VitaP Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. Základ je dobrý, ale malé upravy bych si dovolil navrhnout. Kočku pryč, pokud tam teda nedorazí osobně (to by byla klamavá reklama ) a zmenšit počet barev a druhů písma. Ale je to jen můj názor. Co se týká programu tak bowling byl jen návrh a máš pravdu, že to není jen tak. Pokec v hospodě bude bohatě stačit, protože budou noví návštěvníci a tak bude o čem povídat. Jen by to teda chtělo klidnější místo, aby jsme na sebe nemuseli řvát, když nás bude tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 pokud se nic nestane tak dorazím i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. Základ je dobrý, ale malé upravy bych si dovolil navrhnout. Kočku pryč, pokud tam teda nedorazí osobně (to by byla klamavá reklama ) a zmenšit počet barev a druhů písma. Ale je to jen můj názor. Co se týká programu tak bowling byl jen návrh a máš pravdu, že to není jen tak. Pokec v hospodě bude bohatě stačit, protože budou noví návštěvníci a tak bude o čem povídat. Jen by to teda chtělo klidnější místo, aby jsme na sebe nemuseli řvát, když nás bude tolik Naprosto souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. Základ je dobrý, ale malé upravy bych si dovolil navrhnout. Kočku pryč, pokud tam teda nedorazí osobně (to by byla klamavá reklama ) a zmenšit počet barev a druhů písma. Ale je to jen můj názor. Co se týká programu tak bowling byl jen návrh a máš pravdu, že to není jen tak. Pokec v hospodě bude bohatě stačit, protože budou noví návštěvníci a tak bude o čem povídat. Jen by to teda chtělo klidnější místo, aby jsme na sebe nemuseli řvát, když nás bude tolik Čau, ty jsi takový zkušený grafik, pokud máš nějaký návrh samolepky, tak ho pošli, aby se to dalo vytisknout. Mě už nic moc nenapadá a jsou to jen mé návrhy. Každý reaguje na něco jiného. Je to těžký, ale návrhy rád příjmu!!! Vložte je sem na fórum a něco vyberem a pak to hodíme na papír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Cau Marto - na tu nalepku bych dal normalni RSo a ne zadnej tuzing a tu modelku bych oddelal uplne Jinak bohuzel 21.10. mi to opravdu nevyhovuje takze nejspis nedorazim Čau je škoda, že nedorazíš!!! Byl jsi u zdrodu moravského jádra!!! Pokud se na nějaké samolepce domluvíme, určitě ti vzorek schováme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak tahle samolepka už se mi líbí víc 21.10. dorazím na 99,9%, takže samolepku bych si vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak tahle samolepka už se mi líbí víc 21.10. dorazím na 99,9%, takže samolepku bych si vzal To jsem rád, ale asi projde ještě další úpravou. Našel jsem ještě nějaké obrázky, tak uvidím, jak to bude vypadat. Sladím to písmo a snad to bude ještě hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky dorazím...a bude se něco montit na autí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky dorazím...a bude se něco montit na autí..... Tak nějak bych si to představoval. Zajedem na nějaké větší parkoviště, pokecáme, uděláme nějaké úpravy, posedíme u nějakého nealka a pak to rozpustíme. Myslím, že by v případě úspěšnosti srazu neměl být problém uspořádat další. Prostě bude volný program!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky dorazím...a bude se něco montit na autí..... Tak nějak bych si to představoval. Zajedem na nějaké větší parkoviště, pokecáme, uděláme nějaké úpravy, posedíme u nějakého nealka a pak to rozpustíme. Myslím, že by v případě úspěšnosti srazu neměl být problém uspořádat další. Prostě bude volný program!!! Jj..tak tak....tak mě na tu upravu bude stačit klíč na kola a hever.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Jako místo srazu bych zvolil (již pro hodně z nás známý) Globus... Ještě vymyslet rozumný čas, odpoledne už bude rychle ubývat světlo... Editováno: 2. Říjen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Jako místo srazu bych zvolil (již pro hodně z nás známý) Globus... Ještě vymyslet rozumný čas, odpoledne už bude rychle ubývat světlo... S místem souhlasím, není nic jednoduššího, než trefit ke Globusu. Po celém městě jsou cedule. Čas bych navrhoval dopoledne 9.-10. hodin. Přizpůsobím se!!! Jako další věc je, že nálepky budou tedy stát těch 20,- Kč. Firma je bude mít hotové do týdne. Poznámky akceptuji a proto udělám poslední verzi už bez ukázky, a uvidíte je až na sraze. Pokud se přecejen objeví nějaký slušný nápad, budu vyčkávat do čtvrtečního večera. V pátek odesílám objednávku na 30-50 ks podle toho, kolik lidí ještě napíše, že jede. Snad to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ještě je zde jedno místo pro větší počet aut v oblasti Litovelského Pomoraví, kde sice není žádné občerstvení, ale příroda a prostor pro pokec a naše mazlíky!!! Jde o přírodní koupaliště Poděbrady u Olomouce, kde můžem náš sraz zahájit. Srazíme se u Globusu, pak se můžem přesunout na Poděbrady a dál se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Máš už nějaký seznam lidí co přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Máš už nějaký seznam lidí co přijede? Seznam asi nemá cenu tvořit. Je to volná akce. Kdo přijede je vítaný. Nejde ani o rezervace míst a proto seznam není potřeba. Budu sledovat, kdo napíše, že jede a přibližný obrázek si udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ještě je zde jedno místo pro větší počet aut v oblasti Litovelského Pomoraví, kde sice není žádné občerstvení, ale příroda a prostor pro pokec a naše mazlíky!!! Jde o přírodní koupaliště Poděbrady u Olomouce, kde můžem náš sraz zahájit. Srazíme se u Globusu, pak se můžem přesunout na Poděbrady a dál se uvidí. Taky fajn platz....a plavky ssebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ještě je zde jedno místo pro větší počet aut v oblasti Litovelského Pomoraví, kde sice není žádné občerstvení, ale příroda a prostor pro pokec a naše mazlíky!!! Jde o přírodní koupaliště Poděbrady u Olomouce, kde můžem náš sraz zahájit. Srazíme se u Globusu, pak se můžem přesunout na Poděbrady a dál se uvidí. Taky fajn platz....a plavky ssebou... Ty půjdeš ale první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ještě je zde jedno místo pro větší počet aut v oblasti Litovelského Pomoraví, kde sice není žádné občerstvení, ale příroda a prostor pro pokec a naše mazlíky!!! Jde o přírodní koupaliště Poděbrady u Olomouce, kde můžem náš sraz zahájit. Srazíme se u Globusu, pak se můžem přesunout na Poděbrady a dál se uvidí. Ty woe, já se už lekl, že je to nějaká Olomouc u Poděbrad a né naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Taky fajn platz....a plavky ssebou... Jsem zvědavej na ty kočky v plavkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Cau Marto - na tu nalepku bych dal normalni RSo a ne zadnej tuzing a tu modelku bych oddelal uplne Jinak bohuzel 21.10. mi to opravdu nevyhovuje takze nejspis nedorazim Čau je škoda, že nedorazíš!!! Byl jsi u zdrodu moravského jádra!!! Pokud se na nějaké samolepce domluvíme, určitě ti vzorek schováme!!! Rad bych vazne ale jdu do prace A samolepku bych si urco vzal pokud by se trosku jeste upravila Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak jsem si říkal, že už to nějak zmáknu, ale mám další verzi samolepky. Co vy na to??? Je to opět narychlo, takže vycentrování písma bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Rad bych vazne ale jdu do prace A samolepku bych si urco vzal pokud by se trosku jeste upravila Takže si tě nemám vyzvedávat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak jsem hodně narychlo též něco vytvořil, ale je fakt, že aby to trochu vypadalo tak je potřeba nápad a čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Tak jsem hodně narychlo též něco vytvořil, ale je fakt, že aby to trochu vypadalo tak je potřeba nápad a čas. Líbí se mi, že je na ní celá adresa fóra a sériový auto, necpal bych na pozadí až příliš tuningový auta. Ta od Matyse je zase pro změnu líbivější na pohled. Dal bych ty dvě nějak dohromady Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak jsem hodně narychlo též něco vytvořil, ale je fakt, že aby to trochu vypadalo tak je potřeba nápad a čas. Super, tak nějak bych si to představoval i já!!! Ještě mám jednu rozdělanou. Potřeboval bych jí pak v co nejlepší kvalitě a oni si to pak při tisku upravý. Měla by mít rozměr cca 5x9 cm +- nějaký milimetřík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.