Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak co jedete někdo už se to blíží už za 9 dnů. Já se furt nemužu rozhodnout kreje se mi to s Barvy léta http://www.barvyleta.cz/dzban/2007/ :feve:

Nevím pro co se rozhodnout. :feve:

Upraveno od zabiak

kdyz bude pocasi tak se pojedu podivat

pokud bude počasí super tak jen tak na otočku pojedu kouknout

jedu na sraz renaultclubu

jedu na sraz renaultclubu

tak to di to prdele mladej

• Autor

Tak jsem se rozhodl pojedu se tam podívat pro škodováka je to povinost lol

Tak co jedete někdo už se to blíží už za 9 dnů. Já se furt nemužu rozhodnout kreje se mi to s Barvy léta http://www.barvyleta.cz/dzban/2007/ :feve:

Taky mam dilema.Tak asi přes den Doksy a na večer aspoň stihnout Tři sestry-to je moje krevní skupina.

Pokud by byla ucast slusnejsi nez se tu pise, jel bych v nejakem zastupu z Praha :prc:

tak to pojdte domluvit...at nas je vic a zajedeme se podivat :-)

Chtěl jsem, ale ten den mám do 15:30 školu... :(

Pokud by byla ucast slusnejsi nez se tu pise, jel bych v nejakem zastupu z Praha :prc:

vezmeš mě??Že bys mě ve Štramberku ráno naložil a večer zase hodil dom. :D :D

Pokud bude hezke pocasko tak bych jel, se sjedu mrknout do Mimone pri te prilezitosti.

vezmeš mě??Že bys mě ve Štramberku ráno naložil a večer zase hodil dom. :D :D

Jesli by jsi chtel, muzu te nabrat na hlavnim nadrazi, tam urcite ten vlak ze Stramberka dojede ;)lol lol

Tak to ja se tam urcite pojedu podivat :D

• Autor

Taky mam dilema.Tak asi přes den Doksy a na večer aspoň stihnout Tři sestry-to je moje krevní skupina.

To moje taky, ale letos to oželím. Byl jsem minulej a předminule a před... no prostě skoro každej rok takže se to jednou neposere. Zajdu si na ně do nějakého klubíku. :palec2:

no tak ja asi nakonec pojedu

Nebude nejakej hromadnej prijezd/odjezd ?

Nebude nejakej hromadnej prijezd/odjezd ?

Taky bych uvital...

klidne muzeme udelat...kdyz pojedu z domova coz jsou Neratovice, tak pojedu Neratovice-Melnik-Duba-Doksy...klidne se muzeme domluvit

v Chabrech jsem tak zjistoval kdo by asi tak mohl jet a nemuselo by to byt spatny

Jede někdo z Olomouce a okolí???

klidne muzeme udelat...kdyz pojedu z domova coz jsou Neratovice, tak pojedu Neratovice-Melnik-Duba-Doksy...klidne se muzeme domluvit

v Chabrech jsem tak zjistoval kdo by asi tak mohl jet a nemuselo by to byt spatny

Taky pojedu přes Mělník ale nevím v kolik,tak když uvidíš tvůj nárazník na mém autí tak zablikej.

No a kdo to pojedete pres Mladou Bolku?

Pokud pojedu, tak prijedu od Turnova a odbocim asi v Bakove na J. a pak na Doksy..

Ja urco dorazim,ale asi nejak v sobotu k Veceru,nebo vecer... :D Doufam,ze nas tam bude dost... :D

Pokud pojedu, tak prijedu od Turnova a odbocim asi v Bakove na J. a pak na Doksy..

Taky nejspis tak !!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.