Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak rozkopal jsem kabely, promeril jsem to od svorkovnice T14a v motoroem prostoru viz schema, odpor vsudu kolem 1ohmu, pak s pojistkovnice na tu svorku (cerno-zluty kabel) a taky OK. Nevite nekdo co to je za propojeni to D52? Ve schematu je napsano ze je to propoj s kladnym polem 15a v kabelovem svazku motoru, ale ja ho nikde nenasel. Ten cerno zluty ede od svorkovnice T14a az do kabiny. Kurde asi me servis nemine :(

• 2 týdny později...

zdravim ...poradite prosim co je to ak mi vypisalo tuto chybu ?

01309 power stering

control modul J500

49-00 no communikations

samozrejme nejde mi servo , na paneli mam len volant s vykricnikom , dakujem za radu

Píše to kontrolu konektoru posilovače řízeni nebo vadnou řídicí jednotku. Bych nejprvé zkontroloval čidlo.

Všechno Čína, vyhozené prachy. Asi tak jak si koupíš origo náhradní díl nebo Čínsky. Napiš uživateli juke.box

Upraveno od VAG BoBo

já bych zase tak nestrašil, mám ten modrý KKL z Aukra asi 4 roky a NO PROBLEM. Pokud to bude používat jen na občasnou diagnostiku a nehodlá se tím živit, tak mu to bohatě stačí.

Jo ale KKL kabelem můžeš napíchnout, tak max FI 1.2 HTP mojí 1.9 TDi nemáš šanci.

já myslel že o tom co tím můžeš napíchnout je MR a ne motorizace? :kol-28:

Mám tady KKL a FI 1.9 TDi rok 2001 a nefunguje a na FI 1.2 HTP 2005 jede v pohodě.

Ale neřeším to mam Hex-Can v originále.

tak mne to staci len na moje auto Fabia 1.2 HTP ziadne ine

Ale raději bych bral černý a ten hrubší.

takze potom zoberem aspon ten cierny aj ked neni hrubsi ale na moje ucely musi byt dobry az az

Mám taky z aukra ten černý,se všemi piny a já s ním nemám problémy,kámošovu octavku 1.9 TDi jsem napíchnul taky bez problému. :kol-47:

Zdravim tak zase chyby: prý pomůže přehrání sw v ŘJ ,velmi zkušený automechanik mi řekl že to dělají ŘJ pod rok 2003

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Číslo dílu řídícího modulu: 036 906 034 BL

Komponent a/nebo - verze: MARELLI 4LV 3699

Kódodvání softwaru: 00071

Kód opravny: WSC 13765

Dodatečná informace: TMBJC26Y323424908 SKZ7Z0A1215919

2 Nalezeny chyby:

17559 - rada valcu 1: prizpusobeni smesi oblast 1 Nedosazena mez chude smesi

P1151 - 35-00 - -

16520 - rada 1 -sonda 2 El.zavada v obvodu

P0136 - 35-00 - -

PS : obě sondy jsou OK těsnost výfuku OK vstřiky OK prostě vše co je v DP , teď má prý nejlepší benzín čs Benzina a nejhorší Shell tak to budu brát cca 6X po sobě stejný benzín tak uvidím . kolik tak stoji nahrání nového sw do řj ? řešil již někdo podobny či stejný problém ? Děkuji

EDIT EDIT : škoda fabia 2001 combi 1.4 16V 55kw 155000km

Upraveno od George_rider

Asi 500,- Kč.

Viete mi poradit, ked som vymenil budiky za nove ako ich nakodovat? Kod je totozny...

gerge rider jestli jinak nemas s autem problem tak to neres.Mam taky rok 2001 resil jsem chybu 17549-nesmyslne zatizeni.byl jsem ve 3skoda servisech,tam mi rekli,ze uz nemaj starej soft,mam 1.4mpi 85tis najeto,tak jsem odjel pak pres znamyho mi to dohodnul v praze ve sterboholech ve CTVRTYM servisu.tam mi rekl ze mi to udelaj ale ze maj na to rychly pocitace a ze ten starej soft to taky nemusi vydrzet,ze prijima pomalejc a ze kdyz se to sprajcne tak jednotka ko.tak jsem se na to radsi vyprdnul.Jinak jsme projeli cely auto otestovli na diagnostice a vse ok.Prej tyhle starsi typy psali obcas nesmysli a neslo to smaznout se to tam objevuje porad hned co to smazu nastartuju a je to tam.STK mam ok,nezere to,necuka to nic.Takze to radsi neres jestli nechces kupovat novou jednotku

• 2 týdny později...

Co s tou chybou na obrazku? Vo VIS mi nedalo ziadny popis

post-77314-0-85576500-1350134475_thumb.j

JE TO SPORADICKÁ CHYBA, VYMAZAT A PROMĚŘIT BATERKU A DOBÍJENÍ, POKUD TAM TEDA NEBYLA PŘEDTÍM SLABA BATERKA A NIKDO CHYBU NEVYMAZAL.

no mozno je to tym ze sa mi raz vybila baterka ked som zabudol vypnut svetla

Na 100%

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.