Přejít na obsah

Modely škodovek

kodemi.:R

Doporučené příspěvky

nemate niekto na predaj mojho Fabia ?

Cierna Fabia hatchback 2001

???

poslite SZ, dik

Zkusím sehnat, teď tu mám jen stříbrnou, bude to od Kadenu...

Napiš, odkud jsi, často projíždím přes Slovensko na chlastačky na Palcmanské Maši, tak bych ju vzal, ať to nedrtíme poštou, ještě by to rozflákali... :aggressive:

Na ukázku ta stříbrná...

post-272-1195733052_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Tak sem si zase jednou brouzdal po Globusu a hledal něco k vánocům. Koukám, koukám a co najednou nevidím...normálně jsem tomu nevěřil. Absolutně jsem několik vteřin nechápal, prostě mezi hračkama tam jakejsi čínskej šitovej model policie...ale né jen tak ledajaké, byla to Fabia...tak tošku ala WRC...ti číňani už fakt neví, co by kde "ukradli" a okopírovali lol

post-6151-1197408309_thumb.jpgpost-6151-1197408324_thumb.jpg

post-6151-1197408334_thumb.jpgpost-6151-1197408347_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No je to typický čínský šmejd. Obyčejný plasty, které navíc ani příliš nelícují a člověk si to musí trošku doladit. Na druhou stranu ale vypadá opravdu velmi věrně a hlavně barvy jsou naprosto dokonalé, jako by je stříkali přímo ve Škodovce, což mně především u žluté velmi překvapilo!! Jako hračka říkám nicmoc, sice jsem to nezkoušel, ale ovladač vypadá otřesně a jezdit to taky asi dlouho nebude, ale jako model do poličky je to moc pěkný. První RSka a navíc dosti velká :palec2:

btw, já ji koupil v Globusu a jistě to mají i jinde, takže stačí kouknout do hraček nebo supermarketu ;)

Odkaz ke komentáři

No je to typický čínský šmejd. Obyčejný plasty, které navíc ani příliš nelícují a člověk si to musí trošku doladit. Na druhou stranu ale vypadá opravdu velmi věrně a hlavně barvy jsou naprosto dokonalé, jako by je stříkali přímo ve Škodovce, což mně především u žluté velmi překvapilo!! Jako hračka říkám nicmoc, sice jsem to nezkoušel, ale ovladač vypadá otřesně a jezdit to taky asi dlouho nebude, ale jako model do poličky je to moc pěkný. První RSka a navíc dosti velká :palec2:

btw, já ji koupil v Globusu a jistě to mají i jinde, takže stačí kouknout do hraček nebo supermarketu ;)

Zkusím Globus nebo něco takového, v Tescu jsem jí v Po neviděl.

Odkaz ke komentáři

jsem ji viděl i vyfotil v servisu, sem deb*l, no v TESCO samozřejmě a pokud budete chtít: napište BBURAGOvi, ten nám na srazu říkal, že jakékoli modýlky může sehnat... -_-

já tuhle RSKu chtěl původně koupit kámošovi z klubu k Vánocům ale nakonec z toho sešlo.. Ale byl by to hezký dárek. Jenom nevim proč nedělaj kombajny..

Odkaz ke komentáři

jsem ji viděl i vyfotil v servisu, sem deb*l, no v TESCO samozřejmě a pokud budete chtít: napište BBURAGOvi, ten nám na srazu říkal, že jakékoli modýlky může sehnat... -_-

já tuhle RSKu chtěl původně koupit kámošovi z klubu k Vánocům ale nakonec z toho sešlo.. Ale byl by to hezký dárek. Jenom nevim proč nedělaj kombajny..

T5eba časem začnou...ale co mě šokovalo, že je to vyráběné se svolením Škoda auto a.s., jsem myslel, že copyroght v Číně neřeší :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...