Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Podle DP, se má volan otočit tak, aby byla díra dole a šroubovákem uvolnit tu pružinu.

Ale dole je špatný přístup - je to moc blízko sloupku řízení. Zkoušel jsem tam šroubovákem šhnout, ale ani po dělší době bez nějakého úspěchu.

Můžete mi někdo poradit, jakým směrem páčit?

Nebo jak se to přesně dělá?

Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. :palec2:

Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. :palec2:

ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku

ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku

Ano, hlavně tu baterku nebo budeš mít v lepším případě fialovej ksicht, v jednom autě nám známej chtěl vyndat airbag a zaboha to nemoh dostat ven, přišel bratr, vrazil tam šroubovák a bylo to za pár vteřin, je lepší najít někoho kdo to umí, protože se ti taky může stát že to tam rozdloubeš natolik že si tu packu zničíš tak že už to tam nebude držet a nebo to nepůjde vyndat...

Upraveno od stihacka

Taky jsem to delal dlouho - musis vedet opravdu jak tam funguje ta pacicka na koliku - tahej pri tom bag ven - tu stranu ze

Mám na to spec ohnutý šroubovák do více než pravého úhlu. Airbag sundávám shora asi tak v poloze půl druhé.

• Autor

Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.

Je to tak?

Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.

Je to tak?

Přesně tak.

Je to tak?

Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu.

Přikládám návod z DP

post-1028-1179430694_thumb.jpg

• 2 týdny později...
  • Autor

Je to tak?

Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu.

Přikládám návod z DP

Díky, nakonec se to povedlo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.