jogofogo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Tak nejak podobne. cez 200 urco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Už ted' se těším na jarní srázek. Díky všem co dojeli i z takové dálky co psal Jogofogo a spol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Domů to bylo 90 km ale na sraz to bylo 140 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Byl jsi na jaře na škodahome v Praze? My si udělali výlet tam (a pak ještě pár dalších) ale příští Morava sraz se pokusíme nevynechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Byl jsi na jaře na škodahome v Praze? My si udělali výlet tam (a pak ještě pár dalších) ale příští Morava sraz se pokusíme nevynechat bohužel ne, ač sem se tam chystal kámoš co chtěl jet musel do práce a druhej kámoš jel opačným směrem (z Prahy sem do Turnova za rodinou..) Na příští sraz skodahome se taky chystám, snad vyjde počasí a já nebudu muset do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Byl jsi na jaře na škodahome v Praze? My si udělali výlet tam (a pak ještě pár dalších) ale příští Morava sraz se pokusíme nevynechat bohužel ne, ač sem se tam chystal kámoš co chtěl jet musel do práce a druhej kámoš jel opačným směrem (z Prahy sem do Turnova za rodinou..) Na příští sraz skodahome se taky chystám, snad vyjde počasí a já nebudu muset do práce Jj, když se sejde banda lidí, je to fajne, jinak by to bylo o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Byl jsi na jaře na škodahome v Praze? My si udělali výlet tam (a pak ještě pár dalších) ale příští Morava sraz se pokusíme nevynechat bohužel ne, ač sem se tam chystal kámoš co chtěl jet musel do práce a druhej kámoš jel opačným směrem (z Prahy sem do Turnova za rodinou..) Na příští sraz skodahome se taky chystám, snad vyjde počasí a já nebudu muset do práce Jj, když se sejde banda lidí, je to fajne, jinak by to bylo o ničem... tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Jé, koukám, že El vicepresindento byl zase po ránu poněkud rozvrkočen, jestli to nebylo tím še do rána nasával a vstával v 10:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome no jasan, možná už dřív, třeba při tom zimním řádění, neee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Jé, koukám, že El vicepresindento byl zase po ránu poněkud rozvrkočen, jestli to nebylo tím še do rána nasával a vstával v 10:15 kdo je víceprezident? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Jé, koukám, že El vicepresindento byl zase po ránu poněkud rozvrkočen, jestli to nebylo tím še do rána nasával a vstával v 10:15 kdo je víceprezident? Tady je každej něčeho (více)prezident Ale jinak bych zkusil hledat v podpisech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 jak si to měl daleko domů? já 230km... Tak to zírám, odkud jste až jeli? To už ani není Morava no přece z Turnova jo Morava to opravdu není, ale tak proč si jednou za rok neudělat krásnej výlet Výlet to musel být hezkej, až to patálii s Najmim V poslední době mě to taky táhne k Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky taky bych rad prijel,ale uz sem slibil dakiemu ze se vynasnazim prijet na mimon a nemuzu byt prece vsude ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky taky bych rad prijel,ale uz sem slibil dakiemu ze se vynasnazim prijet na mimon a nemuzu byt prece vsude ze jo Nemůžeš, musíš, oba musíte Těším se, snad do toho nikomu nic nevleze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky taky bych rad prijel,ale uz sem slibil dakiemu ze se vynasnazim prijet na mimon a nemuzu byt prece vsude ze jo no uvidíš jak to zvládneš po stránce valut bylo by super kdybys přijel na sraz skodahome i na Mimoň a Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky taky bych rad prijel,ale uz sem slibil dakiemu ze se vynasnazim prijet na mimon a nemuzu byt prece vsude ze jo Nemůžeš, musíš, oba musíte Těším se, snad do toho nikomu nic nevleze! tak pokud mě svezeš v tvé Papričce, tak přijedu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A vzali by jste mě sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A vzali by jste mě sebou? myslíš na tu projížďku nebo na ten sraz? na sraz určitě a svezení musíme s mischickou doladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) A vzali by jste mě sebou? myslíš na tu projížďku nebo na ten sraz? na sraz určitě a svezení musíme s mischickou doladit Myslel jsem na sraz. Do té doby projde auto určitými změnami , tak už bych mohl na VELKÝ SKODAHOME Editováno: 26. Říjen 2007, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A vzali by jste mě sebou? myslíš na tu projížďku nebo na ten sraz? na sraz určitě a svezení musíme s mischickou doladit Myslel jsem na sraz? Do té doby projde auto určitými změnami , tak už bych mohl na VELKÝ SKODAHOME a copak plánuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak teď zas znám trochu víc lidí i odsud z fóra, tak už by mi nebylo blbý přijet na sraz sám Tak se uvidíme na škodahome Mischo, slibuji že jedu taky taky bych rad prijel,ale uz sem slibil dakiemu ze se vynasnazim prijet na mimon a nemuzu byt prece vsude ze jo no uvidíš jak to zvládneš po stránce valut bylo by super kdybys přijel na sraz skodahome i na Mimoň a Doksy tak tu mimon sem rikal ze se vynasnazim,skodahome bych moc rad,prece jenom jde o nasi komunitu a ty doksy?to je ktery sraz ? jo a garrete no povidej na sraze si nic nerikal,asi to tajis co a jestli pojedu ja tak tebe tam chcu videt na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.