brna bajk? mrkni na www.bike-forum.cz a tam sa dokonca aj usporiadavaju nejake zrazy a bajkerov s okolia brna je tam dost dokonca tusim aj nejaka bikerka ) čau, jo to znám, ale těm moc nestihám, je to skoro samý chrt. .Párkrát jsem s nima vyjel, ale už nedojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdarec, nejezdí tu někdo v okolí Brna bajk? mrkni na www.bike-forum.cz a tam sa dokonca aj usporiadavaju nejake zrazy a bajkerov s okolia brna je tam dost dokonca tusim aj nejaka bikerka ) čau, jo to znám, ale těm moc nestihám, je to skoro samý chrt. .Párkrát jsem s nima vyjel, ale už nedojel ani nejakej bajkerke, to musis trenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak já taky přidávám svoje zlatíčka:MTB GT Avalanche 1.0 Disc 2007 a kros Škoda Roomster Funride 2006 Čím je ten Roomster osazenej? V podstatě je to Author Stratos 2006. Přehazovačka Shimano Alivio, přesmyk Shimano C101, řazení Shimano Revoshift 3x8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. jo, jo, přesně tak. Spíš by mě zajímalo, kdy už přijdou s kolekcí kol na tenhle rok. Loni v září slibovali, že nová kolekce bude už v březnu 07 a zatím furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. jo, jo, přesně tak. Spíš by mě zajímalo, kdy už přijdou s kolekcí kol na tenhle rok. Loni v září slibovali, že nová kolekce bude už v březnu 07 a zatím furt nic kde sa daju pozriet ich modely bajkov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. jo, jo, přesně tak. Spíš by mě zajímalo, kdy už přijdou s kolekcí kol na tenhle rok. Loni v září slibovali, že nová kolekce bude už v březnu 07 a zatím furt nic kde sa daju pozriet ich modely bajkov ? Doma mám kompletní katalog kol na sezónu 06, některé modely jsou tady: http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000135. Některý jsou docela slušně zlevněný. Asi to chtějí nejdřív doprodat a pak teprve pustí novou kolekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. jo, jo, přesně tak. Spíš by mě zajímalo, kdy už přijdou s kolekcí kol na tenhle rok. Loni v září slibovali, že nová kolekce bude už v březnu 07 a zatím furt nic a toto neni snad ono> kola 2007 Editováno: 29. Květen 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. jo, jo, přesně tak. Spíš by mě zajímalo, kdy už přijdou s kolekcí kol na tenhle rok. Loni v září slibovali, že nová kolekce bude už v březnu 07 a zatím furt nic a toto neni snad ono> kola 2007 Jo, toto je ono. Včera to tam ještě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 V podstatě je to Author Stratos 2006. Přehazovačka Shimano Alivio, přesmyk Shimano C101, řazení Shimano Revoshift 3x8. bicykle skoda auto su bajky author len nemas na rame nalepky autor ale prestrekli to a nali napis skoda inak 100% author. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 A co tohle kolečko, kdo si dá říct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Už to tu dlouho mlčí, tak přidám pár foto, jsou navíc aktuální. Jeli jsme s taťkou ten Maraton na Vranově, on na svém neodpruženém trekku (=mém starém) a tohle je důsledek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Už to tu dlouho mlčí, tak přidám pár foto, jsou navíc aktuální.Jeli jsme s taťkou ten Maraton na Vranově, on na svém neodpruženém trekku (=mém starém) a tohle je důsledek: Tipl bych to na moc vytazenou sedlovku, nebo pad? Nebo moc velka sila pri utazeni rychloupinaku, zacina mne to taky. Budes nechavat prevarovat nebo radeji novy ram? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Už to tu dlouho mlčí, tak přidám pár foto, jsou navíc aktuální.Jeli jsme s taťkou ten Maraton na Vranově, on na svém neodpruženém trekku (=mém starém) a tohle je důsledek: Tipl bych to na moc vytazenou sedlovku, nebo pad? Nebo moc velka sila pri utazeni rychloupinaku, zacina mne to taky. Budes nechavat prevarovat nebo radeji novy ram? Nejspíš kombinace vytažené sedlovky, zatížení a těžkého terénu. Možná si to taťka zavaří, ale už jen tak na ježdění do práce, má vybrané nové kolo, tohle už má svá nejlepší léta za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Tak ja toho moc nenajazdim ako som zacal pracovat ale sem tam cez vikend sa vyberiem na stiavnicke vrchy je to celkom super teren. Naposledy som isiel s kamosom asi 70km po dlhsej dobe a obaja sme boli tyzden na PN-ke. Kua ta kondicka uz neni to co byvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No taky mam bicykl a jeho stari je cca 8let, ale furt jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tak tu je moj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 do jara jsem jezdil Rock machine Extrem a zjara jsem přezbrojil na Maridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) Také rád jezdím, ale jen jako amatér, a to pouze na MTB. Od března r. 2007 mám nové horské kolo pro trochu více náročnější ježdění: Merida Matts-Speed Disc, ve stříbrné metalíze s následujícím osazením: 18“ rám MATTS MFS Sport PRO Frame, jednotlivé komponenty SH Deore/XT, vpředu odpružená vidlice Rock Shox Judy C 80mm, hydraulické kotoučové brzdy Magura Julie 180/160mm, ráfky Alex Disc PRO, pláště Maxxis Ignitor/Donymite a sedlem IKE Comp, včetně nášlapů SH PD-M505 a bezdrátového tachometru... Letos se mi to ale vážně líbilo: jeli jsme Greenways Praha-Wien-Bratislava (615 km) pak Lysou horu, Smrk a Praděd, předloni Sněžku... Ročně najedu jen 2.500 km, ale dříve to bývavalo mnohem lepší. Jsu rád, že i zde na Foru také někdo jezdí Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 To jsem vlasně také "Biker" né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 To jsem vlasně také "Biker" né ? to je MOTObiker Jinak já si dnes koupil zimní AXONácké rukavice, už se těším až je průbnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 To jsem vlasně také "Biker" né ? to je MOTObiker Jinak já si dnes koupil zimní AXONácké rukavice, už se těším až je průbnu čau, Axony jsou dobry, vydrželi mě 4 zimy.nemáš nějaké zkušenosti s rukavicama od Poledníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 To jsem vlasně také "Biker" né ? to je MOTObiker Jinak já si dnes koupil zimní AXONácké rukavice, už se těším až je průbnu čau, Axony jsou dobry, vydrželi mě 4 zimy.nemáš nějaké zkušenosti s rukavicama od Poledníka? Slyším to poprvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.