Octavian1 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tzn rychle vybrat smrt body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 tady je ale veselo hošánci.. a hlavně sladko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 LukOil mám rád, mají tam levný natural 98 jj jsou to rusaci LangepasUraiKogalymněfť a chteji odbourat konkurenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 zatim vim jen o siti cerpacich stanic. neni jasne, kdo to prevezme, ale jelikoz conoco JET uz prebira LUKOIL, tak bych se nedivil, kdyby skocil i po shelkach. Se mi to nechce pořád věřit, ale dneska je možné všechno. A to SHELLky byly takové pěkné, útulné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 To je zase materiál . Raději napište, jestli někdo pojede v sobotu do Doks na šádiny ...... . Zatím jsme dlouhá kolona dvou aut - já a Peťan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 http://www.ct24.cz/ekonomika/ceska-republi...ske-rafinerske/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 http://www.shell.com/home/content/cz-cz/sh...v_10092008.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 aaaha., mno uvidime jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 to jsou normálně drby jak svině... jak s tím cikánem, co ho postřelili u nás v Děčíně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Roberte, tebe postřelili???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 tys byl dycky sfinje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) Na ústecku je to poslední dobou samá éérotika . Včera mě chtěl oplodnit jeden žabožroutí vysavač . Naštěstí jsem vybavenej tažnym, tak to bylo v pohodě . Už jsem to tady jednou psal : tažný je hnus, ale pomůže Editováno: 11. Září 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 tak hlavně že máš koule v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 To doufám, ale si je budu muset nechat řadně vyšetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Doporučuju MUDr. LIEHNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Kdo jede zítra Doksy,tak v 10 na Střekově na pumpě.Zatím jedeme docela veká kolona-já a Vrbič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 zdar, pravě vyražim na telnici, bude tam ještě někdo? cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Tak naše kolona cestou na srázek do Doks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Dobrá kolona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 5 kolona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) což takhle dáááát si špenáááát.... špe špe špe kafe? OPERACE "COFFEE" kde: Ústí nad Labem - čerpací stanice LukOil kdy: DNES 2o.oo ZULU co: KAFÉÉÉÉ otázka dne: PŘIJEDE BERTA UKÁZAT SVÁ NOVÁ KOLA??? tak co hoši??? Editováno: 16. Září 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 což takhle dáááát si špenáááát.... špe špe špe kafe? OPERACE "COFFEE" kde: Ústí nad Labem - čerpací stanice JET kdy: DNES 2o.oo ZULU co: KAFÉÉÉÉ otázka dne: PŘIJEDE BERTA UKÁZAT SVÁ NOVÁ KOLA??? tak co hoši??? Ale jo, proč ne, akorat by mne zajimalo kde je v Usti JET ?? Ja vim jen o Lukoilu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 JET? kde vidíš JET??? btw. jedna džetka je stále na severce u Hypernovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Berta neví.. uvidí .. ale ráda přinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ty jo, že bych se taky stavil? No uvidíme, do Ústí není daleko, ale ještě musím sehnat hlídání pro kluka. (Manželka na dovolené). Ještě upřesnit kde je ta JET - myšlena je Severní terasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.