Přejít na obsah

Morava


VitaP

Doporučené příspěvky

jj, už sem taky hlasoval pro 21.10. ;) to už klapnout musííííí!!! btw. bowling bych zakoulel ;) uděláme z toho mega akci lol

Třeba tady to nevypadá zle a bylo by to i s jídlem.

A mužu tam s autem....??? lol

Tam to není špatny,parkovaní hned vedle,sice v centru,ale v nedeli by nemel byt problem

By to mohl někdo ošefovat a hodit reservééé... ;):palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pro upřesnění: ten bowland, co navrhujete je opravdu v centru města. Pokud nás tam bude víc jak 5 aut bude problém zaparkovat. Bude to tam samé tágo a ještě ke všemu je tam 4* hotel, takže místo spíš nebude. Za další bude rezervace drah. Je potřeba minimálně 2-3 týdny dopředu a to podle toho, kolik nás bude. S Milanem jsme si spíš mysleli, vzhledem k tomu, že bude neděle, moc se toho stihnout nedá. Většina jde v pondělí do rachoty a asi nebude nikde do večera. Ideální pro srazík a pokec bude místo na parkování + nějaké jídlo a pití. Navrhujem Globus, Olympie a možná motorest s tím, že bych zařídil salonek. U Globusu je ještě taková menší nákupní oblast Olomouc City a i zde je nějaká ta kavárnička a restauračka. Můj názor na bowlení je takový, že by to mělo být na dýl, než jeden den. Nejdůležitejší bude, že se slezem. Jinak se už moc těším!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle vůbec neřešte! Kdyby jsme chtěli dělat privátní sraz tak ho nebudeme zveřejňovat tady. Vítáni jsou všichni normální škodovkáři. Nemáme rádi umachrované blbečky, co na srazech různě gumují mezi lidma, jezdí nalití a tak, ale na tohle stejně na našich srazech není místo. Kdo chce přijet, je vítán!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...