Přejít na obsah

Ústí nad Labem


Aismenn

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Brý den sportovci, tak se k Vám po dlouhé době o5 hlásím.

U mě změna, takže doposud pročtená témata souvisejíc s O1 (pokud se neshodují i s jinýmy modely Škodověnek) jsou mi k ničemu... :) před velikonocema jsem si udělal radost a koupil si OII 1,9 TDi PD 77kW 4x4, 1. evid. 11/2005 30.000 km a jsem 2. majitel. Takže můžu zase číst od začátku... :smich:

S touto změnou souvisí i můj dotaz na Vás a Váš osobní názor a zkušenosti a předem se omlouvám za OT :unsure: jelikož jsem přešel z OI 81 kW, která byla podstatně lehčí a tudíž živější přechodem na těžkou OII pouze 77kW a ještě k tomu 4x4, podstatně mi chybí ten výkon. Takže na Vás směřuji dotaz ohledně CHIPU motoru, samozřejmě pokud bych do toho šel, tak ke kvalitní firmě (Vaše doporučení..) Takže se omlouvám za to OT a že jsem si to nezjistil jinde, něco málo jsem si tedy již pročetl, ale je toho tu dost, co tě odkáže zase někam jinam atd, a já nemam tolik času trávit u netu, tak tím otravuji Vás, tak mě doufám neukamenujete... :help: Co si pamatuji, pry si lidi nestěžujou tušim na nějakou Chomutovskou firmu? Tak hezký zbytek dne, ja jsu v rachotě, tak jdu něco předstírat... zatim čus a dik. Lukyno

edit: jo a taky mě docela štve ta spotřeba dlouhodobě 7,4, tuto jsem se dočetl, že kluci maji kolem 6ti l/100km a na to že pravidelně lítám PHA-DC a z5, tak si myslim že je to dost... Pokud tedy ovšem nelítám dost nízko.... :smich:

Editováno: , autor: lukynodc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...