Publikováno Květen 2, 200718 r Mám dotaz. Mám od zlodějů šíleně poničené přední dveře. Po celém obvody odřené od páčení, kolem zámku dost vymačkanej plech, kolem kliky prohnuté... Otázka: Je lepší nechat ty dveře opravit.. a kolik by to tak stálo, nebo třeba koupit stejné na vrakáči a nechat přemontovat? Hlavně ani netuším, jestli se tohle vůbec opravuje, jestli mi rovnou neřeknou, že to je na výměnu. U tohodle případu by mě zajímalo, jak je to složité. Mám okna v elektrice, zrcátka taky.. to se pak vše prohodí? i tapec? a cena takové srandy? Možná je to hloupá otázka, ale fakt nemám představu. Upraveno Květen 2, 200718 r od luckyluck
Květen 2, 200718 r Záleží jak moc jsou zdemolovaný, to se musí vidět, pokud by se ten plech kolem zámku měl vysazovat novej a znova dělat housenka v obvodovym spoji, tak se radši podívat po slušnejch na vrakáči. Pokud zloděj nic jinýho nezničil, starý dveře se vyndaj, místo nich dopasujou ty nový a přesype se příslušenství. Lakování tě nemine tak jako tak a vystrojení a nastrojení dveří nejspíš taky ne - záleží na stupni devastace.
Květen 3, 200718 r Záleží jak moc jsou zdemolovaný, to se musí vidět, pokud by se ten plech kolem zámku měl vysazovat novej a znova dělat housenka v obvodovym spoji, tak se radši podívat po slušnejch na vrakáči. Pokud zloděj nic jinýho nezničil, starý dveře se vyndaj, místo nich dopasujou ty nový a přesype se příslušenství. Lakování tě nemine tak jako tak a vystrojení a nastrojení dveří nejspíš taky ne - záleží na stupni devastace. Tak známej měl na fabce poničené přední dveře a to tak že byl pokus o vypáčení a když to nešlo tak do toho ještě kopli.Jinak vyrovnání + barva (stříkaní dveří komplet) stála 3300kč ale byl to neznačkovej servis a barva nebyla metalíza.Vypadají jako nové ale když člověk ví co hledat tak je trochu poznat že to byla rovnané
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.