najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak pokud se domluvíme společně s dakie a s-talkrem tak sem pro 21.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Editováno: 27. Září 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Jj... to je nápad...však koule každý vozí u sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 to je nedele,tak to klapne i u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Třeba tady to nevypadá zle a bylo by to i s jídlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Třeba tady to nevypadá zle a bylo by to i s jídlem. A mužu tam s autem....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 skoda ze je to olomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Třeba tady to nevypadá zle a bylo by to i s jídlem. A mužu tam s autem....??? Tam to není špatny,parkovaní hned vedle,sice v centru,ale v nedeli by nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 skoda ze je to olomoc A od kud jsi...?já to mám taky kousek z trutnova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel uděláme z toho mega akci Třeba tady to nevypadá zle a bylo by to i s jídlem. A mužu tam s autem....??? Tam to není špatny,parkovaní hned vedle,sice v centru,ale v nedeli by nemel byt problem By to mohl někdo ošefovat a hodit reservééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Takže pro upřesnění: ten bowland, co navrhujete je opravdu v centru města. Pokud nás tam bude víc jak 5 aut bude problém zaparkovat. Bude to tam samé tágo a ještě ke všemu je tam 4* hotel, takže místo spíš nebude. Za další bude rezervace drah. Je potřeba minimálně 2-3 týdny dopředu a to podle toho, kolik nás bude. S Milanem jsme si spíš mysleli, vzhledem k tomu, že bude neděle, moc se toho stihnout nedá. Většina jde v pondělí do rachoty a asi nebude nikde do večera. Ideální pro srazík a pokec bude místo na parkování + nějaké jídlo a pití. Navrhujem Globus, Olympie a možná motorest s tím, že bych zařídil salonek. U Globusu je ještě taková menší nákupní oblast Olomouc City a i zde je nějaká ta kavárnička a restauračka. Můj názor na bowlení je takový, že by to mělo být na dýl, než jeden den. Nejdůležitejší bude, že se slezem. Jinak se už moc těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ja jsem z Pragle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ja jsem z Pragle. A v tom je problém......?Najedeš na D1 a frčíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ale jsem novej a nikoho tady osobne neznam tak za se nechci nikam sra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak pokud se domluvíme společně s dakie a s-talkrem tak sem pro 21.10. Klucí se těším se na Vás ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ale jsem novej a nikoho tady osobne neznam tak za se nechci nikam sra.. Neboj, když tak tam budeme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tohle vůbec neřešte! Kdyby jsme chtěli dělat privátní sraz tak ho nebudeme zveřejňovat tady. Vítáni jsou všichni normální škodovkáři. Nemáme rádi umachrované blbečky, co na srazech různě gumují mezi lidma, jezdí nalití a tak, ale na tohle stejně na našich srazech není místo. Kdo chce přijet, je vítán! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To je slovo do pranice Je vidět, že slušní a pohodoví lidi stále žijou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ale jsem novej a nikoho tady osobne neznam tak za se nechci nikam sra.. Neboj...mi nekoušem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak pokud se domluvíme společně s dakie a s-talkrem tak sem pro 21.10. Klucí se těším se na Vás ! Taky se těšíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak o tom popremyslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak o tom popremyslim. Přemýšlej, taky mimo Moravu moc lidí neznám osobně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Bude to nejen sraz ale i seznamka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.