Květen 6, 200718 r co vag a to?Pokud ta vaha je nova a ten typ,co tam patri,tak bych sel po naft.filtru,nejdriv ten filtr,pak bych profoukl vedeni do nadrze,nebo rozdelat plovak,jestli tam neni nejaky šlem a bordel u privodu
Květen 6, 200718 r No Vag ukazoval na horší váhu.Po výměně váhy-už diagnostika nebyla.. Upraveno Květen 6, 200718 r od hvar
Květen 6, 200718 r Potom ještě může být zatuhlé naklápění lopatek turba. Najdi si to ve starších příspěvcích
Květen 6, 200718 r všichni říkáte a co Vag.Mnozí z Vás co ho mají(nechci se nikoho osobně dotknout),umí maximálně přečíst závady a to je vše.Na toto bohužel přečíst závady nestačí.Chce se to mrknout taky do dílenské,tam příčiny poklesu výkonu budou a popis zjištění příčiny taky,takže třebas nějaké měřené hodnoty Vás nenapadají?? je nesmysl se ptát čím to může být,když nevíš přesně,kolk tlačí turbo,kolik dává váha,jestli není v háji čidlo na IC(u starších je v motorovce) atd atd.Chce to měřit a né jen číst závady.
Květen 6, 200718 r Díky za odpovědi. Jo, při té maximálce, to má snahu zrychlit, ale jen na chvilku-pak zas, jak kdyby mě někdo chytnul za zadek..
Květen 6, 200718 r Jak jsem psal-pouze měřené hodnoty a´t víš,co jaké hodnoty dává a jaké má dávat,pouze tak se dá něco zjistit
Květen 6, 200718 r ja bych prvne udelal ty veci,co jsem predtim popisoval,to zvladne i doma,pokud tomu trosku hovi,az pak bych jel na vag a zkousel,kolik tlaci turbo atd,do nouzaku mu to ale asi nechodi,to by mu nejelo 180,naklapeni bych vyloucil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.