Březen 5, 201015 r PODVOD. Hledám všechny lidi, kteří odpověděli na inzeráty na sBazaru prodej Nokia 5800 Nokia N94 Písek a zaplatili jakoukoli častku a zboží neobdrželi.(důvod - podání společné trestního oznámení ). Inzerent vystupoval pod nickem Jana.Pospisi*, číslo na které požadoval platby za mobily je, č. úč: 2102120707.Pozor mení emaily, naposledy komunikoval s Jana.Pospisill@seznam.cz
Březen 6, 201015 r záplata: KRPH = krajské ředitelství Pardubického kraje...pokud tě taky napálil, zajdi na jakoukoliv služebnu PČR a postupuj viz co napsal Janjoy
Březen 17, 201015 r WHITE WHITE WHITE:) cc-autodily - Martin (jELDA) - maximalni spokojenost, vsem doporucuji WHITE: trosku pozdej ale prece - SEBO - taky jsem moc spokojeny. Oboum moc dekuji.
Březen 23, 201015 r WHITE cc-autodíly. Objednával jsem 2x a vždy do 3 dnů zboží u mne, ve 100% kvalitě (zabaleno na 200%) a za bezkonkurenční ceny!!!
Březen 29, 201015 r White list: Slovenský kolega 595LV ,luxusní domluva a dodržení dohody,děkuji za obchod a doporučuji!!!
Duben 1, 201015 r whitelist pro clena poweron objednal jsem si cepicky na ventilky, vse probehlo podle planu, ventilky krasny, muzu jen doporucit prodejce byl natolik ochotny, ze poslal zbozi bez platby, abych si je mohl prohlednout a az pote zaplatil, naprosta spokojenost z me strany. Upraveno Duben 1, 201015 r od houmik
Duben 22, 201015 r Blacklist - Raplaymam - poslal něco jiného než měl, a nechce vrátit penize, moc už ani nekomunikuje. Naštěstí adresa známa.. Upraveno Květen 17, 201015 r od NNNTomas
Duben 22, 201015 r WHITE pro jELDU a cc-autodíly super domluva, dnes objednáno, zítra to mám doma všem vřele doporučuji
Květen 5, 201015 r opět velké dík jELDOVI a cc-autodíly ochota, rychlost, super ceny a naprostá spokojenost
Květen 13, 201015 r nick si nepamatuji,roman strouhal jedličkova 6 ostrava zábřeh,nepřevzal tempomat!
Květen 16, 201015 r Ahoj, chci upozornit na člena VWfora "petersTdi66" (petr Machuta Telefon: 733114848 Email: peters23@seznam.cz). Koncem února jsem od něj zakoupil intercoler, kdy mě několikrát ujišťoval že je vpořádku že neuniká, že ho prodává od kamaráda kdy byl do poslední chvíle na ibze a sloužil (držel 2.7 bar). Než jsem ho dal do auta šel do servisu na zkoušku, kde mi bylo řečeno že uníká a že byl v minulosti přefouknutej a již se v něm někdo hrabal :? Proto jsem zavolal prodávajícímu - Petrovi a domluvil se s ním co dál...domluva zněla tak, že ho nechám za 600,- opravit a on mi tuto opravu proplatí. Výsledek je takovej že peníze nemám žádné a u sebe intercoler kterej je dobrej leda tak k popelnici, protože neudrží ani prd :x a prodávající po výmluvách že peníze bude mít brzo na účtě a poté je převede....že musí dostat z kamaráda již dělá mrtvýho brouka :!: Přesto že jsme na jiném fóru upozorňuji na obchody s tímto uživatelem
Květen 18, 201015 r WHITELIST pro kibi. Výborná domluva a skvělá spolupráce. VELMI MOC DOPORUČUJI. :palec2: :palec2:
Květen 20, 201015 r Pridavam pana Najmis na bilou zed. V nedeli domluveno, ve stredu na poste, ve ctvrtek vyzvednuto a jeste jsem si pocetl (zabaleno v krabici v novinach). Skoda jen ze v cene neni i montaz Taky dodatecne pana JasteR. Sice je to cca rok na zpet ale vystrelovak dorazil a doted funguje
Květen 26, 201015 r Jako už po několikáté ,chci touto formou poděkovat klukům z vrakáče v Praze Satalicích .Jedná se konkrétně o Jendu T4 je s ním super komunikace žádné SZ ale přímo na telefon a člověk se s ním ihned dohodne a je jasné že pokud to má tak je schopen nabidnout i zajimavou cenu a to pro obě strany .Jendo díky za mě i Maroše ten byl jako v Jiřikově vidění.
Květen 28, 201015 r Black listdjgigi05 http://forum.skodahome.cz/topic/61634-gigi-ho-zelena-metla/page__st__500 dluží peníze za stěrač rok,tak pozor na něj!!!!jednoznačně nedoporučuji!! Na každou svini se ale vaří voda.....v létě jej pojedem navšívit ,máme cestu do Maďarska a tak spojím příjemné s užitečným ...prostě "udělat" mu radost
Květen 30, 201015 r přidávám na black list uživatele MICHAL PROKOP , zde na fóru pod nickem KRAPÍK, po písemné a telefonické konzultaci ohledně stavu kupované řadičky na tiptronic a ujištění, že je v pořádku, mě byla zaslána s poškozeným pojistným tlačítkem. Domluvili jsme se, že jí zašlu zpět a vezmu na sebe jeho náklady na poštovné a dotyčná osoba si došla na poštu a odmítla řadičku převzít, takže se mi vrátila zpátky. Po telefonu mi sdělil, že mu nic nedorazilo, pak že to vrátil zaměstnanec, ale vrátit věc na dobírku lze jen po zjistění totožnosti. Tak ze mě dělá blbce. Upraveno Květen 31, 201015 r od dalas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.