Octavian1 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty brdooo Blacky je uplnej programatooooor, jinak jeste by to chtelo vymyslet s tim - aby to bylo na furt ne to porad rozklikavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 co naporad? kdyz to jednou minimalizujes, tak to zustane. Pokud se ti to opakovane otevira, tak je problem u tebe v PC. Pravdepodobne mas nastaveny mazani cookies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Uz to facha jak ma,ale 2 dny to takhle blblo. Co ty motokarky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 mnoo ja sem pro. Jen kdy? V patek je svatek, to bych mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To je snad otazkou jen hodinky 15min tam cesta a 15 min zpet a pul hodiny na jezdeni... takze muzem klidne si myslim i v tydnu k veceru jeslti bude jeste nekdo pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Tak ze v utery kolem 5-6 mam casek. http://www.wasabikart.cz/okruh/okruh_index.php bylo by super sehnat 10 lidi, pak mame 2 zadara. Editováno: 27. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak ze v utery kolem 5-6 mam casek. http://www.wasabikart.cz/okruh/okruh_index.php bylo by super sehnat 10 lidi, pak mame 2 zadara. Ja od 3 do 4 ucim tak nevim jestli bych to stihnul hend na tu patou v utery, spis az na 6, ale jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 mnoo jaj mam poradu s vedoucima kateder, to bude min do 5, takze to problem nebude. Mlada chce ale jet na kolo, takze bych mohl ve stredu ( tam melo byt puvodne to kolo) jak si na tom ve stredu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ve stredu je to taky moglich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 A co ve ctvrtek?Johanik ve stredu nemuze tak by sel ve ctvrtek, pokud muzes a treba se prida i nejaky dalsi vorezavatko z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 CT mam 6-8 floorbal. chjo. Je to boj. Co patek? vsichni odjizdej na chaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 No ja si uvedomil ze mam ve st cviccak, ale myslim ze by se to dalo stihnout v tu stredu treba v 5.20 sraz u olympie, 10 min jizdy a pak pelasit dal ne? Johanik konci v 5 v praci, nevim jak ostatni jeslit by jeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 OK streda 5:20 u Olympie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 OK streda 5:20 u Olympie Ja jsme idiot, ja se prkliknul, ve ctvrtek jsem myslel ne stredu, ve stredu mam od 5 cvicak, musej me vycvicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 aha., hihi nevadi, stejne prsi. zitra nestihacka, tka to nechame na pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Kdrom uterka a stredy od 5-6 muzu zatim kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ja jsme idiot, ja se prkliknul, ve ctvrtek jsem myslel ne stredu, ve stredu mam od 5 cvicak, musej me vycvicit Já tě vycvičím zcela bez poplatku a dokonale - stačí napsat SZ. Kladivo Vrbínos ničitel ....... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Kdrom uterka a stredy od 5-6 muzu zatim kdykoliv hmm tak to sme zase v prdeli. V patek je svatek , tke CT je mrtvo. Zbyva leda pondeli. Ja muzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Tak co lemplove 4 kolkarsky. Sem byl dnes v Redhosti a tam se dracilo. juknete. http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...host17l5l09.htm Projizdet zatacky smykem, kdyz hrabou kola je huustarna. Editováno: 23. Květen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Vcera jsme byli trosku pojezdit ale nam se to u tech uzitakcu haze do smyku hur, ale na mokru a sterku to jde super tak co ty motokary??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nejedete náhodou někdo do Doks??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ide Skaja, Snížek, Krozo, Ol@f, Hrábě a možno aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Bohuzel nestihacka. Dnes sem toho mel moc. Rano strelnice, pak chalupa, svara narozky, a jeste musim natrit vrata u garaze Takze Doksy ŇĚT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Brý den sportovci, tak se k Vám po dlouhé době o5 hlásím. U mě změna, takže doposud pročtená témata souvisejíc s O1 (pokud se neshodují i s jinýmy modely Škodověnek) jsou mi k ničemu... před velikonocema jsem si udělal radost a koupil si OII 1,9 TDi PD 77kW 4x4, 1. evid. 11/2005 30.000 km a jsem 2. majitel. Takže můžu zase číst od začátku... S touto změnou souvisí i můj dotaz na Vás a Váš osobní názor a zkušenosti a předem se omlouvám za OT jelikož jsem přešel z OI 81 kW, která byla podstatně lehčí a tudíž živější přechodem na těžkou OII pouze 77kW a ještě k tomu 4x4, podstatně mi chybí ten výkon. Takže na Vás směřuji dotaz ohledně CHIPU motoru, samozřejmě pokud bych do toho šel, tak ke kvalitní firmě (Vaše doporučení..) Takže se omlouvám za to OT a že jsem si to nezjistil jinde, něco málo jsem si tedy již pročetl, ale je toho tu dost, co tě odkáže zase někam jinam atd, a já nemam tolik času trávit u netu, tak tím otravuji Vás, tak mě doufám neukamenujete... Co si pamatuji, pry si lidi nestěžujou tušim na nějakou Chomutovskou firmu? Tak hezký zbytek dne, ja jsu v rachotě, tak jdu něco předstírat... zatim čus a dik. Lukyno edit: jo a taky mě docela štve ta spotřeba dlouhodobě 7,4, tuto jsem se dočetl, že kluci maji kolem 6ti l/100km a na to že pravidelně lítám PHA-DC a z5, tak si myslim že je to dost... Pokud tedy ovšem nelítám dost nízko.... Editováno: 24. Květen 2009, autor: lukynodc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 chip na TDi bych asi dal Cimbu. www.cimbu.cz Das za to ale raketu. V sekci OII se nevyznam, ale tutove nekde u motoru tam vlakno o chipu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.