jogofogo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. tak to je slovo do pranice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 A zasa tam budem z SK sam a opusteny ako kostolna mys. Nic neslubujem, no potrebujem zbehnut do Chocne tak je to kusok no uvidime PS: "PRAT" sa nebudem. HEHE Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. tak to je slovo do pranice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) jogofogo: tak vem někoho s sebou přitáhni nějaký bratia edit: prát se určitě nebudem Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Potom to naprd jazdi ked zoberiem 4 ks "bratia" do auta. Takze dorazim urco sam HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 A zasa tam budem z SK sam a opusteny ako kostolna mys. Nic neslubujem, no potrebujem zbehnut do Chocne tak je to kusok no uvidime PS: "PRAT" sa nebudem. HEHE Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. tak to je slovo do pranice!!! No do Chocně je to od Olomouce pěknej kousek cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Co by clovek neurobil pre Vas A zasa tam budem z SK sam a opusteny ako kostolna mys. Nic neslubujem, no potrebujem zbehnut do Chocne tak je to kusok no uvidime PS: "PRAT" sa nebudem. HEHE Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. tak to je slovo do pranice!!! No do Chocně je to od Olomouce pěknej kousek cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Co by clovek neurobil pre Vas A zasa tam budem z SK sam a opusteny ako kostolna mys. Nic neslubujem, no potrebujem zbehnut do Chocne tak je to kusok no uvidime PS: "PRAT" sa nebudem. HEHE Ak mi to vyjde, mozno sa tiez ukazem. tak to je slovo do pranice!!! No do Chocně je to od Olomouce pěknej kousek cesty. Stejně by ses asi přes Olomouc vracel, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ty si na to prisiel. 100 bodov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ty si na to prisiel. 100 bodov. To jsem rád. Nevím totiž o žádně cestě do Chocně ze Slovenska, která by nevedla přes Olomouc. Alespoň víc pokecáme, v Přerově to byla taková rychlovka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. Editováno: 11. Říjen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. jááááááááá na 99,9% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Já?moje slečna v černým a možná ještě jedna slečna.... na 99,9999999% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Já?moje slečna v černým a možná ještě jedna slečna.... na 99,9999999% No mal by si si pribalit aj vercajk a pracovne oblecenie na to aby si si popozeral jak sa ma chladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. No já bych asi měl dorazit!!! Jasně, že dorazím. Počítám, že nás bude asi tak do 30 aut. To jsem ani nečekal. Beru podle klikání na nálepky + teď ti, co sem píšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Já?moje slečna v černým a možná ještě jedna slečna.... na 99,9999999% No mal by si si pribalit aj vercajk a pracovne oblecenie na to aby si si popozeral jak sa ma chladit. Tak hadry nejsou problém...ale nájezdy mám jen z velkých trámu seřízlý do klínu...a to bych potřebopval tak vlek na přepravu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. dojedu, jen ještě s bejvalou červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. No já bych asi měl dorazit!!! Jasně, že dorazím. Počítám, že nás bude asi tak do 30 aut. To jsem ani nečekal. Beru podle klikání na nálepky + teď ti, co sem píšou. 30 aut je slušnej počet... Takže hromadný foto tak leda z letadla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ak sa dobrovolnici primacknu k sebe tak bude aj hromadne. Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. No já bych asi měl dorazit!!! Jasně, že dorazím. Počítám, že nás bude asi tak do 30 aut. To jsem ani nečekal. Beru podle klikání na nálepky + teď ti, co sem píšou. 30 aut je slušnej počet... Takže hromadný foto tak leda z letadla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ak sa dobrovolnici primacknu k sebe tak bude aj hromadne. Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. No já bych asi měl dorazit!!! Jasně, že dorazím. Počítám, že nás bude asi tak do 30 aut. To jsem ani nečekal. Beru podle klikání na nálepky + teď ti, co sem píšou. 30 aut je slušnej počet... Takže hromadný foto tak leda z letadla.... A třeba bude i teplo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ak sa dobrovolnici primacknu k sebe tak bude aj hromadne. Kdo teda všechno asi dojede? Nějak jsem to nespočítal. No já bych asi měl dorazit!!! Jasně, že dorazím. Počítám, že nás bude asi tak do 30 aut. To jsem ani nečekal. Beru podle klikání na nálepky + teď ti, co sem píšou. 30 aut je slušnej počet... Takže hromadný foto tak leda z letadla.... Jo jo, nějak se naskládáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Jo jo, nějak se naskládáme! :smich: Tak nějak počítám s tím, že taky dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Caute.Tak ma to mrzi ale v nedelu musim do prace. Snad nekdy přiste. Pozdravujem vsetkych ucastnikov zrazu "MORAVA". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Urobime tam nejaky "blešák" Ci si vzat vela kacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Urobime tam nejaky "blešák" Ci si vzat vela kacek Bezva nápad Takže kdyby měl někdo mračítka na prodej, tak je nenechejte v neděli doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.