Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar chlapi, prosím Vás licujú Vám všetky vonkajsie diely pekne alebo mate nejake nerovnosti? Ja mam okolo zadného praveho svetla nerovnost. Nejde to pekne rovno po celej dlzke ale vstrede sa trochu zblizuju a ku koncu oddialuju. Asi to je normalne od vyroby. Neviem.

daj fotku...

Mi nelícovaly přední světla s kapotou.Pak jsem se díval na cca 10 Octávek a zjistil,že soro každá to má trošku jinak slícováno.Nkonec mi to nedalo a po cca hodince práce mi to krásně hraje.Jinak zadek mám OK

• Autor

Odfotim to zajtra, lebo uz je tma. Najprv ju musim umyt lebo stala cely tyzden v praci na parkovisku a je cela zaprasena. Bol som v Ramsteine. Tak hodim foto.

zadek dobrej, ale jak píše cosby, parkat jsem vyndal predni svetla a od ty doby mam mezi nima a naraznikem docela velkou škvíru

• Autor

Tak tu su tie fotky. Odfotil som obidve strany na porovnanie. Tu su zadne spoje

61jbntg.jpg

5xqnh38.jpg

4ktauky.jpg

a tu su predne spoje:

6h6e3xt.jpg

52qk7l5.jpg

5znbb45.jpg

4z8pq4j.jpg

No, tak to je dost, ale dá se s tím pohrát,hlavně u předních světel ..Pak ho samozřejmě seřídit. Já už to taky dělal.

Jen ještě pro doplnění, je to taková práce na nic, protože to seřizování je pod světlem, takže musíš vysunout světlo, nastavit a opět zasunout. To ladění je celkem piplavá práce.

Upraveno od tomson1

Takhle mi v servisu ta světla ladili,když mi měnili po bouračce přední blatník.. Tak hned jak jsem to dovezl domů,jsem si s tím nastavením skoro půlden hrál a teď už jsem taky spokojený ;)

• Autor

Chlapci, ja take veci neviem robiť. A nerad by som niečo ulomil alebo take niečo. Skusim servis a uvidim.

Chlapci, ja take veci neviem robiť. A nerad by som niečo ulomil alebo take niečo. Skusim servis a uvidim.

Já bych tipoval,že v servisu to shledají v pořádku a v patřičných tolerancích..určitě se jim do toho nebude chtít hrabat..Ale rozhodně to zkus,třeba zrovna narazíš na nějakého puntičkáře,jako jsme my tady. Přiznám se,že mně by to taky štvalo

• Autor

Skusim to, lebo ja som fakt puntičkár čo sa týka aut. Necham sa prekvapit

• Autor

Som si všimol dnes, že tie predne svetla mi pekne licuju so spodnym naraznikom. Ta špára je tam rovnaká na oboch stranach. Takže keby som to prave svetlo posunul hore, tak asi by mi potom nelicovalo dobre so spodnym naraznikom. Alebo sa mozno da dopasovat blatník. Co vy na to.

Upřímně, na ta přední světla bys potřeboval alchymistickou dílnu :) Trošku ho zvedneš a zjistíš, že potřebuje trošku dozadu, aby ti lícovalo s nárazníkem.Ale to zas pak ti nepůjde nahoře k blatníku..pořád tak musíš hledat nějaký kompromis. Pod světlem jsou takové plotny na dva šrouby,kteráé můžeš přidzvedávat..ale zároveň jak ty šrouby povolíš, můžeš s tím hýbat i dopředu-dozadu a vpravo-vlevo. Problém je v tom,že to vždycky musíš dotáhnout a zkusit zastrčit světlo zpátky, takže je to docela pakárna a hlavně nadlouho..ale jde to

• Autor

Dik, asi to necham tak. Nemam na to až tolko času a nervov. Este raz dik :palec2:

Taky jsem po vymenovani zarovek zpozoroval, ze jedno svetlo by mohlo byt o milimetr ve dvou mistech vic zapadly dovnitr, ale jak psal Cosby, koukl jsem na vic Octavek a snad zadna to nema uplne presne. Kazdopadne bych mohl vyzkouset to, co psal Jirik.DC s tema sroubama - stacilo by jen lehce (tak o 1mm) svetlu pomoct vic dovnitr. Jinak na slicovani zadne vyraznejsi nerovnosti.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.