Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

PODVOD. Hledám všechny lidi, kteří odpověděli na inzeráty na sBazaru prodej Nokia 5800 Nokia N94 Písek a zaplatili jakoukoli častku a zboží neobdrželi.(důvod - podání společné trestního oznámení ). Inzerent vystupoval pod nickem Jana.Pospisi*, číslo na které požadoval platby za mobily je, č. úč: 2102120707.Pozor mení emaily, naposledy komunikoval s Jana.Pospisill@seznam.cz

dobrý den také mě ten pachatel podvedl co znamena to cislo KRPH???

záplata: KRPH = krajské ředitelství Pardubického kraje...pokud tě taky napálil, zajdi na jakoukoliv služebnu PČR a postupuj viz co napsal Janjoy

WHITE to Vaša. 101 percentná práca. Absolútna spokojnosť. :palec2: :palec2: :palec2:

Whitelist to ˝Horca˝ - vše bez problému!

WHITE WHITE WHITE:) cc-autodily - Martin (jELDA) - maximalni spokojenost, vsem doporucuji

WHITE: trosku pozdej ale prece - SEBO - taky jsem moc spokojeny.

Oboum moc dekuji.

WHITE cc-autodíly.

Objednával jsem 2x a vždy do 3 dnů zboží u mne, ve 100% kvalitě (zabaleno na 200%) a za bezkonkurenční ceny!!! :palec2:

White list: Slovenský kolega 595LV ,luxusní domluva a dodržení dohody,děkuji za obchod a doporučuji!!!

White list - milisp13 super domluva a rychlé jednání

Whitelist - Trigonom , vyborne jednani dovoz az do prace, velke PLUS

whitelist pro clena poweron

objednal jsem si cepicky na ventilky, vse probehlo podle planu, ventilky krasny, muzu jen doporucit :palec2: prodejce byl natolik ochotny, ze poslal zbozi bez platby, abych si je mohl prohlednout a az pote zaplatil, naprosta spokojenost z me strany. :palec2:

Upraveno od houmik

• 3 týdny později...

Blacklist - Raplaymam - poslal něco jiného než měl, a nechce vrátit penize, moc už ani nekomunikuje. Naštěstí adresa známa..

Upraveno od NNNTomas

WHITE pro jELDU a cc-autodíly

super domluva, dnes objednáno, zítra to mám doma

všem vřele doporučuji

Taktéž White pro Jeldu. Super ceny a rychlost dodání. :palec2:

WHITELIST pro uživatele RÁFEK.

• 2 týdny později...

opět velké dík jELDOVI a cc-autodíly

ochota, rychlost, super ceny a naprostá spokojenost

WHITE WHITE WHITE rolbař!!!

Perfektní domluva, práce a cena :palec2:

nick si nepamatuji,roman strouhal jedličkova 6 ostrava zábřeh,nepřevzal tempomat!

Ahoj, chci upozornit na člena VWfora "petersTdi66" (petr Machuta Telefon: 733114848 Email: peters23@seznam.cz). Koncem února jsem od něj zakoupil intercoler, kdy mě několikrát ujišťoval že je vpořádku že neuniká, že ho prodává od kamaráda kdy byl do poslední chvíle na ibze a sloužil (držel 2.7 bar). Než jsem ho dal do auta šel do servisu na zkoušku, kde mi bylo řečeno že uníká a že byl v minulosti přefouknutej a již se v něm někdo hrabal :? Proto jsem zavolal prodávajícímu - Petrovi a domluvil se s ním co dál...domluva zněla tak, že ho nechám za 600,- opravit a on mi tuto opravu proplatí. Výsledek je takovej že peníze nemám žádné a u sebe intercoler kterej je dobrej leda tak k popelnici, protože neudrží ani prd :x a prodávající po výmluvách že peníze bude mít brzo na účtě a poté je převede....že musí dostat z kamaráda již dělá mrtvýho brouka :!:

Přesto že jsme na jiném fóru upozorňuji na obchody s tímto uživatelem :feve:

WHITELIST pro kibi.

Výborná domluva a skvělá spolupráce. VELMI MOC DOPORUČUJI. :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Pridavam pana Najmis na bilou zed. V nedeli domluveno, ve stredu na poste, ve ctvrtek vyzvednuto a jeste jsem si pocetl (zabaleno v krabici v novinach). Skoda jen ze v cene neni i montaz :smich:

Taky dodatecne pana JasteR. Sice je to cca rok na zpet ale vystrelovak dorazil a doted funguje kol5

Jako už po několikáté ,chci touto formou poděkovat klukům z vrakáče v Praze Satalicích .Jedná se konkrétně o Jendu T4 je s ním super komunikace žádné SZ ale přímo na telefon a člověk se s ním ihned dohodne a je jasné že pokud to má tak je schopen nabidnout i zajimavou cenu a to pro obě strany .Jendo díky za mě i Maroše ten byl jako v Jiřikově vidění.

přidávám na black list uživatele MICHAL PROKOP , zde na fóru pod nickem KRAPÍK, po písemné a telefonické konzultaci ohledně stavu kupované řadičky na tiptronic a ujištění, že je v pořádku, mě byla zaslána s poškozeným pojistným tlačítkem. Domluvili jsme se, že jí zašlu zpět a vezmu na sebe jeho náklady na poštovné a dotyčná osoba si došla na poštu a odmítla řadičku převzít, takže se mi vrátila zpátky. Po telefonu mi sdělil, že mu nic nedorazilo, pak že to vrátil zaměstnanec, ale vrátit věc na dobírku lze jen po zjistění totožnosti. Tak ze mě dělá blbce.

Upraveno od dalas

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.