Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nemate niekto na predaj mojho Fabia ?Cierna Fabia hatchback 2001 ??? poslite SZ, dik Krátkou fabii Abrex nedělá..jedině kaden, ale ten už je zase nesmí vyrábět..tak jedině zapátrat na netu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nemate niekto na predaj mojho Fabia ?Cierna Fabia hatchback 2001 ??? poslite SZ, dik Krátkou fabii Abrex nedělá..jedině kaden, ale ten už je zase nesmí vyrábět..tak jedině zapátrat na netu.. Proto jí bruder nemohl najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 nemate niekto na predaj mojho Fabia ?Cierna Fabia hatchback 2001 ??? poslite SZ, dik Zkusím sehnat, teď tu mám jen stříbrnou, bude to od Kadenu... Napiš, odkud jsi, často projíždím přes Slovensko na chlastačky na Palcmanské Maši, tak bych ju vzal, ať to nedrtíme poštou, ještě by to rozflákali... Na ukázku ta stříbrná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Tak sem si zase jednou brouzdal po Globusu a hledal něco k vánocům. Koukám, koukám a co najednou nevidím...normálně jsem tomu nevěřil. Absolutně jsem několik vteřin nechápal, prostě mezi hračkama tam jakejsi čínskej šitovej model policie...ale né jen tak ledajaké, byla to Fabia...tak tošku ala WRC...ti číňani už fakt neví, co by kde "ukradli" a okopírovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Fabie je holt tuze populární všude ve světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Momentální nabídka v Makru: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Momentální nabídka v Makru: Cerna zase nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Cerna zase nic! si to necháš stříknout ne? však s tím máš teď zkušenosti! jinak u kámoše v krámku stojí tyhle RSky o kilo míň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Momentální nabídka v Makru: Jo jo, žlutá už čeká ve skříni zabalená, až se dostane pod stromek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Jo jo, žlutá už čeká ve skříni zabalená, až se dostane pod stromek Který dobrovolník mi jí koupí? nemám Makro kartu I když je to ten čínský šmejd, je to první model RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Btw jak kvalitní a detailní je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No je to typický čínský šmejd. Obyčejný plasty, které navíc ani příliš nelícují a člověk si to musí trošku doladit. Na druhou stranu ale vypadá opravdu velmi věrně a hlavně barvy jsou naprosto dokonalé, jako by je stříkali přímo ve Škodovce, což mně především u žluté velmi překvapilo!! Jako hračka říkám nicmoc, sice jsem to nezkoušel, ale ovladač vypadá otřesně a jezdit to taky asi dlouho nebude, ale jako model do poličky je to moc pěkný. První RSka a navíc dosti velká btw, já ji koupil v Globusu a jistě to mají i jinde, takže stačí kouknout do hraček nebo supermarketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Který dobrovolník mi jí koupí? nemám Makro kartu I když je to ten čínský šmejd, je to první model RS... Pokud ji nenajdes jinde, tak klidne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No je to typický čínský šmejd. Obyčejný plasty, které navíc ani příliš nelícují a člověk si to musí trošku doladit. Na druhou stranu ale vypadá opravdu velmi věrně a hlavně barvy jsou naprosto dokonalé, jako by je stříkali přímo ve Škodovce, což mně především u žluté velmi překvapilo!! Jako hračka říkám nicmoc, sice jsem to nezkoušel, ale ovladač vypadá otřesně a jezdit to taky asi dlouho nebude, ale jako model do poličky je to moc pěkný. První RSka a navíc dosti velká btw, já ji koupil v Globusu a jistě to mají i jinde, takže stačí kouknout do hraček nebo supermarketu Zkusím Globus nebo něco takového, v Tescu jsem jí v Po neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Pokud ji nenajdes jinde, tak klidne!! A když nepochodím, ovzu se. Btw, stejně Ti ještě dlužím za plaketky doli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 A když nepochodím, ovzu se.Btw, stejně Ti ještě dlužím za plaketky doli.. Ja ja vim, neboj! Uroky narustaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ja ja vim, neboj! Uroky narustaj... Nechci tady rozjet OT, ale kolik že jsi říkal, že stojí výměna těch mlhovkových žárovek v servisu :p ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nechci tady rozjet OT, ale kolik že jsi říkal, že stojí výměna těch mlhovkových žárovek v servisu :p ? No dobre no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No dobre no... Tak už jí mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ...a ne jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ...a ne jednu Tys myslel i na me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jsem ji viděl i vyfotil v servisu, sem deb*l, no v TESCO samozřejmě a pokud budete chtít: napište BBURAGOvi, ten nám na srazu říkal, že jakékoli modýlky může sehnat... já tuhle RSKu chtěl původně koupit kámošovi z klubu k Vánocům ale nakonec z toho sešlo.. Ale byl by to hezký dárek. Jenom nevim proč nedělaj kombajny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tys myslel i na me? Chceš jí? Máme jednu navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jsem ji viděl i vyfotil v servisu, sem deb*l, no v TESCO samozřejmě a pokud budete chtít: napište BBURAGOvi, ten nám na srazu říkal, že jakékoli modýlky může sehnat... já tuhle RSKu chtěl původně koupit kámošovi z klubu k Vánocům ale nakonec z toho sešlo.. Ale byl by to hezký dárek. Jenom nevim proč nedělaj kombajny.. T5eba časem začnou...ale co mě šokovalo, že je to vyráběné se svolením Škoda auto a.s., jsem myslel, že copyroght v Číně neřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 T5eba časem začnou...ale co mě šokovalo, že je to vyráběné se svolením Škoda auto a.s., jsem myslel, že copyroght v Číně neřeší Taky že ne, určitě to tam v Číně jen napíšou, navíc jak by si to po sobě přečetli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.