XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Chlapci ako zistím aku mám RJ? Chcem to vedieť kvôli multif. volantu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Chlapci ako zistím aku mám RJ? Chcem to vedieť kvôli multif. volantu. Dik Mělo by to jít načíst na diagnostice,tuším,že se mi tam nějak identifikovala. ,pak možná teoreticky i podle Etky a každopádně když se na ni jukneš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dik a ktora spolupracuje s multi. volantom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dik a ktora spolupracuje s multi. volantom? Stopro je to AM a AK..tam je to jen rozlišené podle VINu,do kterého auta jaká.. Ale pak jsou i další, o kterých mi přijde,že ani ve škodovce si nejsou jistí No,to zas ne,ale zkus juknout tady na fóru,jsou tu vlákna přímo na mult.volant a tam jsou i zkušenosti s různými jednotkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Dej VIN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 TMBCS61Z872143901. VOPRED DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Dej VIN... Tak nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Dej VIN... Tak nič? Podle VINu a Etky bys tam měl teoreticky mít 1K0 953 549 AK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Dej VIN... Tak nič? Podle VINu a Etky bys tam měl teoreticky mít 1K0 953 549 AK Dik. Skusim to este skontrolovat v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No,docela blbě se k ní leze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Jirko a si si isty na 100% že tam mám tu AK? Lebo tá sa mi zdá že je kompatibilná s multif. volantom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal Dík. A nevieš kde by som si mohol stiahnuť tu ETKU? Nemôžem ju tu nájsť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 V niektorom z vlákien je uvedené, ktoré jednotky to vedia a ktoré určite nie. Skús trochu hľadať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.